Şimdi Ara

İTÜ EHB vs YTÜ Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği vs YTÜ Bilgisayar Mühendisliği

Sıralamam 6k, ikisi de tutuyor. Bilgisayar mühendisliği daha çok ilgimi çekiyor ama İTÜ YTÜ'den çok daha iyi diyorlar. Sizce daha ilgimi çeken bölüme (YTÜ bilgisayar) mı gideyim yoksa daha iyi üniversiteye mi (İTÜ EHB) ?

• İTÜ çok iyi bir üniversite ve EHB bölümü gerçekten EHB mühendisi yetiştirecektir, bilgisayarcı olmak isteyip EHB okursanız çok zorlanabilirsiniz.

YTÜ bilgisayar gayet iyidir, oda arkadaşım bölümün iyilerindendi ve yaptığı ödevlerin kalitelerine sürekli şahit oldum, oradan gördüğümle tavsiye edebilirim.

• Bilgisayar mühendisliği ilginizi daha çok çekiyorsa YTÜ bilgisayar. YTÜ'de gayet kaliteli ve prestijli bir üni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilgisayar daha çok seviyorsanız ytü yazın bence. Hacettepe de vardı sanırım. Diğerlerine ne yazdınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • her zaman bölüm > üniversite. ancak itü ehb de iyi bölüm yani şimdi

• İtü ehb de bir marka sonuçta ama istemeyen adam yapamaz orada, o yüzden ceng istiyorsanız ytü yazıp geçin.

• itü dururken ytü sormak...

• ytü bilgisayar veya başka bilgisayar
    - bilgisayar lobisi üyesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İYTE vs YTÜ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hacettepe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eğer elektroniğe ilginiz var ise Ehb yazın ancak Ehb ' ye gireyim yazılımcı olayım gibi bir düşünceniz varsa Ehb yazmayın. İTÜ Ehb mezunu olup yazılım alanında çalışan kimle konuşsam keşke başka bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okusaydim diyor. Ehb ' nin dersleri zaten çok ağır bir de üstüne yazılım için vakit ayırmanız zor olur.

• İtü biraz daha iyi olabilir ama arasında dağlar kadar fark yoktur bilgisayar istiyorsan bence ytü tercih etmelisin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ytü bilgisayar mühendisliğinden yeni mezun oldum bana sorabilirsin bölümle ilgili sorularını

• SporcuPc S kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan çalışıyorsanız hangi pozisyonda ne olarak çalışıyorsunuz

• Ünlü bir sigorta şirketinde yazılım geliştirme departmanında yazılım mühendisi olarak çalışmaya başlıyorum Eylül'de. 2 hafta önce mezun oldum 1 ay tatil yapayım dedim

• SporcuPc S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler . Bir arkadaşım soruyordu da bir de bankalarda iş bulunur değil mi sanırım

• Ben son aylarda 30 şirketten görüşme teklifi aldım bunların yarısından fazlası başvuru yapmadığım yerlerdi ve bu başvuru yapmadığım yerlerden 4-5 tanesi de bankalardı

• up

• up

• İTÜ çok iyi bir üniversite ve EHB bölümü gerçekten EHB mühendisi yetiştirecektir, bilgisayarcı olmak isteyip EHB okursanız çok zorlanabilirsiniz.

YTÜ bilgisayar gayet iyidir, oda arkadaşım bölümün iyilerindendi ve yaptığı ödevlerin kalitelerine sürekli şahit oldum, oradan gördüğümle tavsiye edebilirim.

• Yazılması gereken her şey fazlasıyla yazılmış. Eğer dedikleri gibi bilgisayar esas hedefinse YTÜ seç direkt, evet ehb veya kontrol ile de yazılımcı veya bilgisayarcı olunur zaten bilgisayara en yakın bölüm bunlar ama sen bunu seçmeye mecbur değilsin çünkü elinde YTÜ gibi iyi bir alternatif var o yüzden kesinlikle YTÜ . YTÜ daha yüksek olup sana gelmese ve itü ehb gelse sen de bilgisayarcı olmak istesen o zaman ehb mantıklıydı ama bu durumda yukarıda da dediğim gibi bilgisayarı seç bence hiç düşünmeden .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.