Şimdi Ara

İTÜ Makina'mı YTÜ Elektronik ve Haberleşme mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mf4 te Türkiye 8900. süyüm.Ben İTÜ de elektronik bölümü okumak istiyordum.Ancak sıralamam istediğim gibi olmadı. Yıldız teknik üniversitesinde de elektronik ve haberleşme bölümü var.Açıkçası bu üniversiteye pek sıcak bakmıyorum.Makine mühendisliği de benim istediğim elektronik bölümüne yakın gibi duruyor.Ne dersiniz İTÜ makine yazmalımıyım sizce?

• İTÜ'de bu sene elektronik ve telekomünikasyon bölümleri birleşip elektronik ve haberleşme olucak diye biliyorum. Bence orayı ilk başa yaz. Makina ve elektronik alakasız olmuş, hangisini gerçekten istiyorsan onu yaz.
  • odtü de inşaat okuyup daha sonra çift ana dal yapmak istiyorum.Bu şekilde elektronik mühendisliğini de okuyabilir miyim? Daha önce bu bölüm de okuyanlar varsa pm atarlarsa ya da buraya yazarlarsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: eAddL

İTÜ'de bu sene elektronik ve telekomünikasyon bölümleri birleşip elektronik ve haberleşme olucak diye biliyorum. Bence orayı ilk başa yaz. Makina ve elektronik alakasız olmuş, hangisini gerçekten istiyorsan onu yaz.

Oldu bile .
    http://www.ee.itu.edu.tr/
    4.sırada .

Makinadan elektroniğe geçiş mevcut , çap mevcut yandal mevcut . Kısaca her şey var . Gözlüklüysen daha kolay geçersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havenless -- 16 Temmuz 2010; 15:12:56 >

• Evet gözlüklüyüm özel mesaj attım
    Zaman uçar, sonsuzluk kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda hangi mühendisliği istediği mi tam olarak bilmiyorum.Ancak uçak mühendisliği bana çok cazip geliyor.Ya da makine mühendisliği.Ancak şöyle düşünüyorum.Makine mühendislisliği 230 kişi alıyo sadece itü de, uçak mühendisliği ise 2 yer de var ve toplam 150 kişi falan alıyor.Uçak mühendisliği daha cazip gibi duruyor. Ne dersiniz. Bir de itü'nün sosyal imkanları nasıl? Siz hangi bölümdesiniz?Kaçıncı sınıftasınız?Memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CGR1 -- 24 Ağustos 2010; 16:28:38 >

Orijinalden alıntı: Evil Dead

quote:

Orijinalden alıntı: eAddL

İTÜ'de bu sene elektronik ve telekomünikasyon bölümleri birleşip elektronik ve haberleşme olucak diye biliyorum. Bence orayı ilk başa yaz. Makina ve elektronik alakasız olmuş, hangisini gerçekten istiyorsan onu yaz.

Oldu bile .
    http://www.ee.itu.edu.tr/
    4.sırada .

Makinadan elektroniğe geçiş mevcut , çap mevcut yandal mevcut . Kısaca her şey var . Gözlüklüysen daha kolay geçersin

Kılavuza baktım orda da var Elektronik ve Haberleşme mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D073F48D -- 22 Temmuz 2010; 12:05:50 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daredevil19 -- 1 Ağustos 2016; 14:54:19 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.