Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.031
Cevap
140
Favori
1.179.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kampanyalı fiyatlarını da karşılaştır bebeğim. Ben ss aldığımda kampanya başlamış olarak gözüküyordu, anakartlarda %18 kdv indirimi yazıyordu tıkladım. Hadi gir fiyatları topla bakıym kampanya şimdi başladıysa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Corsair RM750x 800 liraya düşmüş ama yorumlara bakınca almaya elim gitmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şu modelin 3. fotoğrafına baktığımızdaki kablo soketlerinin yerleşimi ile Corsair’in sitesindeki RM750x’in soket yerleşimi aynı değil:

www.corsair.com
    RMx Series™ RM750x — 750 Watt 80 PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU
    https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Power-Supply-Units/Power-Supply-Units-Advanced/RMx-Series/p/CP-9020179-NA

Meşhur inceleme sitesi Jonnyguru’dan baktığımda iki adet RM750x incelemesiyle karşılaştım. Biri 2018 yılına ait seri, ötekinde ise yıl yazılmamış ama inceleme 2015’te yapılmış. Haliyle 2015 ya da daha önceki bir model.

2018 model:https://www.jonnyguru.com/blog/2018/05/08/corsair-rm750x-2018-750w-power-supply/

2015 veya öncesine ait model:
    http://www.jonnyguru.com/blog/2015/11/22/corsair-rm750x-750w-power-supply/

İtopya’nın sitesindeki model bu incelemelere bakarsak 2018 değil 2015 veya öncesine ait model gibi duruyor. Fotoğraflar temsili değilse böyle bir durum var. Almayı düşünüyordum, bunu fark edince geri adım attım. Yılbaşı indirimlerini bekleyeyim en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: skirac

Sayın itopya.com yetkilileri .
    İyi günler, Sizden daha önce bir ekran kartı aldım. sipariş numaram  22019112208385237  .
    İlanda belirtilen ekran kartından farklı bir model gönderdiniz . Müşteri hizmetlerini aradığım zaman hatalarını kabul ederek ilana yanlış ürün bilgilerini koyduklarını fakat istediğim modelin ellerinde olmadığını , istersem yanlış gönderdikleri ürünü iade edebileceğim söylendi. Bende buna binaen ürünü ups kargo ile iade ettim. 03.12.2019 tarihinde 12W44R066846880995 takip numarası ile ürünü size iade ettim. Ürün size ulaşmış gözüküyor fakat internet sitenizden kontrol ettiğimde hala " iade talebiniz değerlendiriliyor " yazmakta. Sizlere sorum iade ettiğim ürün elinize geçti mi, geçtiyse para iadesini ne zaman yapacaksınız?
    Bugün itibari ile iade bedeli kredi kartıma yatmıştır arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: skirac

Bugün itibari ile iade bedeli kredi kartıma yatmıştır arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun..

Kargo ücreti de iade edilmiş mi?

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Onu yatırmıyorlar benden kesmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megalomenyak -- 13 Aralık 2019; 22:37:40 >
    Ryzen 7 7800x3d / Gigabyte Rtx 3090 / Msi B650/ Msi Mag274QRF-QD / İnca İkg 441 / CM MB Case /G.Skill RIPJAWS S5 6000 MHZ 16x2 / WD Black SN770 GEN 4 NVME 1 TB / Seasonic Focus Plus Gold 850 FX / 2 TB Seagate 256 MB Cache/ SteelSeries Rival 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

burak abi şikayet var adlı siteden şikayet oluştur hiç uğraşma. müşteri hizmetleri ertesi gün arıyor tarih filan veriyor. kargocu gelmeden önce ariyor evdemisiniz diye teyit alıyor :D. zira normal da ups'yi aradıgın da kargocu aynı gün içinde gelmezse ertesi gün terkar aramanız gerekiyor. benim kargomu almaları 7 gün sürmüştü 6.günde şikayet var'dan şikayet oluşturdum öyle halletim.
    bugün telefonla aradım ups'i bugün gelmelerini sağlayacağım kesinlikle diye söz verdiler telefonda. sonuç yine gelmediler

neyse illaki gelecekler en kötü şikayet vara yazıcam zaten, ups'in bu kadar kötü durumda olduğunu bilmiyordum. merdiven altı kargoculuğu arattılar

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• 7 sinde verdiğim siparişi bugün teslim aldım direk kargo şubesine gittim beklemeden

Orijinalden alıntı: MuratCan41

Beyler kasa çalışmıyor klavye ışığı yanık ama açamıyorum hiçbir düğme aksiyon göstermiyor nedendir bu
    güç kaynağı ile alakalı olabilir güç kaynağının marka modeli nedir?

klavye ışığının yanmasının sebebi pc'ler kapalı iken bile anakart güç verebiliyor klavye mouse'a bios'dan kapatmadığın sürece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 15 Aralık 2019; 0:27:54 >

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• quote:

Beyler kasa çalışmıyor klavye ışığı yanık ama açamıyorum hiçbir düğme aksiyon göstermiyor nedendir bu
    Power led reset bağlantıları yanlıs yapılmıştır.
    baglantıları konteol edin netten.

asus rog 3080
    corsair rm850
  • quote:

Kasa kapağını aç ,anakart kitapçığını eline al,power led güç kablolarının hani varya şu uyuz ufacık 6uçlu kablolar onların anakarta takılış sırasına bak ve doğru taktığından emin ol.Tüm sistemi toplarsın ama o ufacık power kablosunu yanlış pine takarsan kasa açılmaz.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X

• kdv kampanyası ne kadar sürecek?
    AMD RYZEN 5800X3D,ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi, ASUS TUF GAMING GT501, ASUS TUF GAMING 4070Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000G 1000W, ASUS ROG Swift PG278QR, ARCTIC LIQUD FREEZER 280 ARGB, SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe,GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma!

Hiç kurcalamadım hocam ya ne olur ne olma şimdi itopyaya geldim bir abi yardımcı olcam dedi 10 da bakalım mağdur edeceklerini sanmıyorum

Hiç kurcalamadım hocam ya ne olur ne olma şimdi itopyaya geldim bir abi yardımcı olcam dedi 10 da bakalım mağdur edeceklerini sanmıyorum
    Hobaaa firma burası mı
    Tam merdiven altı firma gibi:)
    Düzgün bir depo kiralasalarmış keşke

asus rog 3080
    corsair rm850

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Hobaaa firma burası mı
    Tam merdiven altı firma gibi:)
    Düzgün bir depo kiralasalarmış keşke

Alıntıları Göster
    hepsiburada.com da ilk kurulduğunda bir apartmanın 2. katındamı neydi büroları ve 4-5 kişiydiler sanırım
    .
    neden küçümsüyorsunuz firmaları, ilerde ne olacağı belli olmaz

elektroworld vardı ne oldu kapandı gitti, pratiker kapandı, kliksa, gold vs yok oldular gittiler
    bu piyasada çok büyükte olmamak lazım.
    yer yurt sahibi firmaların fiyatlarını da görüyoruz mesela vatan adamın yüzlerce mağazası var nasıl çıkacak kira ve çalışanların parası ...

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.