Şimdi Ara

İTİRAF DUVARI (İLGİNÇ İTİRAFLAR İÇERİR) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
286
Cevap
7
Favori
8.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

İtiraf ediyorum 6 yaşımda gerçek bayan cinsel organı gördüm.Ama bu yaşıma kadar kızlarla hiç anlaşamadım o sıkıcı konuşmalarına katlanmadım pişmanmıyım ?Hayır değilim tabiki.

Nasil gordun ogrenebilirmiyim
  • İtiraf ediyorum ben hiç bir şey itiraf edemem.
  • itiraf ediyorum hastalık hastasıyım
  • itiraf ediyorum full karizma biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiccA35 -- 19 Kasım 2011; 23:01:05 >
  • Itiraf ediyorum 2yıllık üniversitenin 4. Senesindeyim . Ve büyük ihtimalle 5. Seneye uzuyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daemon400

itiraf ediyorum 23 yaşındayım iyice bilgisayar bağılmlısı oldum bir kızın elini tutmadım kendimi zavallı hisediyorum kızlarla konuşurken utanıyorum

oha be bende aynı böyleyim. şimdi 20 yaşındayım benimde mi sonum böyle olacak yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-34bjk

İtiraf ediyorum istediğim üniversiteye girememekten ve ailemi yüzüstü bırakmaktan korkuyorum.

aynen bu kadar destek sonrasında yüzüstü bırakmak olmaz
  • itiraf ediyorum kız arkadaşımı artık sevmiyorum ama bi yandan da onu üzmemek için ayrılamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducatı corse

bir gun skoağın ortasında dustum ve herkez bana guldu :)

adın uğur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: az sonra

itiraf ediyorum forum.donanimhaber.com 'a ön yargılı davranmışım şimdi bağımlısı oldum.

Bu itirafın altına ben de imzamı atıyorum
  • itiraf ediyorum.Bilgisayar bağılmlısı oldum bir kızın elini tutmadım kendimi zavallı hisediyorum kızlarla konuşurken utanıyorum ve bunu daemon400 den kopyaladım
  • itiraf ediyorum kangal alamadi :(
  • İtiraf ediyorum!!Johnny Sins benim!
  • İtiraf ediyorum 1. sınıfa giderken 2 tane kızı öpmüştüm ama şu an 14 yaşındayım başka kıza dokunamadım :( [FOREVERALONE]

Edit:dudak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartBreakerMan -- 20 Kasım 2011; 12:08:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: markeloff

quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

İtiraf ediyorum 6 yaşımda gerçek bayan cinsel organı gördüm.Ama bu yaşıma kadar kızlarla hiç anlaşamadım o sıkıcı konuşmalarına katlanmadım pişmanmıyım ?Hayır değilim tabiki.

Nasil gordun ogrenebilirmiyim

Dostum küçüktüm ozaman karşılıklı gösterilmişti yani çocuktuk kızda benim yaşlarımda anlıyacağın 6 yaşımdaydım
  • İtiraf ediyorum korsan oyun indirirken kırılmıyacak şifreleme sistemi yapmayı hayal ediyorum.
  • Küçükken musluğu ağzıma alıp zevklenirdim(5-6 yıl önce)
  • Yolda yürüyordum sevgilimle buluşmaya. Buluştuğumuz yere az kalmıştı. Tek kulaklıkla yürümeye devam ederken bir abla bir adam bana oğlum oğlum! diye seslenmişti.

Bende dönüp bana mı diyorsunuz dedim. İşte o an yanımdan bir bücür geçti koşarak yanlarına gitti. O gün bugündür oradan geçmiyorum. Lan o da değil çok kalabılıktı bir de ya :)

Unutmadan arada acil işim olduğunda pisivar yerine lavaboya işerim :)
  • Hazırlıkla okuyorum şimdiden bıktım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.