Şimdi Ara

İTİRAF EDİYORUM ARKADAŞLAR DİKKAT CEVAP VERİYOM-2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TuGy18

muaha birde kola için su kola şurubu karışımı demiş

mcdonalds da o verilen plastik bardaklardaki kolaların tadını ben hiçbir kolada alamıyorum o zaman buradan sesleniyorum herkes su kola şurubu karıştırarak yapsın şu kolaları lütfen

arkadaş bu konuda haklı.orda kolayı biz yapıyorduk.2 tane büyük tüp vardı.birinde kola şurubu galiba tam emin değilim.ötekinde karbonmuydu ne vardı.onu da hatırlamıyorum.bi de su makinesi vardı.3'üü karıştırıyordu.yani dışarıda satılan kolalardan almıyorduk.

• İyide bu adam bence işkembeden sallıyor çünkü patates zaten tuzsuz çıkıyor, isteyen kendi tuzunu kendi koyuyor...
  • arkadaşın mesaj sayısı 0 görünmesi
    hiç mesaj attmadığı anlamına gelmez...
    konu dışı, 2 el vs de atılan mesajlar sayılmıyor...
    ki arkadaşın katılım tarihi 8 Kasım 2005
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

İyide bu adam bence işkembeden sallıyor çünkü patates zaten tuzsuz çıkıyor, isteyen kendi tuzunu kendi koyuyor...

benimde dikkatimi çekti bu..bana hiç tuzlu gelmedi hep ayrı olarak tuzu alırım
  • ablamda yurtdışındayken orda çalışıyodu kesinlikle berbat bir yer olduğu söylerdi içi çürük elma gibi dışı güzel içi fos

diyelimki çok temiz ama genede sağlık açışısından kötü yediğiniz herşey kalbe giden damarları tıkayıcı yağ yapıcı şeyler

---------- NO FASTFOOD -------------
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackie

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

muaha birde kola için su kola şurubu karışımı demiş

mcdonalds da o verilen plastik bardaklardaki kolaların tadını ben hiçbir kolada alamıyorum o zaman buradan sesleniyorum herkes su kola şurubu karıştırarak yapsın şu kolaları lütfen

arkadaş bu konuda haklı.orda kolayı biz yapıyorduk.2 tane büyük tüp vardı.birinde kola şurubu galiba tam emin değilim.ötekinde karbonmuydu ne vardı.onu da hatırlamıyorum.bi de su makinesi vardı.3'üü karıştırıyordu.yani dışarıda satılan kolalardan almıyorduk.

yav bu coca cola salak o zaman işi bilmiyor. mcdonalds gibi yapsın hem kâr eder hem daha lezzetli oluyor yav öyle. ne kadar içsem içesim geliyor gene

• Bir dahaki gidişimde "Kılsız olsun lütfen" diyeceğim.
    Arkadaş haklı. Aynı olayı 5 yıldızlı otellerde de anlattılar. Değişik kişiler ve değişik anlatım dili kullanarak. Anlatan kişilerin bir çoğu oralarda çalışmış veya hala çalışmakta olan insanlardır.
  • yav kıllı mıllı içinde kıl olduğunu bilmedikten sonra bide ölmedikten sonra çokta tın.
  • nıe ınanymkı sana ? cok abartma nerede yasıorz ya alla alla
    hadı dıyelm o adam farketmems ama ben onu farketrsem ıyı seyler olmaz orda
  • Hepsi doğrudur.Yaşayan bilir.Adam toplumu bilinçlendirmek istemiş.Hakkıyla kazanmayan bi yerden maaş alsa ne olur almasa ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_one_ -- 27 Temmuz 2006; 18:17:36 >
  • arkadaşım da 2 aya yakın çalışmıştı ve dediğine göre 20 dk da 1 elleri yıkamak zorunlu, hem adama kıllı veriosun adam onu çiğnerken farketmez mi (tabi olay doğruysa) hem eger öle yaptıysan o senin sorumsuzluğun ve terbiyesizliğin.onu senin annene veya en sevdiğin kşilere de yapabilirlerdi. şimdi ne diyosun?? """FAST FOOD YEMEYELİM ARKADAŞLAR"""
  • Millet Hülya ile ilgileniyor

memleketin sorunu bu zaten

sonuca gerçek soruna bakan yok

okumuş çocuklaarda aynı halt

Pis Olan MC değil
    kardeşim BİZİZ BİZ
    bizim halkımız bu konularda ne yazıkki kendi halkına domuz eti yedirecek,
    1ytl fazla kazanmak için bozuk gıdaları satan,
    kaşar peyniri diye zehir satan BİZİZ
    bu konularda yeryüzünde ki en garip toplumuz

şuçu başkalarında aramayın
    Biz kuruşluk menfaat için önümüzdekini çiğneriz
    sıra beklemeyiz
    hak mış hukukmuş
    bize ne
    biz buyuz

ama biz masumuz şuçlu ABD
    devam bu kafayla devam
    gittiği yere kadar
  • bazı yerlerde haklı. çünkü iyi diye bildiğiniz çoğu yerde durum böyle. eğer arkadaşlarınız varsa sorun onlara. çoğu şey ihmal ediliyor, insanların sağlığıyla oynanıyor. hadi geçtim ulen ufacık hamburgere, su gibi kolaya(kolayla yakından uzaktan alakası yok zaten) o kadar para veriyosun ne doyuyosun ne bişey. o para çok daha güzel karın doyurulur.
  • valla işim olmaz mcdonaldsta... adana kebabı-iskender-patlıcan kebabı-şiş piliç-osmanlı kebabı-sac kavurma-chicken diana vs vs. varken hamburgeri kim yer

canınız çektiyse kusura bakmayın
  • acıktım
  • işten çıkmasan devam edecektin satmaya yani. senin yaptığına bence nankörlük derler.
  • 10 yaşına kadar veledler Mc Donalds tercih eder.
    10-18 arası Burger King
    20- üzeri KENTUCKY FRIED CHICKEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

10 yaşına kadar veledler Mc Donalds tercih eder.
    10-18 arası Burger King
    20- üzeri KENTUCKY FRIED CHICKEN

Öyle değil yaw yaş dayandı 27 ye halen burger king
  • ben bizim arkadasa beylikdüzü mcdonaLd'stan 2 tane big meg menu aldıkkk 1 ytl mi neydi kampanya vardı yani anlıcagınız arkadasımınmın hamburgerinden kız sacı cıktıı agzından cıakrdı önce irendi ama
    sonra hamburgeri yemeye dewam etti
  • konuyu acan arkadas seflik yaptım demiş ama mc donalds i bilerek mi yanlıs yazmıs????
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.