Şimdi Ara

iTools alternatifi program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Apple bu iTunes uygulamasını neden daha kullanışlı ve açık arayüzlü yapmıyor acaba. İnsanları keriz yerine koyup her bir hareketlerini kontrol ederek neyi amaçlıyor. Şu iTunes programını kullanamayanlar başka programlara yöneliyorlar ve korkunç bir şaka ile karşılaşıyorlar. iTools iExplorer anytrans programları para ile iPhone a dosya aktarımı yapıyorlar. Bu kadar komik,adi, paragöz namert bir şirket daha görmedim. Kesin bu alternatif programları da kendileri üretiyorlardır. Ya düşünebiliyor musunuz itunes ile müzik klasörümü telefona atıyorum tüm telefon içeriği bilgisayara yedekleniyor rehber resimler ve telefonda birşey kalmıyor. Onca uğraştan sonra tekrar telefon yedeğini yüklüyorum bu sefer de müzikler gelmemiş.

Alternatif programlar ile yüklemeye çalışıyorum müziklerin isimleri var kendileri yok. Kafayı yemek üzereyim. Aldığımı bin pişman oldum. Önceden böyle değildi bu sınırlamalardan haberdar olsaydım yemin ederim yaklaşmazdım iPhone a .

Biri yardımcı olabilir mi arkdaşlar. Alternatif programlardan hangisini kullanıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senelerdir itunes yerine Tongbu kullanıyorum,gayet iyi çalışıyor.Tavsiye ederim
    Bu arada
    İfunbox da çok iiyi iş görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germiyanlı -- 22 Nisan 2017; 22:08:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. İfunbox 3 var bir de 4 versiyon var. hangisi daha verimlidir . İlginiz için teşekkür ederim.

• İkisini de deneyebilirsiniz.

Bir süre sonra i-funbox v4 bende sorun çıkarmıştı , şuan v3 kullanıyorum. Kullanımı daha kolay ve sade bir uygulama.
  • FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginiz için teşekkür ederim . v4 ü bir müddet kullandım bende de sorun çıkarmıştı. Şimdi bilgisayara format atıp tekrar kurdum inşallah bir daha sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 23 Nisan 2017; 16:25:16 >
  • Rica ederim , ne demek Umarım sorun çıkarmaz , iyi günler dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.