Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.029
Cevap
140
Favori
1.180.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hadi bakalım 21 kasım da güzel bir indirim yaparsanız ekran kartı alacağım
    2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • 21 kasım şöyle güzel bi sistem toplıcaz, indirimler mağazada da geçerli oluyor değil mi

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • 1 gün mü sürecek bu durum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • peşin fiyatına taksit de isteriz 21 kasıma yoksa bir şey alabilecekmişim gibi durmuyor
  • 1-4 ay arasında 1 sistem topladım bende fiyat takip ettim kıyasladım en uygun zaman da almaya çalıştım ama çevre birimleri ile 19 bin e maloldu bu 21 i heyecanla bekliyorum benim parçalar aldığım fiyatlar dan ucuza düşerse fena koyar bana 😱😂

Orijinalden alıntı: itopya.com

Merhaba, öncelikle bir önceki yorumunuz gibi karalamaya yönelik olarak yapılmadığı sürece herhangi bir yorum sildirme işleminde bulunmamaktayız.

-https://www.youtube.com/watch?v=0LJJovrK-8E&t=345s
    -https://www.youtube.com/watch?v=488iKmGKVbc
    -https://www.youtube.com/watch?v=0HBk4e9JSok

Isınma sorunuyla alakalı olarak da birkaç videoda kartın oyun içi değerlerini görebilirsiniz. Bahsettiğiniz ithamlarla ilgili olarak Nvidia'nın sitesinde resmi olarak "Bu kart hatalıdır, 88 derecenin üstüne çıkmaktadır ve kullanılması sakıncalıdır." tarzından kesin ve net bir kanıtınız veya bilginiz varsa eğer biz sizi seve seve dinleyip sistemimizde bunla ilgili revizyona gidebiliriz.

Alıntıları Göster
    Bunlar gibilere aldırış etmeyin . Siz güzel bir iş icra ediyorsunuz ve piyasa fiyatlarına göre gayet uygun sistemler toplayıp insanların ihtiyacını gidermeye çalışıyosunuz. Böyle yorum yapanlar ortaya zehiri atar çekilir amaçsızca. Yaptığı sadece karalama baksanız ne ürün aldığı vardır ne de alacağı amaç karalama yaparak boş zaman doldurmak.

• bi güzel ekran kartı indirimi yakalarsak tadından yenmez
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: itopya.com

Merhaba, öncelikle bir önceki yorumunuz gibi karalamaya yönelik olarak yapılmadığı sürece herhangi bir yorum sildirme işleminde bulunmamaktayız.

-https://www.youtube.com/watch?v=0LJJovrK-8E&t=345s
    -https://www.youtube.com/watch?v=488iKmGKVbc
    -https://www.youtube.com/watch?v=0HBk4e9JSok

Isınma sorunuyla alakalı olarak da birkaç videoda kartın oyun içi değerlerini görebilirsiniz. Bahsettiğiniz ithamlarla ilgili olarak Nvidia'nın sitesinde resmi olarak "Bu kart hatalıdır, 88 derecenin üstüne çıkmaktadır ve kullanılması sakıncalıdır." tarzından kesin ve net bir kanıtınız veya bilginiz varsa eğer biz sizi seve seve dinleyip sistemimizde bunla ilgili revizyona gidebiliriz.

Alıntıları Göster
    Bir yandan indirim yapın, hediye yapın diye talepte bulunurken diğer yanda işi karalıyor. Adamlar 5000 TL'ye RTX 2060 ve taş gibi işlemci olan Ryzen 7 2700X koymuş, özelleştirme seçeneğine de işlemcisinden ekran kartına bir sürü seçenek koymuş. Siz istiyorsunuz ki hem Aorus olsun hem 5000 lira olsun, yaşınız nedir bilmiyorum; bunun yaşla alakası da yok aslında çocuk bile bu ürünler belli bir maliyeti olduğunu ve bunun çevresinde bu sistemlerin yapıldığını biliyor. Beğenmiyor musun? Düşük mü geliyor? Git hazır sistemlere gir bir sürü hazır sistem var, ROG'undan Gaming'ine kadar, paran varsa al onları. Onları da mı beğenmiyorsun, çok mu paran var? O zaman da git tek tek topla parçalarını. Kimseye zorla satılmıyor bu sistemler neticede. Burada 1200 liralık monitörün yanında 200 liralık mouse verin diye mesaj atıyorsun, sonra adamların şu fiyata yaptığı sistemi beğenmiyorsun bilmişlik için. İyi niyet namına hiçbir şey görmüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zRskill -- 20 Kasım 2019; 13:47:57 >

• dadg2 sisteminide sizden aldım herhangi bi sorun yaşamadım yarın akşama ekran kartı almaya düşünüyorum inş güzel bi indirim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

1 gün mü sürecek bu durum ?
    21 Kasım akşamından 24 Kasım akşamına kadar sürecek.
    Yani bu gece değil yarın akşam saatlerinde mi başlayacak? 00:00'da uygun ürün bulursam alım yapacaktım.
    gigabyte 2060 oc modeli aşırı ısınan problemli bi kart git sen arkadaşlarına aldırt biz burda tepkimizi gösteririz burda bana attığı linklerdeki kartta gigabyte windforce 3 fanlı model gelsin burda 60c de pubg oynatsın ozaman müşteriyi kandırmasın
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • itopya.com kullanıcısına yanıt
    Pusuya yattım bekliyorum itopya baba senden umutluyum çok.

• DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey olmayacağının garantisini veriyoruz, 2 hafta önce yapmış olduğumuz kur kampanyası bunun kanıtı niteliğindedir. Fiyatları gördüğünüzde siz de bunu anlayacaksınız. 🧡
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.