Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Myjazz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.031
Cevap
140
Favori
1.179.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.Danger

Ne bu şimdi yapılana bahane bulmak mı?
    İstersem gider 2000 model fare alırım bana üründeki resim neyse onu o sağlamlıkta yollamak zorundalar.
    Yok yanlış anlamışsın.

O mouse biraz sıkıntılı sağ klik biraz sert ve sensörü tam tepki veremiyor.
    İade etmelisin..bir hayli para vermişsin. Daha iyi seçenekler mevcut..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • Çarşamba günü saat 15'te monitörü yolladım bakalım sonu hayrolsun vardıysa inceleniyordur belki, haftasonu da ram aldım kargoya verilmiş onun sıkıntılı geleceğini çok sanmıyorum

asus rog 3080
    corsair rm850
  • C tesi sipariş verdigim corsair k95 bügün kargoya verildi daha öncede gidip dadg2 sistemi almıştım bi sorun yaşamamıştım teşekkürler itopya

Orijinalden alıntı: acura07

Perşembe günkü klavye sparişim bugun verilmiş.
    1 hafta klavyesiz kaldım umarım değer
    UPS kargo yogunlugu çözmüş heralde. normalde 2 gun ist beklerdı şimdi ist çıkıs yapılmıs.
    yarın aksılık olmaz ıse afyon uzerınden elıme gecer.
    asus rog 3080
    corsair rm850
  • quote:

Orijinalden alıntı: tversky

Bugun siparis vermek için hazırlandıgım dadg2 sistemi bir anda 3799 liradan 4200 liraya çıktı. Yeniden 3799 liraya dusme ihtimali yok mudur hocam?
    perşembeden sonra kontrol et genelde persembe cuma cumartesı ındırıme denk gelıyorum
    asus rog 3080
    corsair rm850
  • Şu siteden pc almayı okadar çok istiyorumki ama nereye gelsem bissürü şikayet bissürü problem. Hiç mi memnun olan yok siteden?

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Şu siteden pc almayı okadar çok istiyorumki ama nereye gelsem bissürü şikayet bissürü problem. Hiç mi memnun olan yok siteden?
    Black fridayde 3600 e sistem topladım 9.günü elimdeydi. Ama baskı yaptımda öyle oldu yoksa 12 13.günde gelirdi.

Şu siteden pc almayı okadar çok istiyorumki ama nereye gelsem bissürü şikayet bissürü problem. Hiç mi memnun olan yok siteden?
    ben memnunum black firday'de sistem topladım 2 gün sonra kargoladılar. ertesi gün de elime ulaştı lakin kasayla birlikte aldığım psu da sıkıntı çıktı onu değişime gönderdim. ki bu sıkıntı her yerden aldığında olabilir yani itopya'lık bir durum değil.

bir çok arkadaş sıkıntı yaşamış ve veryansın ettiler fakat ben genel anlamda memnun kaldım. şu psu'da sorunsuz bir psu ile değişim yapılırsa başka bir derdim kalmayacak : )

özellikle kara cuma gününde güzel fiyatlar vardı çok güzel fiyata topladım sistemimi.

tek memnun olmadığım şey ups kargo. değişim için geri kargo amaçlı kuryelerini çağırınca gelmiyorlar nedense 6 gün bekledim telefonlarla araya araya en sonunda zahmet edip geldiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 17 Aralık 2019; 10:55:50 >

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• quote:

Bf de millet yüklendi iade yapanların süreçleri baya uzadı. Çoğunun veryansını o.

Ben 3 defa alısveriş yapmış olacam kargom kazasız belasız gelirse.
    2sinden memnun kaldım. 3.de sorunsuz teslim alırsam bi şikayetim olmayacak...

Piyasaya bakış 400 lira üzeri kar yapmış olacam.

asus rog 3080
    corsair rm850
  • Ölü pikselli geldiği için 5 Aralık'ta değişime gönderdiğim AOC 24G2U monitör 1 haftayı aşkındır İtopya'da fakat halen bir haber yada gelişme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Aralık 2019; 17:30:9 >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Para iadesi yapılıyor merak etmeyin. Keşke değiştirseler
  • Web'den sipariş verdiğimde mağazadan alamıyo muyum? Black Friday yüzündne 10 gün sonra alabilirsiniz diyo da BF biteli 1 ay oldu.. Mağazadan vermeyi 10 gün sonra yapabiliyosa kargo ile 1 aya gelir diye düşünüyorum yardımcı olabilecek var mı?

Orijinalden alıntı: GunsNWaffles

Web'den sipariş verdiğimde mağazadan alamıyo muyum? Black Friday yüzündne 10 gün sonra alabilirsiniz diyo da BF biteli 1 ay oldu.. Mağazadan vermeyi 10 gün sonra yapabiliyosa kargo ile 1 aya gelir diye düşünüyorum yardımcı olabilecek var mı?
    Kargo seçeneklerinden mağaza seçerseniz kargo ücreti de ödemezsiniz. 1 günde de kargoya veriliyor 10 gündede. O süreye takmayın

Ha onuda beklemeniz gerekiyor sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 18 Aralık 2019; 10:8:44 >
    asus rog 3080
    corsair rm850
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    kargo ücreti açıkcası çok önemli değil valla, en kısa sürede gidip almak istiyorum ama ulaşamadım müşteri hizmetlerine. Sıra gelirse bilgi alacağım :D

Orijinalden alıntı: GunsNWaffles

kargo ücreti açıkcası çok önemli değil valla, en kısa sürede gidip almak istiyorum ama ulaşamadım müşteri hizmetlerine. Sıra gelirse bilgi alacağım :D
    black frıday de de normal zamandada toplamda 3 adet sparıs verdım.

hepsı 3. gunun sonunda verıldı kargoya :)

bazı arkadaslara 10. gunde kargoya verıldı bazısı kasa topladı 14 15 gunde verıldı :)

musterı hızmetlerıne ulasman bugunlerde ımkansız gıbı bır sey :)
    1 saat felan bekleyıp mesgule dusende var bır sekılde ulasanda :)
    asus rog 3080
    corsair rm850
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    İstanbulda oldugum için mağazadan almaya karar verdim :D kargo geldi gelmedi uğraşmak yerine akşam 2 saat çile çekip alacağım

Ölü pikselli geldiği için 11 Aralık'ta iade'ye gönderdiğim Aorus Cv27F monitör 1 haftadır İtopya'da fakat halen bir haber , gelişme ve bilgilendirme yok.

Müşteri hizmetlerine bağlanmak mucize sanırım , her aradığımda ya 22 kişi yada 32 kişi var diyor. günün her saatinde denedim sayılar hep aynı. bir kere 1 Saat 3 dakika bekledikten sonra ulaşabildim oda teknik servise yönlendirdi 15 dakka daha bekledikten sonra hat kapandı, bir dahada ulaşamadım. toplamda 3 saat beklemişimdir.

Umarım firma yetkilisi bu yazılanları okuyup dönüş yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djsabay -- 18 Aralık 2019; 13:38:19 >

Bu ülkeyi seviyorum !
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.