Şimdi Ara

-*-İTÜ Bilişim Sistemleri Mühendisliği-*-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, ülkemizin bu güzeller güzeli üniversitesinde böyle güzel bir bölüm var. Ama bu bölüm hakkında genel olarak cok az bilgi bulunuyor. Ben inanıyorum ki burda bu bölüm hakkında bilgisi olanlar ve yorum yapıcak olanlar vardır.

-Öncelikle, 40 kişilik kontenjan full dolabiliyor mu bu bölümde???

-Bölümün Türkiye ücreti bile [1 ve 3. seneler icin] cok yüksek, adeta özel üniversite gibi bir değerlendirme bu :( Acaba kredi ve burs durumları neler olur [İTÜ'nin sitesinde 1 kişiye burs verildigini yazıyor, ne gibi durumda burs veriliyor :?: ]

-Ayrıca bu bölümde okuyan forumdaşlar var mı???

-İş olayı tam olarak nasıldır? O kadar masraf sonucunda kazanclar aslında yüksek gözüküyor [yurt dışında ingilizce'yi geliştirmek, toefl sınavına girmek ve haliyle kazanmak, çift diploma ve Amerika'da yaşamına devam edebilme] ama iş kesin mi?

Daha sonra başka sorular geldikçe ekleyeceğim, güzel bir konu olması dileğiyle.-*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 15 Ocak 2011; 21:40:19 >

• Ben geçen yıl kazandım o güzide üniversiteyi, İTÜ'yü. Aslında İTÜ bünyesindeki bütün bölümleri baya bi incelemiştim gelirken ama bu dediğin bölümü ilk defa şuan senden duyuyorum. Sadece son soruna cevap verebilirim sanırım. İş hiçbir meslek için kesin değildir hocam, her şey insanın kendisine bağlı, hele meslek mühendislik olunca kendini ne kadar geliştirip CV'ni ne kadar doldurabilirsen ve ağzın ne kadar laf yaparsa o kadar rahat iş bulursun. İTÜ, ODTÜ, Boğaziçi gibi üniversitelerin isimleri vardır. Eğitimleri kalitelidir, tamam tercih sebebi olabilirsin ama şirketler bu devirde en az paraya nasıl adam çalıştırırım diye düşündükleri için iş yine 'sen'de bitiyor.
  • Hmm kendini olabilecek en yüksek değerden pazarlayabilmeyi becersen yeter diyorsun :) Peki baska bilgisi olan var mı???
  • Ben doğuş üniv. bilişim sis. müh. okuyorum şu anda hazırlıktayım ama bayağı güzel bir bölüme benziyor bilgisayar mühendisliğinin biraz daha değişiği %70 dersler aynı sen ayriyeten yalnış hatırlamıyorsam ön muhasebe, başlangıç işletme dersleri gibi kolay ve önemli dersler alıyordun bunun dışında birkaç bilgisayar müh. dersi görmüyorsun!......
  • Hmm teşekkürler, keşke yan dal falan gibisinden direk Bilgisayar Mühendisliği de dahil edilse :) Sanırım yüksek lisans falan yapılabiliyor o kısma dair :) Eee baska bilgisi olan ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Hmm teşekkürler, keşke yan dal falan gibisinden direk Bilgisayar Mühendisliği de dahil edilse :) Sanırım yüksek lisans falan yapılabiliyor o kısma dair :) Eee baska bilgisi olan ???

bilgisayar müh. ile çift anadal yapma şansın var ya da geçiş yapma hakkın....
  • Hmm daha önce gördügüm eski bir yerde yok yazıyordu :( E varsa cok güzel aslında, zaten cogu ders ortak, bir kac tane ders alıp direk olarak hem bilgisayar mühendisi hem bilişim sistemi mühendisi olmak + yurt dışından 2. diplomaya sahip olmak + yüksek bir ingilizce ve farklı kültür görmüş olmak. Bu durumda iş imkanı cok cok yüksek olan bir bölüm :?: En azından toplamda minimum harcanıcak 70000 lirayı ilerde söke söke alabilecek bir bölüm :?: :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Hmm daha önce gördügüm eski bir yerde yok yazıyordu :( E varsa cok güzel aslında, zaten cogu ders ortak, bir kac tane ders alıp direk olarak hem bilgisayar mühendisi hem bilişim sistemi mühendisi olmak + yurt dışından 2. diplomaya sahip olmak + yüksek bir ingilizce ve farklı kültür görmüş olmak. Bu durumda iş imkanı cok cok yüksek olan bir bölüm :?: En azından toplamda minimum harcanıcak 70000 lirayı ilerde söke söke alabilecek bir bölüm :?: :)

bizim üniv. de 7 farklı ders var onlarıda verince 2 diploman oluyor ve kaliteli birde ing.....
  • Waow :D Umarım aynı olay İTÜ'de de geçerlidir. Tek gereken adım atıp girmek, kapıyı kapatıp çalışmaya başlamak o zaman :/ Çok güzel bir olay olur eger basarırsam :D
  • ben orta halli bir ailenin çocuğu olarak bu bölümü okuyamıyacakmıyım.

hazırlık için 50.000 dolar diğer seneler için 15.000
  • burs imkanları hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur
  • İTÜ harçları kalktı. Ama Binghamton harçları kalmadı değil mi? Bir umut yinede soruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.