< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Cidden benim bir bilgim yok ama bu tarz aklıma takılan kısımlarda bölümü okuyan memnun olan ve olmayan birkaç insanla konuşuyorum bir taraf iyi yanlarını bir taraf da kötü yanlarını aktardığı için artı ve eksilerini karşılaştırmak daha kolay oluyor.Forumdan tam olarak doğru bir bilgi alamayabilirsin
|
4-5 sene surdumu ?
Abartmayin hocam ozellikle 2018de bir gecede dolar 4 liradan 7 kusur liraya ciktiktan sonra bir anda kesildi sektor cunki piyasa 4 lira seviyelerine goreydi sonra ozmn bi tepetakla oldu isler kesildi simdi tekrar canlaniyor ama bi 3 seneyi bulur benim kanaatimce sadece insaatta degil Tarım ve hayvanciliktada ayni olay oldu dolar bir anda yukselince hayvancilik ozellik yuzde 100 zarar etmeye basladi sonra 2019 da dengelenme yasandi ve simdi tekrardan toparlaniyor ama piayasa hala cok tedirgin ve 1 ayda kapanan 200 300 buyukbasli ciftlikler simdi eskisine oranla yuzde 10 oraninda calismaya yani 20 hayvan 30 hayvan civarinda basladi ama her an her sey olabilir diye herkes tedirgin insaatta sanayide her yerde ayni olay gecerli ve en iyi ihtimal 2021 haziran temmuz zamani biraz hareketlenme olur ama esasen 2022 daha duzelme yili olacaktir |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 18 Eylül 2020; 8:42:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 18 Eylül 2020; 9:31:43 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |