Uzun yazmamın sebebi sensin zaten. O kadar çok yanlış şey yazmışsın ki. Bilmediğin konularda nasıl bu kadar rahat sallıyorsun gerçekten anlamıyorum. Bana verdiğin kısacık cevap bile bilmediğin konularda söylediğin yanlışlıklarla dolu. İtüde iyi hocaların sadece 4.sınıflara ders verdiğini nereden biliyosun? Yukarıda attığım adam 1.sınıfta verilen mühendisliğe giriş dersini veren hocalardan biri:) Yine birinci sınıfta alınan olasılık ve istatistik dersini de bazı dönemler o açıyor. Diğer dersi de 3. veya 4.sınıfta alabileceğin bir seçmeli ders. Tek örnek bu hoca değil tabi ki. Bana inanmıyorsan itü ehb ders planına gir, birinci ve ikinci sınıftaki bölüm derslerini açan hocaların cv lerine bak. CWRU, State University of Bufallo, University of Rochester. Bu ünileri yukarıda attığım sıralamada kontrol ettim. Bir tanesi 301-350 arası, bir tanesi 401-450 arası, bir tanesini sıralamada bulamadım sanırım özyeğin gibi o da sıralamaya girememiş :) Bu hocalar araya karışmış sanırım. Özyeğin ders planına baktım. 3.sınıfta aldığınız ders digital signal processing. Onu itü de 3.sınıfta veriyor. Gördüğüm bir tek biz varız demişsin. E tabi diğer okulların hiçbirinin programına bakmazsan DSP yi 3.sınıfta veren tek okulun özyeğin olduğunu zannetmen normaldir. Senden tek bir isteğim var. Lütfen bilmediğin okullar ve konular hakkında sallamasyon şeyler yazma. Bu forumu çok fazla liseli arkadaş okuyor. İnsanları yanlış yönlendirmekten zevk almıyorsan bundan sonraki mesajlarında biraz daha dikkatli davran ki insanların yanlış kararlar vermesine yol açma. Edit : Bu dönem ders aldım dediğin texaslı adamı da buldum. Bahsettiğin yüksek sıralamalı olan Texas at Austin (28.sırada), senin bahsettiğin hoca ise dallasta olan university of texas dallas ta MBA yapmış:) ki bu okulun sırası da 301-350. Hocanın asıl eğitimi electrical engineering masterı. Onu yaptığı okul kansas state university. O da listeye bile girememiş. Ne söylesen yanlış çıkıyor arkadaş bu nasıl iş :) Ayrıca bahsettiğin ders de sayısal sistemler sanırım. İşin ilginç tarafı ise türkiyede sayısal sistem tasarımının en fazla yapıldığı (zaten çok az sayıda yer yapıyor) şirket ericsson. Bir araştır istersen ericsson un türkiyedeki şubesi hangi okulun kampüsünün içindeymiş :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brdkn -- 13 Ocak 2021; 20:36:29 > |
İTÜ FORUMDA SÖYLENDİĞİ GİBİ KÖTÜ MÜ ? (8. sayfa)

-
-
31
-
Yorumların nerdeyse hiçbirini okumadım çok var xd
İtü uçakla odtü uzay havacılığın eğitimlerinin pek farklı olmadığını duydum(duydum dediğim itü havacılık mezunu bu tanıdıkla konuştum bi de odtü uzay havacılıkta okuyan arkadaşla)iş seçiminde farklılaşıyorlar odtü daha çok havelsan vb. Kurumlara eleman çıkarıyor itü özele daha çok.Ha odtü mezunu olup özelde çalışan da var itü mezunu olup yarı özelde çalışan da ama azınlıkta bunlar.Bi de bölümün zor olduğunu söylemişti konuştuğum kişiler sevmeden yapılacak bölüm değil dendi ben de vazgeçtim çocukluk fantazimdi iyte bilgisayardayım şuan şehir dışına salmadı ailem :/ bi de yazın konu açmıştım iyte yi yazsam mı 5k civarından diye smurf muamelesi gördüydüm hazılıktayım şuan bölüme geçen arkadaşlardan da olumsuz bi yorum gelmedi neyse konuyu çok dağıttım silmeye de kıyamayacağım kısaca bölümünüz için okunabilecek 2 yerden birindesiniz çok da takmamak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
131313131
-
Yapma ya, mesaj yazıyosun da gitmiyomuş demek. Yalan yanlış şeyler yaz ben de cevap vermeyeyim bunu istiyorsun sanırım.
İtüde de odtüde de özyeğinde de x üniversitesinde de herhangi bir dersi kariyeri iyi hocadan da alabilirsin kariyeri kötü hocadan da alabilirsin. Kariyeri iyi olan hoca dersi kötü anlatabilirken kariyeri kötü olan dersi daha iyi anlatabilir. Özyeğinde tüm hocaların kariyeri iyi deme kötü olanlar da varmış gösterdim.
Bu kadar basit bir şeyi anlamakta nasıl zorluk çekiyorsun.
Özyeğinin programına göre seçmeli dersler 4.sınıfta başlıyor. Diğer tüm ee mühendislikleri de genelde böyle, seçmeliler 4.sınıfta başlar. Program yanlış hazırlanmış olabilir veya sen (yine) sallıyor olabilirsin. Açıkçası ben ikinci seçeneğe daha yakınım.
-
3131313311313313131111111111111111111111111111111111333333333311331313131311331
-
Hocam 3 te başlamıyor muydu ben mi yanlışım yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
31
-
31
-
Hangi bölüm için sordun hocam ee mi ehb mi uçak mı
-
31
-
Ee için -
Yok yanlış hatırlıyomuşum 4 teymiş evet -
3.sınıfta seçmeli ders olabilir ama asıl alanın seçildiği sınıf 4.sınıf. 2. ve 3. sınıfta genelde yukarda bahsettiğim 4 ana dal ile ilgili biraz daha temel seviyede dersler oluyor belki bir veya iki tane teknik seçmeli olabilir. Asıl alan seçimi ve uzmanlaşma dersleri 4.sınıfta. Seçmeli derslerin sayısı içeriği vs. okulun imkanına göre çok değişir o konuda kesin bir şey diyemem.
-
31
-
Tartışma kültürünü her yazdığı mesajı yanlışlarla dolu olan birisinden öğrenecek değilim merak etme :)
Kaldı ki itüye kötü diyebilirsin, istediğin üniversiteye kötü diyebilirsin. Önemli olan bilmediğin konularda sallayıp insanlara yanlış bilgi vermemek. Karşı çıktığım nokta en başından beri bu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X