|
Öncelikle Dokuz Eylül'de Makina 2. sınıf öğrencisiyim . 1. sınıf sonunda YTÜ ve İTÜ' ye 3.8 ortalama ile yatay geçiş denememe rağmen ikisindede yedek olarak kaldım . Bu senenin sonundada ortalamamı 3.8 olarak tutmayı başardım . Acaba sene sonunda tekrardan bu iki üniversite için yatay geçiş denemeli miyim ? Bu sefer yüksek ihtimalle geçebiliceğime inanıyorum . Ama ders saydırma durumunda sıkıntı çıkarsa okulumun uzaması gerekicek . Sizce YTÜ veya İTÜ için yarım dönem veya 1 sene uzatmaya değer mi ? Karşılığını alır mıyım ? Ben kendimce bu okullarda okumanın hayalini kurduğum için çok heyecanlıyım ama bir taraftanda 3. sınıftan alttan birçok ders ile başlamanın ve yeni bir ortama girmenin zor olacağını düşünüyorum .Ayrıca mezun olduğumda savunma sanayi şirketlerinde çalışmak gibi bir düşüncem var buda YTÜ veya İTÜ' ye geçme arzumu artırıyor . Durum bu şekilde sizin de ne düşündüğünüzü merak ediyorum . Tavsiyelerinizi bekliyorum . (Arkadaşlar konuyu ikinci defa açıyorum önceki yazıma pek bir cevap gelmediği için ) |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı