Şimdi Ara

İTÜ Kontrol ile ilgili sorularınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dedigim gibi %99 avcilar kyk gelcek ya da ibb kucukcekmece 1.5 saatlik yolun olur

teşekkürler açıklama için, ikisi de uygun açıkçası

çok kötü sormuşum endüstri mühendisliğini soracaktım hocam

usta eyv. sonrasında geçme ihtimalim var mı peki?

var benimki 1 yıl surdu

geccem sene basinda, hic kalmadim bilmiyom

eyv hocam sag olasin

Güzel bölüm. Okuyanlar memnun. Data, optimizasyon, üretim, yazılım birçok alanda uğraşıyorlar. Oradaki hocalardan derslerde girişim yapmayı tavsiye eden vs. çok duydum. Bu tarz bir kültürleri olabilir. Aklıma gelenler bunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bölüm araştırmaktan beynim sulanmış 

hocam bu biraz alakasız olabilir ama hiç tobb hakkında bir şeyler duydun mu? 3500 yaptım bursla yurdu çok cazip geliyor açıkçası, kykdan ıkına ıkına vadi yurduna geçmek var paşalar gibi 2 kişilik odada kalmak var. insan ne yapacağını şaşırıyor

Ben Ankara'da staj yaptım. Öncesinde de İstanbul tercih ettim. Şimdi hayatta ankaraya gitmem okumaya. Bu bir. İkincisi TOBB hakkında bilgim yok ama o sıralama ile o okul bana yazık olur gibi geliyor. Şöyle düşün bu imkanları sağlamasa mümkün değil tercih etmezsin. Ama sana sağladığı şey birkaç bin liralık bir fayda. Oysa iyi bir eğitim milyonlar demek. Ben sokakta kalmayacaksam orayı seçmezdim.

Sana tavsiyem iyice okulu eğitimi vs. araştır. Eğer diğer bölümle eşit çıkarsa yurt kısmı hariç o zaman yurt avantajlı olanı seç. Belki de çok iyidir ben bilmiyorumdur. İyice araştır işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam ben Ankara doğumluyum :) İki şehre de çok yabancı değilim şehir fark etmez açıkçası benim için. Evet haklısınız, öyle olurdu. İtü'de en az 1 sene kyk zorlar gibi de eğitim de önemli.

Teşekkür ederim öyle yapacağım, eğitimi fena durmuyor ama araştırmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

memnun değil misin endüstriden? itü'de yurt çıkma ihtimali yine var boun'un 0 yahu. çekilecek çile değil

Amaç yurt dışı ve çok para kazanmak ise “bilkent” ctis yaz.

teori prestij zart zurt beklentin varsa tatmin etmez ama ders programindaki tüm dersleri sektörde kullanıyorsun . 3 binden yazan adam da faang’a girer 

Ayda 22k var işin ucunda. Kyk’larda sürünmeyi de göze al

he ben sağlam teori görcem baykar’da yerli milli mühendis olcam diyorsan ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6338ADE54 -- 25 Temmuz 2025; 20:56:7 >

ciddi misin? eyv bi bakayım

yerli milli mi, güvenlik soruşturmasında elerler yurtdışı istiyorum da anladığım phd en kolayı onun için de cıtıs çok uygun durmuyor, bilemiyorum altan, bilemiyorum

• undetectable U kullanıcısına yanıt

Valla kanka para önemli değil deme cebine asgari kadar giriyor.

benim kafama sıksalar baykar’a girmem; Atatürkçü ve Türk milliyetçisi olduğumdan.

yurt dışı için phd şart değil. Abd’ye parasız gitmenin en ideal yolu phd. Bilkent ctis’ten phd zor ama geçen senenin birincisi boston uni cs phd’ye kabul almış.

ben de abd hedefliyorum da phd ile uğraşmam. Master yazılımcı olacak adama vakit kaybı ama mecbur yapcaz abd için. Reddit’te okuyorum stanford’ta cs masterı yapmış eleman, yüksek lisansta 2 sene öğrendiğimin fazlasını google’da 5-6 ayda öğrendim dedi.

ama cutting edge işler, teori, derin mühendislik işleri akademi doktora diyorsan itü kontrol yaz düşünmeden. Lakin 30 yaşında para kazanmaya başlarsın, yaşıtın bi yazılımcı maddi açıdan fark atar. İ

iyi düşün taşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6338ADE54 -- 25 Temmuz 2025; 21:17:24 >

kyk de kalmamak için okul mu eliyorsun?itüdeki elediklerin yazdığın 2 okul/bölümden de iyi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.