Şimdi Ara

İTÜ HAZIRLIKTA KALDIM LÜTFEN ACİL BİLGİ VERİN BİLGİSİ OLANLAR!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hvl00 kullanıcısına yanıt

Yaz okuluna kayıt yaptıracağım bi de hocam. Temmuzda başlıyor ağustosta bitiyor.

• yukarıııı

• yardımm

• LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt
    Kopya da pek etik değil ama, zaten öbür durumda da online ve yüzyüzenin çok farkı kalmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bambayo B kullanıcısına yanıt
    Hocam hazırlığı bitirip bölüme başladığın sınav işte. Girebilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Mantıklı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam sorular kolaydı ya 75+ almak için de büyük bir fırsattı. Biraz yazık olmuş. Keşke telafi sınavına başvurup ona da girseydiniz. Ağustos ayı sınavına girmek için ders almanız gerekmiyor. Almak isterseniz o size kalmış tabi. Ağustos olmasa eylülde de var bir sınav yani sıkıntı edilecek durum değil. Sıkı çalışırsanız 85-90 çok rahat alırsınız.

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt

A2 idim hocam ben.Sonlara doğru B1 gibiydim.Ana gercekten online sinavlarda bir sey oluyor yapamiyorum.Yüz yüze de daha iyi notlarim mid year yuz yuzeydi 77 almistim. Sizce 1 aylık yaz kursunun ardindan agustostaki sinavi gecebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Geçersiniz hocam. Zaten 2-3 soru yapsanız bu sınav geçiyormuşsunuz. Midyear bundan bir tık zordu. Onda 77 almışsanız çalışmayla ağustosta 75'i bile geçersiniz. Ağustosta geçemezseniz eylülde bir tane daha var. Yani bu yaz kesin geçerseniz.

Çok teşekkür ederim. Siz kaç almıştınız hocam midyearda?

Midyear 88. Profta 85 aldım. Profta 40 dakika geç uyandım Alarmı kapatıp uyumuşum. Uyanamasam kötü olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 10 Haziran 2023; 15:55:15 >

peki hocam listeningi geliştirmek için ne önerirsiniz? 2 ay içinde listeningden 12 nin üstüne çıkabilir miyim sizce puan olarak 20 üzerinden?

İngilizce altyazılı videolar izleyebilirsiniz hocam. Bende baya etkili olmuştu. Onun dışında YouTube'da bununla ilgili bir sürü kaynak var. Listening'de soruları incelemek için verilen 1 dakikayı çok iyi değerlendirmek lazım. Sorulardaki anahtar kelimeleri yakalamak da çok önemli. Hocalar bazen Ninova'ya listening için pratik yüklüyor onları da çözerseniz 21 üzerinden 15 de alırsınız.

• hvl00 kullanıcısına yanıt

hmm o zaman panik yapabilir.. biri cami kirip acil durum butonuna bassin!

Peki hocam son olarak sizin kurunuz neydi? Bir de sorum olursa size buradan sorabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İTÜ HAZIRLIKTA KALDIM LÜTFEN ACİL BİLGİ VERİN BİLGİSİ OLANLAR!!

Hocam ben de diyorum bu 3 alanlar kim
    Sonuçlara baktıktan sonra atmıştım bu mesajı wp grubuna

Listening textini gruba atmışlar zaten nasıl 3 aldınız yazık olmuş.

Eşek yazmasına alınmayın bu arada ben yazarken ortaya söylemiştim şahsınıza değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş proflardaki bütün listeningleri çözün

Kelime haznenizi genişletin kelimeyi bilmeyince duyması da zor oluyor. Bunun için test atölyesinin kelime listesini kullanabilirsiniz.

Bence listening sizin kötü gününüze denk gelmiş. Ben geçmiş profları da çözdüm kabak gibi söylüyor çoğunlukla çıkacak soruyu. Note taking de hata yapıyor olabilirsiniz test atölyesinin note taking için öneri verdiği video vardı onu da izleyin.

Çok kötü bi notla kalmamışsınız 60 zaten olur 75 almak için çalışın ağustosa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

sorun değil hocam ama dediğiniz grup hangisi bilmiyorum o grupta yokum ben. Listening texti yoktu bende

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Ağustostaki sınav için de 60 değil mi sınır?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.