Şimdi Ara

İtiraf Sitelerinden Seçmeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bide ben ekliyim bu olay benim basimdan gecmistir!!!

gecen yıl haziranin ortasinda malum hava 40 derece bende yeni kalktim sokaga cikcam tisort deniyom 5-10 tane kiyafet denedim en sonunda birini begendim giydi tam cikcam annem beni gorur gormez ilk tepkisi su ''oğlum ne bu halin kafayımı yedin karizmatik olcan diye kızılcık cikartcan'' annem bole diyince bende sasirdim diyom noluyo neyse sordum anneme noldu anne diye annem bi yerden guluyo bi yerdende bana durumu anlatiyo ben dalginlikla o denedigim tum kiyafetleri ustumden cikartmadan giymisim tabi annem 10 tane tisortu ust uste giyip gitcegimi sanmis bana laf soluyo bende durumu anlayinca bayagi gulmustum...

• bir alkışta kardeşime istiyorum
    kardeşim bilgisayarımın ekranına doğru hapşıdıktan sonra "virüs bulaştırcan" diye bağırdığımda tırsıp kaçan kardeşim için..
  • ikinizinkide guzel:) bende anlatayım sahsıma ait bisey:) lise yıllarımda servisle gidiyorum okula hersabah oldugu gibi uykulu bi sekilde kalktım saatime baktım 5dk var alarm calmamıs yada ben duymamısım hemen apar topar hazırlandım duraga kostum bekliyorum gelmiyo havada karanlık herzamanki gibi degil bi garip geldi yola bakıyorum tek tük araba geciyo ya dedim noluyo saatime bi baktım daha 1 saat var:)şoförü falan arıcaktım allahtan ilk saatime bakmısm yoksa tam dumur olcaktım evet bunu yapan suan aranızda arkadaslar:)
  • Külot giydiği zaman, nefesinin daraldığını söyleyen bir teyzem var. Artık neresinden nefes alıyorsa...

• quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

Arkadaşlar itiraf sitelerinden bazı beğendigim itirafları yazayım dedim ne kadar dogrudur bilemem sadece hoş vakit gecirmek icin yazıyorum ve okuyorum sizlerinde bunlar gibi itiraflarınız varsa duyalım:)

Başlıyoruz...(Direk kopyala yapıstır yapıyorum orjinal metinlerdir)

Misafir odasında baca deliği olmadığı halde "Anne sobayı bu sene misafir odasına kuralım mı?" diyen abime, "Olur, boruyu da k.çına sokarız, kafanı camdan çıkarırsın, sorun olmaz." diyen anneme alkış istiyorum. Hemencecik çözdü sorunu.

Bir alkış da kaza mahalinde elinde cep telefonuyla koşturup "112'nin numarası neydi?" diye bağıran sarışına istiyorum.

Bir alkış da birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve "Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin, o. çocukları!!" diyen Karadenizli ağır abi hemşehrime lütfen.

18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; "Keşke korunsaydım".

Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum. Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: "Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa çay demleriz." Hala gülmekteyim.

6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi. Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim. Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi. Sustum. Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.

Bu sabah, banyonun lambası yanmayınca elektrikler kesik zannedip yarım saat gelmesini bekledim. Beklerken de canım sıkılmasın diye televizyon seyrettim!

Öğlen saatleri. Trafikteyim. Kırmızı ışıkta dururken yandaki kalabalığı fark ediyorum. Bir polis otosu ve kalabalığın ortasında bir genç elini kolunu sallayarak konuşuyor. Kulak kesilip durumu kavramaya çalışıyorum. Çocuk yayalara kırmızı yanarken karşıdan karşıya geçmiş, tabii bunu gören polis ceza yazıyor. Çocuk, "Herkes geçiyordu ben de geçtim" gibilerinden kendini savunuyor. Polis umursamaz bir tavırla ekip arabasına giderken yaşlı bir teyze çocuğa bağırıyor "Kaç oğlum kaç! G.tünde plakan mı var?!"

Shrek'in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele tutuşmuş Shrek ve Fiona'yı gören annem, "Bunlar Süleyman ve Nazmiye Demirel çifti mi?" diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden.

Büyük bir alkış da başbakan geç kaldığı için ezanı beş dakika geç okuyup, başbakana jest (!) yapan imama gelsin lütfen...

Şu koca dünyada taksiden inmeden önce vermesi gereken 10 YTL yerine günlük ped uzatan, bir de üstüne şoföre "neden almıyorsunuz" diyen tek gerizekalı benim değil mi?

Neymiş; otobüste gözünü dikmiş sana bakan adama "Ne bakıyorsun öküzün trene baktığı gibi" denmezmiş. Aksi taktirde "Bu öküz o trene binmek istiyor" cevabı ile ilk durakta inilirmiş. Oyoyoy

Kuzenimin sünnet olmadan önceki son sözleri: ''Diyorum ki kesmesek? Ben orijinal kalmasını istiyorum!''

Cıkmam lazım arkadaslar devam edebilirim istek gelirse

Devamı yazılmıstır arkadaslar biraz asagıda:)

BUNLAR BU BOLUMDE ''''''' ALKIŞI HAKETTINIZ '''''''' TOPIC'I ALTINDA VAR ZATEN...FAZLASIDA VARDI SANIRIM....

• quote:

ikinizinkide guzel:) bende anlatayım sahsıma ait bisey:) lise yıllarımda servisle gidiyorum okula hersabah oldugu gibi uykulu bi sekilde kalktım saatime baktım 5dk var alarm calmamıs yada ben duymamısım hemen apar topar hazırlandım duraga kostum bekliyorum gelmiyo havada karanlık herzamanki gibi degil bi garip geldi yola bakıyorum tek tük araba geciyo ya dedim noluyo saatime bi baktım daha 1 saat var:)şoförü falan arıcaktım allahtan ilk saatime bakmısm yoksa tam dumur olcaktım evet bunu yapan suan aranızda arkadaslar:)

2 yıl önce aynı şeyi yaşadım yemin ederim ki

• gercekten güzel olmus daha koyarsan ii olur vallahi durup durup gülüyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemekshi

gercekten güzel olmus daha koyarsan ii olur vallahi durup durup gülüyorm

boş zaman bulursam koyarım arkadaslar daha
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erdemekshi

gercekten güzel olmus daha koyarsan ii olur vallahi durup durup gülüyorm

boş zaman bulursam koyarım arkadaslar daha

Bekliyoruz. Durmak yok. Super seyler
  • bunlarıda ben yaşadım ev temizliği için kanepeleri çekerken beli tutulan babamın tepkisi hay seni icat edeni .muna koyam

bayide çalıştığı için malum siparişler var ve malum sipariş telefonları sabahın köründe uyurken telefona yapışıp tuborka bira siparişi vermek için numaraları tuşlayan ve karşısına çıkan telesekreterin bir takım tuşlama istemesi üzerine bilgisayar hatuna tuşunu s.keyim diyen ve ardından ana avrat söven ve telefonu çat diye çarpıp evi terk eden baba bende...

9. sınıfta küresel ısınma diye kafa s.ken kıza dediğim lafı unutamıyorum hay senin kürelerini ısıtayım ama beklemediğim bir cevap ondan geldi bende senin füzeni...

bana hangi mesleği seçeceğimi soran kızlara doğum uzmanı demem ve arkadan gelen niye cevabına mal elliyoruz beleşe diyen benim ve tabiki sıraya çıplak kadın resmi çizerken genç bayan öğretmene yakalanana gene ben..

...utanmıyorum sevinmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karikaturist -- 9 Temmuz 2008; 18:40:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tr26tr

bunlarıda ben yaşadım ev temizliği için kanepeleri çekerken beli tutulan babamın tepkisi hay seni icat edeni .muna koyam

bayide çalıştığı için malum siparişler var ve malum sipariş telefonları sabahın köründe uyurken telefona yapışıp tuborka bira siparişi vermek için numaraları tuşlayan ve karşısına çıkan telesekreterin bir takım tuşlama istemesi üzerine bilgisayar hatuna tuşunu s.keyim diyen ve ardından ana avrat söven ve telefonu çat diye çarpıp evi terk eden baba bende...

9. sınıfta küresel ısınma diye kafa s.ken kıza dediğim lafı unutamıyorum hay senin kürelerini ısıtayım ama beklemediğim bir cevap ondan geldi bende senin füzeni...

bana hangi mesleği seçeceğimi soran kızlara doğum uzmanı demem ve arkadan gelen niye cevabına mal elliyoruz beleşe diyen benim ve tabiki sıraya çıplak kadın resmi çizerken genç bayan öğretmene yakalanana gene ben..

...utanmıyorum sevinmiyorum...

senin pederde malzeme bol bunu anladım ben:)tesekkurler guzel anılar..

• *Tatil dönüşü yoldayım. İlk mola yerinde koşarak tuvalete girdim. Boş bulduğum bir kabinde oturuyorum. Yan kabinden bir ses: "Meraba canım, nasılsın?" diye sordu. İlk anın şaşkınlığını üzerimden atınca ayıp olmasın diye cevap verdim. "İyi be, nasıl olayım bildiğin gibi." Ama anlaşılan yan taraftaki tek başına uzun süre oturmaktan sıkılmış olmalı ki hemen ardından ikinci soru geldi: "Nasıl geçti günün?" Bir iç çekip bu sorusuna da cevap verdim. Kibar adamım ya, sorulan soruyu cevapsız bırakmak olmaz şimdi. "Yorucuydu valla. Malum, yol yorgunluğu filan." Bir yandan konuşup bir yandan da bu b.ktan muhabbetin nereye gittiğini merak eden, durumun gittikçe içinden çıkılmaz bir hale dönüştüğünü düşünen bendenizi kendine getiren cümleyi de paylaşayım sizlerle: "Aşkım ben seni sonra ararım, yanda bir salak var, sana ne sorsam cevap veriyor." Allah Allah, hadi ben salağım, bir yandan s.çıp bir yandan aşkım cicim diye sevgilisiyle konuşan sana ne demeli?!

Bu Hilaye uyduruk çünkü kadınla erkek aynı Tuvalettemi sıçıyolar?????

• quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum. Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: "Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa çay demleriz." Hala gülmekteyim.

bunu anlamadım

var bi sıkıntı

• süperler
  • mükemmel hepside çok saol
  • saolasın
  • çok güzel eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.