Şimdi Ara

İTİRAF DUVARI (İLGİNÇ İTİRAFLAR İÇERİR) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
7
Favori
8.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Ertugrul-

İtiraf ediyorum:

*Ebru Gündeş'in bir şarkısında ''Seni anan benim için yoğurmuş'' derdi. Ben de çocuk hamur gibi yoğurulur sanardım. Hatta rüyamda annem ve babamın hamur yoğurup beni Dünya'ya getirdiklerini görmüştüm.

bende itiraf ediyorum GÜLMEKTEN altıma işedim
  • şikayet ettim reyiz.

hem forumun şikayet sekmesinden hemde.

Web Sitesi şikayet etme
    Tarih: 26/04/2010 |
    5651 sayılı kanunun 8. maddesinde 5237 sayılı “Türk Ceza Kanunu” na ve 5816 sayılı “Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun” a atfen yer verilen suçlar(İntihara Yönlendirme, Çocukların Cinsel İstismarı, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Kullanılmasını Kolaylaştırma, Sağlık İçin Tehlikeli Madde Temini, Müstehcenlik, Fuhuş, Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama suçları ile 25/7/1951 tarihli ve 5816 sayılı “Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun” ) kapsamındaki suç düzenlemeleri çerçevesinde ihbarlarınızı, aşağıdaki ilgili alanlara tıklayıp gelen formu doldurarak veya yan kısımda belirtilen elektronik posta adresi ve telefon numarası vasıtasıyla yapabilirsiniz

mail adresi : ihbar@ihbarweb.org.tr

telefon : 0 312 582 82 82

5651 sayılı kanunda açıkca belirten mercilere;

hbarınız başarı ile kaydedilmiştir.

Şikayetinize konu İnternet adresinin,

İşlem tarihimiz itibariyle erişimi engellenmiş İnternet adresleri içerisinde yer alması,

Kendisine ait herhangi bir içeriğe yer vermeyen, "belirli" bir içeriğe yönlendirme yapmayan arama motoru olması (arama motorunun engellenmesi talebi),

Daha önce ihbar edilmiş ve işlemi devam eden adresler içerisinde yer alması,

Alan adına veya içeriğine ulaşılamaması,

Kısmi olarak suç içeriği barındıran İnternet adresleri bakımından suça konu içeriğin teknik karşılığı (URL) belirtmeksizin ihbar edilmesi

durumunda Başkanlıkça herhangi bir işlem tesis edilmeyecektir.

İlgi ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

edit: ilgili mesaj silinmiş. Eywallah adminler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 19 Kasım 2011; 20:12:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: |NiqhTBLueS|

peki Avatardaki sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

Orijinalden alıntı: -Ertugrul-

İtiraf ediyorum:

*Ebru Gündeş'in bir şarkısında ''Seni anan benim için yoğurmuş'' derdi. Ben de çocuk hamur gibi yoğurulur sanardım. Hatta rüyamda annem ve babamın hamur yoğurup beni Dünya'ya getirdiklerini görmüştüm.

bende itiraf ediyorum GÜLMEKTEN altıma işedim

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatBoş

quote:

Benim problem?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HayatBoş

quote:

Benim problem?

no problem. Çok beğendim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Ben de samimi bir itirafta bulunmak istiyorum beyler ;

20 yaşına kadar çekirdek yemeyi beceremiyordum , ta ki.. 2010 yılında 2 Fenerbahçeli dostumla Fenerbahçe-Lille maçına gidene kadar

İnceden pat küt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Berbat derecede monotonlasmaya baasladım. Acilen sevgili yapıp gezip tozmam lazım ama bilgisayarı bırakamıyorum. Bide filmlerdeki beğendiğim karıların hd fotoraflarını arşivliyorum (zurnacıların değil) onlara bakıp hayat bumu lan bizde niye yok lan diyorum.

Aynı ben
  • 13 yaşındayım ve liseli diye dalga geçen kendini bişe sananlardan nefret ediyorum. İtiraf ediyorum doğum tarihim profilimde yazmasına rağmen fark edilmedim.
  • Hiç bir konuda haksız oldugumu kabullenemiyorum
  • Lise son a geçmeme rağmen hala boncuklu tabancalarla arabalara sıkarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tezeraki

Lise son a geçmeme rağmen hala boncuklu tabancalarla arabalara sıkarım
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy90 -- 19 Kasım 2011; 21:40:22 >
  • İtiraf ediyorum istediğim üniversiteye girememekten ve ailemi yüzüstü bırakmaktan korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

İtiraf ediyorum,bu sene sınıfta kalcam

+1. Bence öyle düşünüyorum %90 diyorum.

sebebi ise keyfi okul değiştirmem.
    Not: ben liseliyim.

Bende aile yüzünden değiştirdim.
  • itiraf ediyorum, 17 yaşındayım bu güne kadar karşı cinsle hep arkadaş kaldım çok saçma ama itiraf etme konusunda çok utangaç olduğum için yaptım bunu he bide ellerim çok terler ve çaktırmadan ardıma siler öyle tokalaşırım
  • itiraf ediyorum

Yasim 23 Kiz arkadas sorunum var Daha hiç olmadi istiyorum cok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtiraf ediyorum, Hala ehliyetim yok ve istanbul trafiğine çıkmak istemiyorum.
  • İtiraf ediyorum aptalın tekine aşığım.
  • İtiraf ediyorum 6 yaşımda gerçek bayan cinsel organı gördüm.Ama bu yaşıma kadar kızlarla hiç anlaşamadım o sıkıcı konuşmalarına katlanmadım pişmanmıyım ?Hayır değilim tabiki.
  • İtiraf ediyorum, 2 senedir sevgilim yok.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.