Şimdi Ara

ITOPYA.COM'DA OKULA DÖNÜŞ SÜPER İNDİRİMLERLE BAŞLADI (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.031
Cevap
140
Favori
1.178.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acura07

Yakın zamanda geçmeyeceksen "bence" gereksiz olabilir. 2 3 seneye dahada uyguna daha kalitelileri alınabilir. Sıvı soğutma sıkıntı çıkarabiliyor.

Bfde NOCTUA indirime girmişti 250lere felan. Monitör e kandım almamıştım şimdi biraz pişmanım

Alıntıları Göster
    Sen ne alcaksin hocam stok kullaniyosun sende galiba,oyunlarda 1saatte kac derece oluyor seninki? Benim islemci 3.6ghz de 1.2v voltaj 65-70C civarinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Sen ne alcaksin hocam stok kullaniyosun sende galiba,oyunlarda 1saatte kac derece oluyor seninki? Benim islemci 3.6ghz de 1.2v voltaj 65-70C civarinda.

Alıntıları Göster
    Benim oda çok sıcak petek kapalı ama şort tshirt oturuyorum odada.. O halde 75 80 arası... Bide benim pc hiç kapanmıyor.

NOCTUA bekliyorum belki düşer diye düşmezse 2. El 150 200 arasına mevcut. Onu alırım. Yada düserse e spor fan var ona bakarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 21 Aralık 2019; 18:32:0 >
  • quote:

Benim oda çok sıcak petek kapalı ama şort tshirt oturuyorum odada.. O halde 75 80 arası... Bide benim pc hiç kapanmıyor.

NOCTUA bekliyorum belki düşer diye düşmezse 2. El 150 200 arasına mevcut. Onu alırım. Yada düserse e spor fan var ona bakarım...

Alıntıları Göster
    Benim odada öyle ufak,kaloriferi çoğu zaman kapatırım sabaha kadar sıcak kalır oda,hemen hemen dereceler aynı seninle.

Güzel bir soğutucu bulursan banada pm at :)
  • quote:

Benim odada öyle ufak,kaloriferi çoğu zaman kapatırım sabaha kadar sıcak kalır oda,hemen hemen dereceler aynı seninle.

Güzel bir soğutucu bulursan banada pm at :)

Alıntıları Göster
    Önümde 3 seçenek var.
    Yıl başına kadar NOCTUA yada espor düşmez ise 2
    El noctua alacam:)

Bakalım bu hafta bişiler bekliyorum yıl sonu şeysine..

Bide benimkinin biraz daha sıcak çalısması ilk takarken fanı biraz zorlanmıstım macunu inceltmiş dağıtmış olabilrim:) belki onun etkiside vardır

• quote:

Önümde 3 seçenek var.
    Yıl başına kadar NOCTUA yada espor düşmez ise 2
    El noctua alacam:)

Bakalım bu hafta bişiler bekliyorum yıl sonu şeysine..

Bide benimkinin biraz daha sıcak çalısması ilk takarken fanı biraz zorlanmıstım macunu inceltmiş dağıtmış olabilrim:) belki onun etkiside vardır

Alıntıları Göster
    Hocam ben macunu değiştirdim orjinaliyle 1hafta çalıştı sonra mx-4 aldım onu sürdüm çok değişen bişey olmadı :D

• quote:

Hocam ben macunu değiştirdim orjinaliyle 1hafta çalıştı sonra mx-4 aldım onu sürdüm çok değişen bişey olmadı :D

Alıntıları Göster
    Yok kalite olarak değilde inceltmiş olabilirim o sebeble:)
    Belki ben de bi denerim macunu 10 güne fiyat düşmezse soğutucuların..

Ben 3.85de kullanıyorum onu belirtmemişim:)

• quote:

Yok kalite olarak değilde inceltmiş olabilirim o sebeble:)
    Belki ben de bi denerim macunu 10 güne fiyat düşmezse soğutucuların..

Ben 3.85de kullanıyorum onu belirtmemişim:)

Alıntıları Göster
    Macunu değiştirirken aklında olsun hocam,önce cpu yu ısıt macun gevşesin,sonra vidaları söküp soğutucuyu sağa sola çevir bir iki tur öyle salar kendini yoksa tutkal gibi tutuyor macun :D vidaları söktüm bu niye gelmiyor elime deme :D
  • quote:

Macunu değiştirirken aklında olsun hocam,önce cpu yu ısıt macun gevşesin,sonra vidaları söküp soğutucuyu sağa sola çevir bir iki tur öyle salar kendini yoksa tutkal gibi tutuyor macun :D vidaları söktüm bu niye gelmiyor elime deme :D

Alıntıları Göster
    Daha önce çok macun değiştirdim ama başıma böyle bişi gelmedi ilginçmiş:)))

• quote:

Daha önce çok macun değiştirdim ama başıma böyle bişi gelmedi ilginçmiş:)))

Alıntıları Göster
    Benim ilk amd işlemcim bu bende böyle macun ilk kez gördüm :D
  • Para iaden kaç günde yapıldı hocam?1 ay oldu nerdeyse hala tık yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Valla benimde ilk hep intel kullandım
    Pişman değilim gibi şuanlık

• Corsair Gaming K95 RGB Platinum almıştım 4 güne geldi yine sorunsuz alışveriş teşekkürler
  • iade veya mümkünse değişime güç kaynağı yollamıştım. bana şimdi yeni bir kargo yollamış itopya, ama içinde ne geliyor bilmiyorum çünkü ne ben arandım iade hakkında bilgi verildi, ben aradım sonuç alamadım. mail atıyorum cevap yok.

bana bir kargo geliyor ama ne geliyor bir haberim yok aynı malı geri mi yolluyorlar, muadil ürün mü yollanıyor veya aynı üründen çalışan sorunsuz olanı mı yollanıyor ne oluyor bakalım hayırlısı

aslında benim canımı sıkan beklemek değil, bu belirsizlik insanı tilt ediyor. ne oluyor yani, hiçbir bilgi, bilgilendirme yok. müşteri hizmetleri yok gibi birşey. anca kargo geldiğinde anlayacağız anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 22 Aralık 2019; 0:27:2 >

• zelica kullanıcısına yanıt
    10 gün civarında iade ettiler. Ben iade istemediğim halde
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam bahsettiğiniz olay benim başıma geldi. Stok fan ve altındaki macun ile takılıydı kasada. Arctic freezer 34 e-sports duo aldım. Vidaları gevşettim falan baktım fan çıkmıyor.Bilgisayarı açtım stres testine soktum.60 derece falan olduğunda kapadım çıkartmaya çalıştım yine çıkmadı. Alttan kilidi açıp işlemciyi fan ile birlikte çıkarttım. Fön makinesini aldım öyle ısıttım yine çıkmadı . İnternete yazdım çok fazla kişinin başına gelmiş bu olay. Fön makinesiyle ısıttıktan sonra falçatayı yavaş yavaş araya sokmaya çalışın araya çok az girdikten sonra çıkıyor dediler. Öyle yaptığımda çıktı. Nasıl bir yapışmadır bu anlamadım. İlk bir tırsmadım değil hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemez -- 22 Aralık 2019; 13:0:49 >

• Sol el için uygun fiyatlı büyük mouse arıyorum , öneriniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu x299 platformu yeni sayılacak bi platform değilmi? bu 1151 soketlere ryzen soketlere yapılan indirimlerin 10/1 i kadar bi kampanya yapmadınız! bi sitede 4400tl ye kampanya ibaresi olmadan sabit satışı olan bi anakart modeline gecenlerde güyya %20 indirim demissiniz fiyatı 4300tl ye düşürmüşsünüz. nasil bi dev kampanya anlayisi var bizim ülkede anlamadım. önce kaldır sonra indir...

• Valla umudum kalmadı artık bari parayı alsak.Stoga gireceği tarihi haber vericez dediler beklemeye devam bı ay da böyle gidecek herhalde.İsin garibi stok yok diyorlar aynı ürün şu an satışta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 gündür kargo bekliyorum.Hala hazırlanıyor diyor.
    Müşteri hizmetleri ne zaman arasan +20 kişi.
    Bir daha kesinlikle birşey almam buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert87

10 gündür kargo bekliyorum.Hala hazırlanıyor diyor.
    Müşteri hizmetleri ne zaman arasan +20 kişi.
    Bir daha kesinlikle birşey almam buradan.
    O müşteri hizmetleri zaten salsın tamamen kapatıp mailden yardım etsinler daha iş görür. Hayatımda bu kadar kötü müşteri hizmetleri görmedim ben, Allah'dan yardım istesen daha mantıklı en azından psikolojik olarak insanı rahatlatır

Kaç yıldır internet üzerinden alışveriş yapıyorum bu kadar kötü müşteri hizmetleri görmedim ben. Genel anlamda memnundum, kargom hızlı gelmişti falan ama bir sıkıntı çıktığı taktirde adamlarda müşteri desteği yok. Hiçbir muhatabın yok. Telefonu minimum 1 saat bekliyorsun ya ulaşıyorsun konuşurken kapanıyor ya hiç ulaşamıyorsun.

Koca firma hiç durup düşünmez mi bizim müşteri hizmetleri ne işe yarar insanlar feryat koparıyor. Yok ama düşünmüyorlar demek ki, müşteri hizmetleri yok gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Aralık 2019; 18:0:10 >

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.