Şimdi Ara

# İTÜ 2013 Girişliler # (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.273
Cevap
45
Favori
162.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ngamlinga

quote:

Orijinalden alıntı: hmac

Aidat yok, limit de 500 TL. ama sanirim limiti kendin ayarlayabiliyordun, yine de tam emin degilim, degismis olabilir.

Herhangi bri kısıtlama varmı kart hakkında ? yada artısı falan ?

Her maximum kartta oldugu gibi maxipuan birikiyor ama benim bir yila yakin olacak neredeyse, cok kullanmadim ama her ay en az 50-60 liralik alisverisim oluyor, daha yeni 5-6 maxi puan oldu. Onun disinda arada sirada sinemalarla vs. anlasmalar oluyor, bu tarz seyleri takip etmek lazim ama onun disinda kartla gelen bir ekstra yok diye biliyorum. Olsa duyardik herhalde.

Kisitlama da sanirsam nakit avans vermiyor diye biliyorum, en azindan birkac kere paraya ihtiyacim oldugunda denemistim, bana vermemisti. Tum ekstrelerimi zamaninda ve eksiksiz odedim. Bana vermiyorsa kimseye vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

Belki başka arkadaş yazmıştır, okuyamadım şimdi yorumları ama benim 2 sene önce hazırlıta arkadaşım ikinci dönem gitmedi. Eylül'de başlarken okul atadı derslerini. ( Deniz Ulaştırma'da ama arkadaş, belki alakası olabilir?)

Sanmıyorum onla alakasi yoktur.Büyük ihtimalle bizimde aynı forumdan 1-2 kişi daha dediTesekkurler yinede

• quote:

quote:

quote:

Aidat yok, limit de 500 TL. ama sanirim limiti kendin ayarlayabiliyordun, yine de tam emin degilim, degismis olabilir.

Her maximum kartta oldugu gibi maxipuan birikiyor ama benim bir yila yakin olacak neredeyse, cok kullanmadim ama her ay en az 50-60 liralik alisverisim oluyor, daha yeni 5-6 maxi puan oldu. Onun disinda arada sirada sinemalarla vs. anlasmalar oluyor, bu tarz seyleri takip etmek lazim ama onun disinda kartla gelen bir ekstra yok diye biliyorum. Olsa duyardik herhalde.

Kisitlama da sanirsam nakit avans vermiyor diye biliyorum, en azindan birkac kere paraya ihtiyacim oldugunda denemistim, bana vermemisti. Tum ekstrelerimi zamaninda ve eksiksiz odedim. Bana vermiyorsa kimseye vermez.

çok teşekkürler , peki nasıl başvurabiliriz?,, tek başımıza yapabilir miyiz.

peki bir bilgin var mi hocam kredi veya burs hazırlıkta alinabiliniyor mu?, çok karışti kafam bu konuda da biri alınıyoe diyor biri yok diyor ??

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki bir bilgin var mi hocam kredi veya burs hazırlıkta alinabiliniyor mu?, çok karışti kafam bu konuda da biri alınıyoe diyor biri yok diyor ??

Kayit gunu zaten suleyman demirel kultur merkezine is bankasi maximum kart temsilcileri gelecekler, hemen kaydinizi halledip oraya gidersin, orada formu doldurursun. Basit ve kisa suren bir islem, bunu yapinca basvurmus oluyorsun, belli bir sure sonra kartlar cikiyor, maslak kampusunun icindeki subeden de kartini alabiliyorsun.

Kredi veya burs hazirlikta alinir tabii ki, basvurursan ve cikarsa ocak'ta almaya baslarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: repeatafterme

benim bi sorum olucak biraz alakasiz olabilir ama neyse , bu kayit gunu iste genc mi ne ole isbankasi kredi karti formu falan veriyolarmis diye duydum bu karti mutlaka alalimmi yoksa almasak da olurmu bide bu itu kartina para yukleme olayi nasil oluyo onuda merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tesekkurler

ayrica kimin hangi bolumde oldugunun listesini yapabilirmisiniz??

Maximum İş'te Üniversiteli

Almanız zorunlu değil. Siz bilirsiniz. Bir İş Bankası hesabınız ve bu hesapla ilişkilendirilmiş bir öğrenci kredi kartınız oluyor. İstiyorsanız alın. Benim hiç olmadığı için almıştım, kullanıyorum.

İTÜ öğrenci kimlik kartlarına bakiye yükleme olayını NETMATİK denilen cihazlardan yapıyorsunuz. Diğer kampüsleri bilmiyorum. Ayazağa Kampüsü'nde; 75. Yıl yemekhanesinin ilk girişinde, jeton kulübesinin arkasında 3 adet cihaz var. Bu işlem için bir İş Bankası hesabınız olmalı, bu hesabınızla ilişkili bir bankamatik ya da kredi kartı olmalı.

Şu sayfada ilgili bilgiler mevcut:www.kim.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=1153

Bu karta yükleyebileceğiniz bakiye sınırlı; ama sınırı bilmiyorum. Öyle pahalı işlemler için kullanmıyorsunuz zaten. Yemekhanede jeton yerine kullanıyorsunuz. Otomasyonda öğrenci belgesi ve transkript alırken kullanıyorsunuz.

Listeyi çıkartırım sonra.

tesekkur ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar birisi bana itü yemek bursu diye bir şeyden bahsetti.İnternetten araştırdım ve gördüm bu bursun olduğunu fakat alan birisi varsa ondan duymak istiyorum.Ne zaman başvurulabilir?Ayrıca her gün kullanıyor musunuz?
  • İtü - Elektronik Haberleşme
    Yurt işi çok sıkıntı ya kontejyan çok azmış bu sene.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kayit gunu zaten suleyman demirel kultur merkezine is bankasi maximum kart temsilcileri gelecekler, hemen kaydinizi halledip oraya gidersin, orada formu doldurursun. Basit ve kisa suren bir islem, bunu yapinca basvurmus oluyorsun, belli bir sure sonra kartlar cikiyor, maslak kampusunun icindeki subeden de kartini alabiliyorsun.

Kredi veya burs hazirlikta alinir tabii ki, basvurursan ve cikarsa ocak'ta almaya baslarsin.

Çok teşekkürler

• iTü kartları yenileniyormuş

Edit : Vakıfbankla anlaşmalı bir kart gelecekmiş ( isteyenler için Vakıfbank , isteyenler için sadece KampüsKart şeklinde )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dessy -- 30 Temmuz 2013; 11:20:45 >
  • odemiriz kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız kontenjan ile ilgili bilgiyi?
    Ben yurtlar@itu.edu.tr'ye mail atıp kriterleri sordum. SSS'de kriter olmayanlar yazıyodu çünkü, bölüme giriş sırasına ve İstanbul'da olmamana bakıyoruz dediler.

Bu İş Bankasından kredi kartı ile iTüKart arasında bir bağlantı var mı? KOlaylık sağlıyo gibi anladım ben baya
  • Maximum kart ile itukart'in bir alakasi yok ama banka kartiyla icine para yuklenebiliyor.

Ama simdi bir sonraki yildan itibaren sanirim, kartlar degisecek. Vakifbank ile anlasmali itukartlar gelecek. O kartta aidat yok, 500 lira limitli kredi karti, her alisveriste %10 bonus puan birikimi, istanbulkart (paso-akbil) ozelligi vs. gibi bir suru sey var deniyor. Oyle olursa avantajli olur bayagi. İstemiyorsaniz tabii ki sadece standart kampus kart olarak secilebiliyor.

http://portal.itu.edu.tr sitesine giris yapmadan bakabiliyorsaniz bakin, olmazsa bir bucuk saate kadar eve gececegim, o listeyi atarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 30 Temmuz 2013; 11:57:33 >
  • hudson11 H kullanıcısına yanıt
    ben arayıp sordum bugün pek boş kontejyanımız yok yeni gelenlere yetmiyebilir dedi ben istanbuldayım ama silivri dilekçeyle başvurucaksın ama şansın çok az dediler
  • eve geldim, şu yeni kartlarla ilgilihttp://portal.itu.edu.tr adresinde yazan bilgileri paylaşayım sizinle:

# İTÜ 2013 Girişliler #

böyle olursa güzel bir kart olacak gibi duruyor, tabii kredi kartı özelliğini çok abartmamak kaydıyla. yoksa asgariyi ödeyip ödeyip çevirmeye çalışırsınız kendinizi. bize kredi kartı özellikli olanı ya da standart olanı seçme imkanı sunuldu, ben kredi kartı özellikli olanı seçtim ama tabii ki isterseniz diğerini seçebilirsiniz. size zaten kayıt olduğunuz gün sorarlar büyük ihtimalle.

• http://www.yurtburs.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=1047
    http://www.yurtburs.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=1072

Bu iki linkte vadi ve gölet yurtlarıyla ilgili bilgi olması lazımdı. 3-4 gün önce bakmıştım. Şimdi aileme göstereceğim linkleri hangisinde kalacağıma karar vermek için. İstenilen sayfa bulunamadı diyor. İTÜ üyeliğim falan yok benim önceden giriliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

http://www.yurtburs.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=1047

Bu iki linkte vadi ve gölet yurtlarıyla ilgili bilgi olması lazımdı. 3-4 gün önce bakmıştım. Şimdi aileme göstereceğim linkleri hangisinde kalacağıma karar vermek için. İstenilen sayfa bulunamadı diyor. İTÜ üyeliğim falan yok benim önceden giriliyordu

ben sisteme giriş yaptım, yine açılmıyor o sayfalar. şuraya bakabilirsin:http://www.yurtburs.itu.edu.tr/Belge.aspx?belgeId=12977

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

http://www.yurtburs.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=1047

ben sisteme giriş yaptım, yine açılmıyor o sayfalar. şuraya bakabilirsin:http://www.yurtburs.itu.edu.tr/Belge.aspx?belgeId=12977

Tamam teşekkürler burdan gösteririm

• arkadaşlar itüde lisans eğitimi ile yüksek lisans eğitimini birlikte bitirmemiz mümkün oluyor mu, oluyorsa ortalamamızın kaç olması gerekiyor?
  • Ucak- uzaydan birileri varsa bir sey sormak niyetindeyim. Hazirligi gecme sinavina girmeye niyetlendim. Ama kafamda soyle bir soru var. Derslerde hocalari anlar miyim yani hazirliktaki egitimin oyle aman aman olduğunu sanmıyorum ama hocalarin anlatimi nasil ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: repeatafterme

benim bi sorum olucak biraz alakasiz olabilir ama neyse , bu kayit gunu iste genc mi ne ole isbankasi kredi karti formu falan veriyolarmis diye duydum bu karti mutlaka alalimmi yoksa almasak da olurmu bide bu itu kartina para yukleme olayi nasil oluyo onuda merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tesekkurler

ayrica kimin hangi bolumde oldugunun listesini yapabilirmisiniz??

Maximum İş'te Üniversiteli

Almanız zorunlu değil. Siz bilirsiniz. Bir İş Bankası hesabınız ve bu hesapla ilişkilendirilmiş bir öğrenci kredi kartınız oluyor. İstiyorsanız alın. Benim hiç olmadığı için almıştım, kullanıyorum.

İTÜ öğrenci kimlik kartlarına bakiye yükleme olayını NETMATİK denilen cihazlardan yapıyorsunuz. Diğer kampüsleri bilmiyorum. Ayazağa Kampüsü'nde; 75. Yıl yemekhanesinin ilk girişinde, jeton kulübesinin arkasında 3 adet cihaz var. Bu işlem için bir İş Bankası hesabınız olmalı, bu hesabınızla ilişkili bir bankamatik ya da kredi kartı olmalı.

Şu sayfada ilgili bilgiler mevcut:www.kim.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=1153

Bu karta yükleyebileceğiniz bakiye sınırlı; ama sınırı bilmiyorum. Öyle pahalı işlemler için kullanmıyorsunuz zaten. Yemekhanede jeton yerine kullanıyorsunuz. Otomasyonda öğrenci belgesi ve transkript alırken kullanıyorsunuz.

Listeyi çıkartırım sonra.

İş'te Üniversiteli kartın limiti ve aidatı ile ilgili bir bilgi verir misiniz acaba ?, Kredi kartı almak istiyorumda sahsen

Aidat yok.

Limit değişiyor. Bana 300 TL vermişlerdi; ama 500 TL'lik limiti olan da gördüm. Zaten sonra limitinin arttırılmasını isteyebiliyorsun İş Bankası şubesine gidip. (Telefonla da oluyor galiba.) Bir dilekçe dolduruyorsun orada. Ben limitimi böyle 1500 TL'ye çıkardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_messi

arkadaşlar itüde lisans eğitimi ile yüksek lisans eğitimini birlikte bitirmemiz mümkün oluyor mu, oluyorsa ortalamamızın kaç olması gerekiyor?

"Birlikte" derken neyi kastettiğini anlamadım tam; ama lisans eğitimini İTÜ'de aldıktan sonra yüksek lisans eğitimini de İTÜ'de alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.