Şimdi Ara

iTunes Backup klasörünü değiştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
9
Favori
48.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paylaşımın için teşekkür ederim arkadaşım. Ben de bu sorunu çözememiştim ama bu ilkel yöntemle nihayet çözdüm. Artık daha kolay çözümler olabilmeli yahu.
  • Teşekkürler..
  • utkuu U kullanıcısına yanıt
    müthiş teşekkürler
  • yardım için teşekkürler, seneler sonra bile iş gördü gerçekten
  • windows 10 için

C deki backup klasörünü silin D E veya başka hard diske backup klasörü oluşturun. Ben E ye telefon klasörü altına oluşturdum. sonrada
    cmd ye şu komutu girin :
    mklink /J "C:\Users\(user name)\Apple\MobileSync\Backup" "E:\telefon\Backup"
  • rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuu

Arkadaslar bende ayni sorunun magduruydum...Sonunda buldum...Bilmiyorum hala ihtiyaciniz var mi yok mu ama buyrun..

Windows 7 ve Vista icin;
    1) Itunes'u kapatin
    2) Back up dosyalarinin tutuldugu klasoru ( C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\ ) istediginiz baska bir yere tasiyin ( mesela D:\backup ) Not: Eger eski backup lariniz onemli degilse, C deki Backup dosyasini " D:\backup "a tasimandan direk silerek de ucuncu adima devam edebilirsiniz
    3) command prompt u acin ( windows isaretine basip, arama kismina "cmd" yazip, enter a basin
    4) su komutu yazin mklink /J "C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" "D:\Backup"

isiniz tamamdir :)

Buarada lutfen unutmayin yukardaki (username) kismina kendi bilgisayarinizdaki adi yazmaniz gerekiyor.

Umarim is gorur...
    utkuu @ 22 Ocak 2012 18:35:47 alıntıdır

Windows 10 da işe yaradı teşekkür ederim.

• ben yapamadım bunu ya, klasör eşleştirmesi yapıyorum ancak yedekleri yine C: ye alıyor.
    var mı başka yöntem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ööömmmüüürrr

windows 10 için

C deki backup klasörünü silin D E veya başka hard diske backup klasörü oluşturun. Ben E ye telefon klasörü altına oluşturdum. sonrada
    cmd ye şu komutu girin :
    mklink /J "C:\Users\(user name)\Apple\MobileSync\Backup" "E:\telefon\Backup"
    Arkadaşım buradaki amaç c birimine yedekleme yapmadan farklı birime backup aldırmak, senin komut işe yaramasına yarıyor da kardeşim diğer sürücüye backup alırken C sürücüsüne de aynı anda backup alıyor. yani benim gibi backup boyutu yüksek olup, c den alan kazanmak için hareket edenler için işe yaramaz.
  • yukarıdaki yöntemleri windows 7 de kullanmıştım ve sadece d sürücüsüne kayıt ettirebiliyordum, lakin windows 10 c sürücüsüne de backup alıyor. windows 10 için çözüm bilen var mıdır ?
  • yukarıda söylediğimi geri alıyorum ve beynim yandı biri aydınlatırsa mutlu olucam; şimdi sizlere 2 tane ss atıyorum biri yedeklemeye başladığım anda almış olduğum, biri ise yedekleme sonrasında. şimdi burada ne var diyeceksiniz de c sürücüsüne de yedek alıyor backup klasörüne girdiğimde tutup da kısayoldan diğer sürücüye fln gittiği yok. d de bulunan aynı dosyalar c sürücüsünde de oluşmuş. da ama c sürücüsünden depolama alanı tüketmemiş, ben neyi kaçırıyorum burada ? bi deyiverin

iTunes Backup klasörünü değiştirme

iTunes Backup klasörünü değiştirme

• çok güzel eline sağlık hocam
  • arkadaşlar a pc sine backup aldım diyelim daha sonra backupu başka pc ye götürsem o backup çalışırmı?
  • bygeo kullanıcısına yanıt
    Çalışır.
  • utkuu U kullanıcısına yanıt
    Windows10 Itunes Sürüm 12.10.6.2 de çalışıyor.
    teşekkürler.
    büyük iyilik...
  • dostum ben yapamadım bir yardımcı olur musun bana?
  • Arkadaşlar C diskimde 45 GB boşluk var, fazlasını açamıyorum ne varsa sildim zaten, Aldığım yedek de 47 GB C klasöründe, bu yüzden yedek geri yükleme yaparken iTunes hata veriyor veri yazarken veya okunurken hata oluştu diye, çünkü geri yükleme yaparken neredeyse aynı boyutta bir Backup dosyası daha oluşturuyor iTunes ve tüm C diski bir anda dolduğu için işlemi bitiremeden hata veriyor, bu yöntemle yedeği D diskine taşıdım, iTunes'dan geri yükleme yapsam D üzerinden mi işlem yapar? Çünkü D diskimde 200 GB'a yakın alan var ve işlemi rahatça yapabilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutant146

merhaba Arkadaşlar;

yapamayan arkadaşlar için yazıyorum

C:\Users\ADMIN\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync backup klasörünü siliyorsunuz shift sağ tuş komut sistemini açıp bu komutu yazıyorsunuz bu kadar

mklink /J "C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" "D:\Backup"
    Sene 2020, cok tesekkurler.
  • Forumun değerli üyeleri,

Arkadaşlar benim farklı bir sorum olacak.

7 yıl önce Iphone 6s Plus cihazım varken, \AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup klasörünü "komple" başka bir sürücüye kopyasını almıştım.

şimdi ben ;

• sıfır bir bilgisayara itunes kursam, bu yedek aldığım klasörü tekrar aynı klasörün içine kopyalasam.....
    • yeni sıfır aldığım "Iphone 11" cihazıma, 7 yıl önceki bu kopyasını aldığım klasörün içindeki yedeklerden nasıl dönüş yapabilirim ?

Siz değerli üyelerin ivedilikte yardımlarını talep eder, şahsıma karşı göstermiş olduğunuz itimat ve teveccühün devamlılığını dilerim.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.