Şimdi Ara

İTÜ PROF DIŞARIDAN GİRİLEBİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ydy.itu.edu.tr/hazirlik-siniflari-akademik-takvimi/

İngilizce Yeterlilik Sınavı I.Oturum *08 Haziran 2020 10:00 – 12:00
    İngilizce Yeterlilik Sınavı II.Oturum (Sadece I.oturumda başarılı olanlar girecektir.) *10 Haziran 2020 10:00 – 11:30

İngilizce Yeterlilik Sınavı I.Oturum 27 Temmuz 2020 10:00-12:00
    İngilizce Yeterlilik Sınavı II.Oturum (Sadece I.oturumda başarılı olanlar girecektir.) 29 Temmuz 2020 10:00-11:30

Önümüzdeki yaz bu sınavlara girmek istiyorum ancak İTÜ öğrencisi değilim. Dışarıdan gireceğim Haziranda başarılı olursam temmuzdakine girmem tabii.Dışarıdan ücret karşılığında girmek mümkün mü bilgisi olanlar yeşillendirsin lütfen.

• Aynı sınav mı bilmiyorum ancak eğer dışarıdan girlemiyorsa ve üni öğrencisiysen yatay geçiş başvurusu yapıp oradan İTÜ'nün dil sınavına girebileceğini düşünüyorum.

Yine de emin değilim sadece konuyu okurken 10snde aklıma geleni yazdım. Yatay geçiş başvurusu ile gireceğin sınav, istediğin sınav olmayabilir. Yine de bence araştırmakta fayda var.
  • Merkezi yatay geçiş başvurusu Ağustosun 15inde.

Merkezi yapıp hazırlığı atlamak istiyorum.Bunun icin İTÜ'ye belge sunmam gerek.Öncesinde bu sınavlarına dışarıdan girip başarılı olursam. 15 Ağustosta başvurumda sunacağım işte.
  • Odtude belirli bir ucret karsiligi girilebiliyordu diye hatirliyorum itude oyledir mail atin isterseniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72B1457D3 -- 24 Kasım 2019; 13:8:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuzdakine dışardan katılım var bildiğim kadarıyla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    İngilizcen sağlamsa TOEFL a gir onu gösterip geç hazırlığı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BonibonN kullanıcısına yanıt
    değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ gelir mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.