Şimdi Ara

[İTÜ'yü KAZANANLAR BURAYA] [ANA KONU] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.453
Cevap
6
Favori
132.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

Elektrik (%30) 15000

Ya arkadaşlar o değil de kayıtta E-E fakültesi kuyruğuna şöyle bir göz attınız mı? Kız mız yoktu.7 erkeğe 1 uzun saçlı erkek düşüyor diye bir muhabbet vardı. Demek dedikleri doğruymuş...

Azdı galiba-en azından ben en fazla 5 6 tane görmüşümdür- zaten elektrikçi kızı ne yapacaksın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oy vermeyi düşünmüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

Elektrik (%30) 15000

Ya arkadaşlar o değil de kayıtta E-E fakültesi kuyruğuna şöyle bir göz attınız mı? Kız mız yoktu.7 erkeğe 1 uzun saçlı erkek düşüyor diye bir muhabbet vardı. Demek dedikleri doğruymuş...

Azdı galiba-en azından ben en fazla 5 6 tane görmüşümdür- zaten elektrikçi kızı ne yapacaksın ki

Alıntıları Göster
    6 Eylülde yeterlilik sınavı olduk yarın sınav var kazananlar girecek sınava ama sonuçları arıyorum bulamıyorum nerden öğrenebilirim ?
    Bir de PIN'imi de bulamıyorum verdikleri kağıtta sadece kullanıcı adı ve şifre var.

• quote:

Orijinalden alıntı: PorsukUR

6 Eylülde yeterlilik sınavı olduk yarın sınav var kazananlar girecek sınava ama sonuçları arıyorum bulamıyorum nerden öğrenebilirim ?
    Bir de PIN'imi de bulamıyorum verdikleri kağıtta sadece kullanıcı adı ve şifre var.

Bugün içinde açıklanır elbet,www.ydy.itu.edu.tr adresini gece bile olsa kontrol edin.

İTÜ SIS için PIN kodunuzwww.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/kayit2013 duyuru sayfasındaki "Öğrenciye Özel Mektuplar" bölümünde yazıyor. 6 haneli, sadece rakamlardan oluşan bir şifre.

Kayıt sırasında size verdikleri kağıtta yazan kullanıcı adı ve şifre de, büyük ihtimal İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı hesabınızla ilgilidir. "İTÜ Giriş" sayfalarında ve İTÜ Webmail hesabınıza ( webmail.itu.edu.tr ) girişte kullanıyorsunuz. Kullanıcı adı, "soyadınız + adınızın ilk 2 harfi" formatında oluşturulmuştur. Şifreniz de harflerden ve rakamlardan oluşan uzun ve karışık bir şeydir.

www.sis.itu.edu.tr sayfasının sol üstündeki "Sisteme Giriş" bağlantısına tıkladığınızda bir İTÜ Giriş sayfası açılıyor. Kağıtta yazan, İTÜ BİDB kullanıcı adı ve şifrenizle oturum açıyorsunuz. SIS'e (Student Information System) giriş yapıyorsunuz. "User ID" alanında öğrenci numaranız yazacak. "PIN" alanına da o yukarıda bahsettiğim PIN kodunu giriyorsunuz. "Login" tuşuna basarak sisteme giriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: reojuve

Ben itü sisteki şifremi bilmiyorum. Şifremi geçen sene bilgisayar laboratuarında çok değiştiği için en sonkini hatırlamıyorum. ilk günki derslerin nerede olacağını ders planını nasıl alırım?

"User Login" sayfasında, "Login" tuşunun yanında "Forgot PIN?" tuşu var. Gizli soru sistemi mevcut, eğer yanıtını hatırlıyorsan, giriş yapıp yeni bir şifre alabilirsin.

Olmazsa, otomasyona (Ayazağa Kampüsü'ndeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) gitme olanağın varsa, gidip yeni bir şifre için başvurmanı öneririm. Gitme olanağın yoksa da bir telefon etmeyi dene.

Ders planını öğrenmek için SIS'e giriş yapmak dışında bir yol bilmiyorum açıkçası.

Bu şifreyi okullar açılmadan 1 gün önce pazar günü bilgisayar laboratuarlarından alamaz mıyım? Kütüphane açık olur mu?
    Bir de dediğiniz user login sayfasında sadece mobil onay koduyla şifre değiştirme var onu da telefon numaramı kayıt ettirmediğimden değiştiremiyorum. Tam olarak hangi sayfadan gizli soru sistemine ulaşabilirim?
    Teşekkürler :)

• quote:

quote:

Bugün içinde açıklanır elbet,www.ydy.itu.edu.tr adresini gece bile olsa kontrol edin.

İTÜ SIS için PIN kodunuzwww.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/kayit2013 duyuru sayfasındaki "Öğrenciye Özel Mektuplar" bölümünde yazıyor. 6 haneli, sadece rakamlardan oluşan bir şifre.

Kayıt sırasında size verdikleri kağıtta yazan kullanıcı adı ve şifre de, büyük ihtimal İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı hesabınızla ilgilidir. "İTÜ Giriş" sayfalarında ve İTÜ Webmail hesabınıza ( webmail.itu.edu.tr ) girişte kullanıyorsunuz. Kullanıcı adı, "soyadınız + adınızın ilk 2 harfi" formatında oluşturulmuştur. Şifreniz de harflerden ve rakamlardan oluşan uzun ve karışık bir şeydir.

www.sis.itu.edu.tr sayfasının sol üstündeki "Sisteme Giriş" bağlantısına tıkladığınızda bir İTÜ Giriş sayfası açılıyor. Kağıtta yazan, İTÜ BİDB kullanıcı adı ve şifrenizle oturum açıyorsunuz. SIS'e (Student Information System) giriş yapıyorsunuz. "User ID" alanında öğrenci numaranız yazacak. "PIN" alanına da o yukarıda bahsettiğim PIN kodunu giriyorsunuz. "Login" tuşuna basarak sisteme giriyorsunuz.

Vallahi kampüse gittim o kadar kişiye sordum böyle yardımcı olamadılar o ona yolluyor o ona yolluyor Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

• quote:

quote:

quote:

Ben itü sisteki şifremi bilmiyorum. Şifremi geçen sene bilgisayar laboratuarında çok değiştiği için en sonkini hatırlamıyorum. ilk günki derslerin nerede olacağını ders planını nasıl alırım?

"User Login" sayfasında, "Login" tuşunun yanında "Forgot PIN?" tuşu var. Gizli soru sistemi mevcut, eğer yanıtını hatırlıyorsan, giriş yapıp yeni bir şifre alabilirsin.

Olmazsa, otomasyona (Ayazağa Kampüsü'ndeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) gitme olanağın varsa, gidip yeni bir şifre için başvurmanı öneririm. Gitme olanağın yoksa da bir telefon etmeyi dene.

Ders planını öğrenmek için SIS'e giriş yapmak dışında bir yol bilmiyorum açıkçası.

Bu şifreyi okullar açılmadan 1 gün önce pazar günü bilgisayar laboratuarlarından alamaz mıyım? Kütüphane açık olur mu?
    Bir de dediğiniz user login sayfasında sadece mobil onay koduyla şifre değiştirme var onu da telefon numaramı kayıt ettirmediğimden değiştiremiyorum. Tam olarak hangi sayfadan gizli soru sistemine ulaşabilirim?

Kütüphane 7/24 açık. Almayı deneyebilirsin.

Ben cep telefonu numaramı kayıt ettirdiğim için gizli soru çıkıyor o zaman. :) portal.itu.edu.tr adresinden giriş yapıp, soldaki "Rehber Bilgileri" bölümünden numaranı rehbere ekleyebilir ve Mobil Hizmet Sözleşmesi'ni onaylayabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Vallahi kampüse gittim o kadar kişiye sordum böyle yardımcı olamadılar o ona yolluyor o ona yolluyor Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Bu sayfadan yardım bileti oluşturarak yeni ''PIN'' isteyebilirsiniz.Yani ben öyle yaptım; 3 gün içinde cevap geldi(yeni PIN şifresi).Ama üniversitede yeniyim; yanlış biliyor olabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben cep telefonu numaramı kayıt ettirdiğim için gizli soru çıkıyor o zaman. :) portal.itu.edu.tr adresinden giriş yapıp, soldaki "Rehber Bilgileri" bölümünden numaranı rehbere ekleyebilir ve Mobil Hizmet Sözleşmesi'ni onaylayabilirsin.

Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    fizik 102e de serwayimi yoksa fredmanımı tavsiye edersiniz kitap olaraktan veya dersi geçen arkadaşlarım tavsiyeleriniz neler acaba elektrik aram pek iyi değildirde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: barolama

fizik 102e de serwayimi yoksa fredmanımı tavsiye edersiniz kitap olaraktan veya dersi geçen arkadaşlarım tavsiyeleriniz neler acaba elektrik aram pek iyi değildirde :)

Alıntıları Göster
    Hortt. :D
    Fiz101e ve fiz101 vizelerinin saat kaçta olduğunu bilen var mı ayrıca bunlar bu cumartesi yapılacak değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalcan319

Fiz101e ve fiz101 vizelerinin saat kaçta olduğunu bilen var mı ayrıca bunlar bu cumartesi yapılacak değil mi?

Alıntıları Göster
    petrol mühendisi varmı? nasıl bölüm?
  • quote:

http://www.fizik.itu.edu.tr/physics-10x/NewsDetails.php?ID=469
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

quote:

http://www.fizik.itu.edu.tr/physics-10x/NewsDetails.php?ID=469

Alıntıları Göster
    2013 ün ilk mesajı benden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: asa42

2013 ün ilk mesajı benden :)

Alıntıları Göster
    Uyuyan devi uyandırdınız arkadaşlar.
  • Mat. muh. de okuyanlar
    nasil bolum ?
    tavsiye edermisiniz ?
    gelecek vaad ediyor mu ?

alinti yapip cevaplarsaniz ne de sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

quote:

Orijinalden alıntı: zlatan91

quote:

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMirliva

quote:

Samet hocam birşey daha sorcam.Şimdi ben hazırlığı büyük ihtimal geçemeyecem.Hazırlık sınavına girmezsem bi kaybım olur mu?

Ben cevap veriyim kaybın olmaz. Ama 15 eylüldeki kur belirleme sınavına girilmesi önemli.

Bu 3-5 indeki sınav kur belirlemede etkili değil mi ?

Hayır, kur belirleme sınavı ayrıca yapılıyor. Girerseniz sınavın neye benzediğini görmeniz açısından faydalı olur diye düşünüyorum.

@asedefege,
    Yurt ücretini (Eylül 7 gün + Ekim + Teminat Bedeli) yurt çıktıktan sonra yatırıp, dekontu fakslayarak kesin kaydını yaptıracaksın. Eğer bu ücreti yurt çıkmadan yatırırsan ve yurt çıkmassa dekontun ve dilekçe ile yurda başvurup parayı geri alabilirsin. Teminat bedelini yurttan ayrılacağın zaman geri alıyorsun.

Sene içerisinde yurttan ayrılırsan bu bedeli (teminat) alamayabilirsin. Yatıracağınız ücret Vadi yurtları için; 47TL (Eylül 7 gün) + 200TL (Ekim) + 400TL (Teminat) şeklinde olması gerekiyor. Eylül 7 gün için olan ücretten emin değilim ama buna yakın bir ücret olur.

Bu 652TL sizin okula yatıracağınız harcınız oluyor. Eğer hazırlık atlama sınavını geçerseniz okul size hazırlık için almış olduğu ücreti geri ödeyecek, geçemesseniz 1. dönem için harcınız bu olacak. Hazırlık için 2. dönem harcınız muhtemelen 502TL'dir.

Okulu bu sene LYS ile kazanmış olanların herhangi bir sınava kayıt yaptırmasına gerek yok. Hazırlık atlama sınavı için giriş belgesi size gelen zarfın içerisinde olacak. Kur belirleme sınav yeriniz internetten açıklanacak.

Peki bu ilk dönemin sonundaki hazırlık atlama sınavına girmek için A veya B kurunda mı olmak gerekiyor?Bide kurlar hep sabit mi yoksa değişebilir mu?

Bi soru daha:"Öğrencinin anne ve babasının çalıştığı kurumdan alınmış personel belgesi" yurt başvurularında istenen bu belge tam olarak ne?Bi yerde bu belge için maaş bordrosu denmişti de.

Hazırlığı sadece A ve B kurları yarı dönemde atlayabiliyorlar. 1. dönemin başlamasından sonra 2 hafta içerisinde bir kur belirleme sınavı daha yapılıyor. Kur belirleme sınavından sonra kurunuzu değiştirmek için tek seçeneğiniz bu. Yoksa sene sonuna kadar aynı kurda devam ediyorsunuz.

Bu belge maaş bordrosu değil. Annen ve baban çalıştıkları yerden alacaklar bunu. Belgede çalışana ait kimlik bilgileri, çalıştığı kurum ve buradaki görevi, göreve başlama tarihi gibi bilgiler yer alıyor.

Hocam benim anne issiz baba emekli,bu durumda nasil olucak bu belge isi?
    Birde ben istanbulluyum ikametgahimi aldiricam baska bir ile,anne babamin da ikametgahini aldirmasina gerek var midir ,veya anne babanin calistigi/oturdugu yer istanbul ise bu bana yurt cikma sansini dusurur mu?
    Hocam cevabiniza ihtiyacim var,bilenler de lutfen esirgemesin cevaplarini.

• Othersboy kullanıcısına yanıt
    Belge olarak babanın emekli olduğuna dair bir belge götürmen yeterli. O nereden alınır bilemiyorum.

İkametin İstanbul'sa okulun yurtlarının çıkma ihtimali yok gibi birşey. Eğer ikametini başka bir ile aldırırsan durum değişir, bu yola başvuran kişiler olduğunu duydum. Okula vereceğin belge senin ikametine dair belge olacak, ailenin nerede ikamet ettiğine bakılmaz.
  • Cok tesekkurler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Othersboy

Cok tesekkurler hocam
    Aha, ana konumuz hortlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Aha, ana konumuz hortlamış.

Alıntıları Göster
    konu hortlamış hemen sorayım ilk dönem hazırlığı geçtim 2. dönem ders almadım.Bu dönem ben mi ders seçiyorum yoksa sistem mi veriyor?
    Birde yurt konusunda geçen dönem İstanbul'da gözüküyordu adresim bu sene sistemde çorlu gözüküyor yurt çıkma ihtimali var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.