Şimdi Ara

İTİRAF EDİYORUM ARKADAŞLAR DİKKAT CEVAP VERİYOM-2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuç : mc donalds iyi bir yer değil..... ister mis gibi temiz olsun ister kıllı.... yememek lazım... ben kolalarını da hiç sevmiyorum,tadsızlığının buzdan kaynaklandığını düşünürdüm meğer seyreltilmiş kolaymış.....
  • lahmacunun gözünü seveyim
  • hayatta gitmiyceğim yerlerden biri hamburgerciler hele şunları okuduktan sonra
    en iyisi türkiş pizza yani lahmacun tabii oda önüne gelen yerde yenmez
  • HAYDİ BURGER KİNG E
  • ankarada akköprü migrosun tepesineki mcdomalt :) ve burger king iyi. ama k.ören migrosun tepseinde bi burger king var. ıyyy personelinin yüzü gülmüo.müşteri dövecek gibiler.ketçap mayonez fln vermio.peçete vermio.anti şerefler. geçen ramazanda orda açalım dedik 3-4 arkadaş.karnımız iyice doysun die en büyüğünden almak istedik.ama bizden büyük parası alıp küçük hamburger vermişler. bi dahada .ok giderim.

• Walla ister fake olsun ister olmasın ama bunlar olmıcak şeyler deil...Bence bunlar biraz abartılmış şeyler olsa da doğru şeyler...Elimden geldiği kadar dışarda bişey yememeye çalışıyorum ama yine de olmuyor...
    Yalnız tamamen doğru olan bişey varsa o da bu tip olayların insanın kişiliğiyle ilgili olmasıdır eğer sen istemeseydin o eti tekrar pişirebilirdin ne kadar gecikse de ama kendince bi sebepten dolayı öyle vermişsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jaws

ben bizim arkadasa beylikdüzü mcdonaLd'stan 2 tane big meg menu aldıkkk 1 ytl mi neydi kampanya vardı yani anlıcagınız arkadasımınmın hamburgerinden kız sacı cıktıı agzından cıakrdı önce irendi ama
    sonra hamburgeri yemeye dewam etti

Kız saçı diyemi

• şeflik yapmış mc donalts yazıyo, ya "mek danılds" yaz ya "mc donald's " , bu firmalar hastalık derecesinde temiz genelde, burger king de çalşıanlar söylemişti. 15 dk da bir el yıkıyo çalışanlar steril suyla vs.

ama yaptıkları sağlıksız , obezite ,kalp hastalıkları vs. yapıyor.
  • iyide Sen daha McDonaLd's yazamiyorsun McDomalts yazmişsin Ben Senin orda Çalıştıgına hayatta inanmam.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

şeflik yapmış mc donalts yazıyo, ya "mek danılds" yaz ya "mc donald's " , bu firmalar hastalık derecesinde temiz genelde, burger king de çalşıanlar söylemişti. 15 dk da bir el yıkıyo çalışanlar steril suyla vs.

ama yaptıkları sağlıksız , obezite ,kalp hastalıkları vs. yapıyor.

ben çalıştım mc donalds ta

Hastalık derecesinde temizlik var

Üretimdekilerin 15 dakikada kasadakilerin yarım saat süre de bir ellerini yıkamaları gerekiyor.Yere düşen yerden kalkmaz , onu bırak kızartma ürünleriyle uğraşan adam eğilip de alamaz onu.Lobi deki eleman gelir alır ıskarta kovasına atar.Orda yapılan temizliği size anlatmakla bitiremem.23:30 da kapatır saat 2 ye kadar temizlik yapardık.Günün her saati temizlik olur.Lobide mutlaka 2 adam bulunurdu(yerine göre).Kalabalık günlerde mümkün olduğunca seri şekilde çalışılır ve temizlik zamanında bir zil çalar elini yıka diye.Şeflerin sürekli kontrolü altındasınız falan filan.Obezite olayına gelince
    orda çalıştığım sürece sürekli oranın yemeklerini tatlılarını yedim.Sınırı bildikten sonra hiçbirşey olmaz.Ve mümkünse menülerinize hardal koydurtmayın.En çok kalori onda.

Ayrıca emin olun donuts hariç hiçbir ürün yurtdışından gelmiyor.Hepsi Türkiye de islami şartlarda üretilen şeyler.

Daha detaylı anlatmak isterdim ama elim yoruldu

• Arkadaşlar bişey dikkatinizden kaçmış..konuyu acan arkadas demiş ki : gece kapatmıstık..müşteri geldi...zorla hamburger istedi..ben yapayım dedim..yaparken hamburgeri düşürdüm...kıllı kıllı hambuegeri de müşteriye verdik demişş...eyy konuyu acan sahsiyet bu en basta senin terbiyesizligindir..bu halt ı yiyen sensin...adam olsaydınız da ekmek yediginiz kapıya hakaret edeceginize işinizi güzel temiz bi şekilde layıkıyla yapsaydınız..sinirimi bozdu gece gece

• bibuçuk iskender varken mekdomalts neden? mangalda kanat varken kentaki fırayt çikın neden?
  • şait oldupum şeyler var mesela

ordaki supervisor hem kasaya bakıp hemde patatesler ile uğraşıyor tavukları çıkartıyor vs heöde şapkaları yok kafalarında...

ayrıca şahit olduğum birşey, burgerda yine sipariş verdim. arkadaş patatesin pişmesini beklerken dalmış olduğu belli, eliyşe "apış arasını" üsten kaşıdı sonra işine devam etti

sonuç nedir?

bunlar buzdağının görünen yüzü, hiçbirzaman evdeki kadar temiz olamaz o zaman olay ne? gözümüzün çine bakıpda biz şuyuz biz buyuz demesinler yok bezlerin 1/3 ü şöyle gerisi böyle bunlarla göz boyamasınlar,

ben lahmacunda yerim arif ustdan bigmacde yerim hemde eve siperiş eder yanınada bir miller açarım ki deymeyin keyfine (+ birde dvd tamam o zaman :p)

neyse olaya geri döniyim benim açımdanhttp://www.mcdonalds.com.tr/mcdonalds/bunlari_biliyormusunuz.asp dekilerin hepsi şaçma özellikele bu

************ McDonald's'ın kendi çalışanları için Chicago'da bir Hamburger Üniversitesi var. Bu Üniversiteden bugüne kadar yüzden fazla Türk genci mezun olmuştur. ********

eskiden kaldırım mühendisi diye dalga geçerdik ama hamburger mühendisinden iyidir...

• aman abi yaz günü kıymalı şeyler yemeyin.

muhtemelen bende mc veya burgerde part time işe gireceğim doğru mu değilmi haber veririm size.Veya bu olay sadece arkadaşın çalıştığı mc'e mahsustur hepsi böyle değildir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLueLeader

iyide Sen daha McDonaLd's yazamiyorsun McDomalts yazmişsin Ben Senin orda Çalıştıgına hayatta inanmam.!

Domalts'ı bilerek yazdığı anlaşılmıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalke® -- 28 Temmuz 2006; 0:43:31 >
  • valla mekdomaltmış burgerkink miş hepsi fasa fiso. en son 5 yaşımda gitmiştim, hayal meyal hatırlıyorum. bu yüzden içim rahat. (israil ve abd ile alakası yok) kıytırık burger ve 2 patatese dünyanın parasını alıyorlar.. kebap sülalesinden vazgeçmem valla birbuçuk iskenderin üzerine tanımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: YBA

Millet Hülya ile ilgileniyor

memleketin sorunu bu zaten

sonuca gerçek soruna bakan yok

okumuş çocuklaarda aynı halt

Pis Olan MC değil
    kardeşim BİZİZ BİZ
    bizim halkımız bu konularda ne yazıkki kendi halkına domuz eti yedirecek,
    1ytl fazla kazanmak için bozuk gıdaları satan,
    kaşar peyniri diye zehir satan BİZİZ
    bu konularda yeryüzünde ki en garip toplumuz

şuçu başkalarında aramayın
    Biz kuruşluk menfaat için önümüzdekini çiğneriz
    sıra beklemeyiz
    hak mış hukukmuş
    bize ne
    biz buyuz

ama biz masumuz şuçlu ABD
    devam bu kafayla devam
    gittiği yere kadar

Doğru Söze ne Hacet ?
    çok çok haklısın, kim ne derse desin senin söylediklerine katılmamak elde değil.

• ben arkadaşa inanıyorum çünkü benim cok samimi bir arkadasımın kuzeni burger king muduruydu oda onun yanına girdi eleman olarak. 2 ay calıstı ama kuzeni mudur oldugu icin direk mutfağa girmisti. Bana da arkadasın dedigi gibi tam kapanırken gelenlere kıllık yaptıklarını malzemeleri kotu sectiklerini ve kotu hazırladıklarını hatta sinirinden bir kere bilerek eti yere düsürdügünü falan anlattı.
    O gunden sonra cok dikkat ederim yedigim seylere gerek mcdonalds gerek burgerden

• quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Bi git işine. Hemen konuyu israil ordusuna getirdin. Seni fake
    Firmaları karalamayı bırakın.

•  İTİRAF EDİYORUM ARKADAŞLAR DİKKAT CEVAP VERİYOM-2

Arkadaşın çalıştığı yer işte burası
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.