Şimdi Ara

İTÜ Seçecek Arkadaşlara Genel Bilgiler(Kampüs, Hazırlık,Yemek Konusu v.s) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
14
Favori
26.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

quote:

Esenler otogardan ayazağaya nasıl gidilir?

Metro ile

metro aksaraya kadar gidiyor diye biliyorum sonrası da tramvay falan herhalde?

Metro hattına baksana bi ayazaga hattına bağlanması lazım otogar metrosunun. Ben mobildeyim bakamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Metro ile

Hocam ikisi farkli metro hatti yalniz yanlislik olmasin Aralarinda baglanti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 2 Ağustos 2012; 17:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: cabbac

aksaraydan ayazağa ya nasıl gidilir ?

@alacakaranlik, estafrllah hocam diger baslikta insanlar gormeyip pm den yaziyolardi herkes görsün diye boyle baslik actim

Benim bildigim aksaraydan taksime otobusle gidersin taksimden metro ile ayazaga kampusune gidebilirsin

teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Metro ile

Bağlantı var zannediyordum özür dilerim. Peki nasıl sağlanır ulaşım Esenler otogardan.?

• quote:

Kullanacağın otobüs firmasının -varsa- şehir içi servislerine bak. Levent, 4. Levent, Sanayi Mahallesi, Maslak, İstinye üzerinden geçen, Sarıyer'e giden bir servis hattı yoksa; Taksim'e giden bir servis varsa buna bin. Taksim'den metroya binersin, İTÜ Ayazağa Kampüsü durağında inersin. Metro istasyonunun hemen önünde de kampüs girişi mevcut zaten.

Ayazağa mahallesi aslında Kağıthane ilçesine bağlı olup, kampüsün ilerisinde. Adına kanmayın yani. Kampüs Maslak semtinde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Metro ile

Bağlantı var zannediyordum özür dilerim. Peki nasıl sağlanır ulaşım Esenler otogardan.?

Şimdi baktım otogardan metroya binecez sonra aksarayda inecez ordan tramvaya binecez kabataşta inip ordan taksime geçicez taksimden de metroya İTÜ akar bu ne lan bulmaca gibi

• Orijinalden alıntı: sonics093

Şimdi baktım otogardan metroya binecez sonra aksarayda inecez ordan tramvaya binecez kabataşta inip ordan taksime geçicez taksimden de metroya İTÜ akar bu ne lan bulmaca gibi

Otobüs firmalarının servisleri vardır büyük ihtimal 4 levent Maslak tarafına. En kötü taksim servisi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgnsbrk -- 2 Ağustos 2012; 17:31:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Güngören'in neresindesin bilmiyorum ama metrobüs ile mecidiyeköy'e oradan da metro ile ayazağaya en fazla 50 dk sürer.Yürüme mesafeleri dahil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

İTÜ'ye gittim diyelim. Yurdu nasıl ayarlıyoruz, yer kalmıyormuş falan?

Okula kayit yaptirmaya gittiginizde 2.katta kayit islemini hallettikten sonra asagi inip yurt kaydi icin siraya gireceksiniz. Sanki osys tercihleri gibi yurtlari da istek sirasina gore alt alta yazacaksiniz. Kontejyana gore birisi gelir. Yurtlara girme sansinizi bölümünüze kacinci girdiginiz ve maddi durumunuz etkiliyor bildigim kadariyla. Tabi bazi ozel durumlar(sehit,gazi cocugu, anne baba ayrilmis v.b) yurda giriste onceliklidir

hocam bu babanın gazi olması durumu falan itü yurtlarındada mı öncelik sağlıyor? çok önemli benim için

• pendikten kaç saatte gidilir maslaktaki kampüse. e5 veya normal iett vs ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: haygogo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

İTÜ'ye gittim diyelim. Yurdu nasıl ayarlıyoruz, yer kalmıyormuş falan?

Okula kayit yaptirmaya gittiginizde 2.katta kayit islemini hallettikten sonra asagi inip yurt kaydi icin siraya gireceksiniz. Sanki osys tercihleri gibi yurtlari da istek sirasina gore alt alta yazacaksiniz. Kontejyana gore birisi gelir. Yurtlara girme sansinizi bölümünüze kacinci girdiginiz ve maddi durumunuz etkiliyor bildigim kadariyla. Tabi bazi ozel durumlar(sehit,gazi cocugu, anne baba ayrilmis v.b) yurda giriste onceliklidir

hocam bu babanın gazi olması durumu falan itü yurtlarındada mı öncelik sağlıyor? çok önemli benim için

İTÜ yurtlarında açıkça, resmî olarak belirtilmiş bir şey yok. Yani "Şu şu öncelik durumlarından en az birine sahip öğrencilerin yurtlarımızı asil listeden kazanma hakkı mevcuttur" diye yazılı, resmî bir açıklama yok.

İTÜ yurtlarına başvuruda verilen evraklardan biri olan Yurt Başvuru Formu'nda bir kutu var. Bu kutuda, bahsetmek istediğiniz özel durumlarınızı anlatabiliyorsunuz. Babanın gazi olduğunu burada anlatabilirsin. Bu tür durumlar sana avantaj kazandırır. Hatta babanın gazi olduğuna dair, SGK'dan alacağın belgenin bir fotokopisini de yurt başvurusu sırasında verebilirsin.

• Yurda başvuru işi okula başlarken sadece bir kere mi yoksa her sene bir daha başvuruyo muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Güngören'in neresindesin bilmiyorum ama metrobüs ile mecidiyeköy'e oradan da metro ile ayazağaya en fazla 50 dk sürer.Yürüme mesafeleri dahil.

Hocam ben Camlıkahve tarafındayım. Bahsettiğin metrobüs İncirli'de. İncirli'ye gitmem için minibüs gerekiyor. Minibüsle 15 dk civarı bir sürede giderim. Oradan da metrobüsle Mecidiyeköy'e gidilir. Sonra da metro ile Ayazağa'ya gidilir; ama 3 vasıta ediyor. Vallahi size çok normal mi geliyor bilmiyorum. Ondan in, buna bin felan işi pek kafama yatmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mR.760

Yurda başvuru işi okula başlarken sadece bir kere mi yoksa her sene bir daha başvuruyo muyuz

Sadece bir kere. Okul kaydı günü bir yandan yurt başvurusunu da yapıyorsun. Sonra sonuçları bekliyorsun. Bir yurdu kazandıktan sonra da en fazla 5 yıl o yurtta kalma hakkın var. Aralarda tekrar başvuru yapmıyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben Camlıkahve tarafındayım. Bahsettiğin metrobüs İncirli'de. İncirli'ye gitmem için minibüs gerekiyor. Minibüsle 15 dk civarı bir sürede giderim. Oradan da metrobüsle Mecidiyeköy'e gidilir. Sonra da metro ile Ayazağa'ya gidilir; ama 3 vasıta ediyor. Vallahi size çok normal mi geliyor bilmiyorum. Ondan in, buna bin felan işi pek kafama yatmıyor.

Anadolu Yakası'nda oturup, her gün daha fazla vasıtayla uğraşan arkadaşlarım var. Hâline şükret bence. Zamanla alışacağını düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

4 vesaite kadar yolu var, sonuçta istanbulluyuz.Ben siyavuşpaşa tarafında oturuyorum, göztepeye gidiyorum.

15 dk minibüs demişsin o zaman otobüs ile git mecidiyeköye, öyle devam edersin.Ama trafik varsa bitersin ona göre.

• quote:

quote:

quote:

quote:

4 vesaite kadar yolu var, sonuçta istanbulluyuz.Ben siyavuşpaşa tarafında oturuyorum, göztepeye gidiyorum.

15 dk minibüs demişsin o zaman otobüs ile git mecidiyeköye, öyle devam edersin.Ama trafik varsa bitersin ona göre.

Bizim burdan Mecidiyeköy'e giden direk otobüs yok sanırsam. Varsa da ben bilmiyorum. İyi araştırmak lazım. En kısa yolu bulmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 2 Ağustos 2012; 17:51:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: mR.760

Yurda başvuru işi okula başlarken sadece bir kere mi yoksa her sene bir daha başvuruyo muyuz

Sadece bir kere. Okul kaydı günü bir yandan yurt başvurusunu da yapıyorsun. Sonra sonuçları bekliyorsun. Bir yurdu kazandıktan sonra da en fazla 5 yıl o yurtta kalma hakkın var. Aralarda tekrar başvuru yapmıyorsun.

Teşekkürler

• quote:

Hocam 3 vasıtadan bahsediyorsun. Ölme eşeğim ölme.

yaa çok zor gibi gelebilir ama hoş bence. tramvay boş oluyor(zeytinburnunda öyle yani sabahları) otur son durağa kadar uyu. direk yer altından füniküler orada da oturuyorsun kolay iş. sonra bir de metro var onda da oturuyorsun daha ne istiyorsun metrobüs çilesi çekmiyorsun en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

quote:

Hocam 3 vasıtadan bahsediyorsun. Ölme eşeğim ölme.

yaa çok zor gibi gelebilir ama hoş bence. tramvay boş oluyor(zeytinburnunda öyle yani sabahları) otur son durağa kadar uyu. direk yer altından füniküler orada da oturuyorsun kolay iş. sonra bir de metro var onda da oturuyorsun daha ne istiyorsun metrobüs çilesi çekmiyorsun en azından

Yalnız şöyle söyleyim. Zaten tramvaya gidip binmem 7-8 dk. Kabataşa ulaşmam 60 dk. Etti mi 68 dk. Ondan sonraki gidişin süresini bilmiyorum; ama onları da katarsak iki saatten aşağı çıkmaz gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.