Şimdi Ara

[İTÜ'yü KAZANANLAR BURAYA] [ANA KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.453
Cevap
6
Favori
132.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tebrikler gençler, imalatçıların soruları alabilirim facebooktan ulaşırsanız daha kolay olur
  • itü deniz ulaştırma işletme mühendisliği 46k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

2 sene sonra inşallah İTÜ Bilgisayar Mühendisliğindeyim

oha 2011de yazmisim

• Geomatik müh. 48k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Itu 2016 girisliler icin ;

https://m.facebook.com/itu2016girisliler/?ref=m_notif&notif_t=mention

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedek 518 ne lan ömür gibi
  • quote:

quote:

oha 2011de yazmisim

geldin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

quote:

quote:

oha 2011de yazmisim

geldin mi

yok bilkent bilgisayardayim

• Yuh gireli 5 sene olmuş daha bitmedi
  • İTÜ inşaat. Yazın YTÜ bilgisayara geçeceğim muhtemelen. Kısa bir itü tecrübesi oldu benim için.
  • 5 sene önce heyecanla İTÜ'nün nasıl bir yer olduğunu , nasıl bir serüvenin beni beklediğini merakla buralarda dolaşıyordum.Şimdi İtü İnşaat mühendisliğinden haziran ayı itibariyle mezun oluyorum.Sizlere biraz yol haritası çizeyim.Belki bir kaç şey işinize yarar..

Yeni gelecek arkadaşlara tavsiyem şunlar;

-Her gittiğiniz yerde işin bug kısmını çözeceksiniz fakat iyi bir mühendis olarak yetişmek istiyorsanız 'not almak şart' temel dersleri iyi dinleyin.
    -Lisansın ilk senesinde ortalamanızı matematik fizik gibi dersleri yüksek vererek yukarıda tutarsınız ve Erasmus şansınız olur..Tavsiye ederim.. Yapamadım içimde kaldı çünkü :)
    -İstanbul'da üniversite bitirmek İstanbul'da yaşamak başlı başlına uğraş, hem bu şehri seveceksiniz hem de bir yandan nefret edeceksiniz :)
    -Mühendis olacağınızı unutmayın ve ingilizce bağlantınızı geliştirin.Yapacağını ödevler,araştıracağınız konular çoğunlukla yabancı kaynaklı olacak.İngilizceden kaçmayın kaçsanız da o gelip sizi bulacak
    -Bu bir ekstra olacak ama belki de önümüzdeki 20 yıllık süreçte işinize yarayacak.Bir mühendis olarak kesinlikle ama kesinlikle bir programlama dili öğrenmeye bakın.Faydasını çok göreceksiniz.Java,C,C++,Matlab hangisi bölümünüzde verilirse benimseyin ve dönem dışında da aktif olarak kullanın.
    İtü'de ders seçimi yaparken sisteme çok küfredeceksiniz.Biz ettik sizler de edeceksiniz kaçarı yok.Yetersiz kontenjan,çöken sistem,dilekçeyle ders alma sıkıntılar filan derken bi bakmışsın okul bitmiş.
    -Okuldaki kulüpleri hazırlık ve 1. sınıfta aktif olarak kullanabilirsiniz.Zaten hazırlık senesi İstanbul'a ve üniversiteye alışma olarak geçtiği için çok rahat olacaksınız.Boş vaktinizi değerlendirin.Yurdunuz da yatmayın :)
    -Okulun spor kulüpleri de etkin hem spor salonunu kullanabilirsiniz hem de ilginizi çeken branşta okulu turnuvalarda temsil etmek için takıma girebilirsiniz.
    -İtülü olmanın avantajını okurken okul dışındayken anlayacaksınız,umarım iş hayatında da okulun verdiği prestij,kaliteli eğitim ve karakterli mühendis duruşunuz hep yanınızda olur genç arkadaşlarım :)

Hepinizin yolu açık olsun...
    #BirMühendis

• Ben de 1.sınıf oldum yani eylulde olacagim. Hazırlık boyu evden pek cikmadim cunku ingilizcem kotuydu ve vaktimi gezip tozmaya harcasaydim ve hazirligi gecemeseydim cok pisman olurdum neyse hazirligi ucu ucuna gectim bakalim ne olacak.

• Cc ile tekrsr yukseltmek istedigim ders notu dusme ihtimali vr mi?

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.