Şimdi Ara

İtü’nin vadi ile diğer yurtları arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gök, gölet, mezunlar yurtlarının fiyatları vadi’nin iki katından fazla. Bu kadar para farkına değecek kadar konfor, temizlik farkı var mı.. Yurtları görüp bilen biri varsa cevaplarsa çok iyi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Up

• Vadi: Odalar 3 kişi, tuvalet banyo koridorda, mutfak yok, Fakültelere daha uzak

Avantaj: Yemekhanesi ve ufak spor salonu var

Diğer Yurtlar: 2 kişi, mutfak var, banyo odada, fakültelere daha yakın

Kalmadım ama bildiğim bu şekilde

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam gök, gölet, mezunların hepsinde banyo odaya özel mi..?

• [sm=afro.gif] [ kullanıcısına yanıt

Sanırım gök için öyle, gölette de daire gibi düşün. dairede 4 oda var. 8 kişi toplam. 8 kişinin banyo ve tuvaleti var. Mezunlarda da 4 kişinin banyosu var. Ama kesin konuşmayayım dediğim gibi kalmadım. Bir de çok takma kafana çıksın da gerisini boşver. Çoğu kişiye(ben dahil) çıkmıyor bile

Öyle hocam, büyük ihtimalle vadi de çıkmayacak ama bir ihtimal çıkarsa diye hangisini öne yazayım diye düşünüyodum

Maddi durumuna bağlı hocam. Ben gök mezunlar gölet diye yazdım hiçbiri gelmedi :d 152. yedek oldum muhtemelen vadi, düşük ihtimal gölet gelir yedeklerden. Karşılayabileceksen benim gibi yazabilirsin. Ama zorlayacaksa hiç gerek yok vadi f/p bence. Yazmayan çoğu kişiye de asilden veya yedekten vadi geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    3 tercihe yazmadığın bir yurt da çıkabiliyor mu hocam

Evet hocam. Şöyle anlatayım 2800 erkek yurt kontenjanı var. 500ü tuzlada yani bizle alakası yok. 2300 kontenjanın 1500ü vadi zaten. gök yurdu 60 kişi, 100 kişi civarı mezunlar var. 400 civarı sanırım gölet var. Gümüşsuyunda bir yurt var bir de. Yani öncelik tabiki kontenjan olduğu sürece tercihlerinde ancak vadi tercihlerinde yer almasa bile gelme şansı yüksek.

• Yararlı konu up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.