Şimdi Ara

İTİRAF DUVARI (İLGİNÇ İTİRAFLAR İÇERİR) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
7
Favori
8.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orinmicek

itiraf ediyorum 35 yaşındayım evli ve hamileyim dolayısıyla bayanım

Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bende itiraf ediyorum psikolojik problemlerim var ve ilaç kullanıyorum.
    Bir kez intihara teşebbüs ettim. (Kendimi 4x4'ün önüne attım)
    Genellikle tembelim ama bazen bir coşma geliyor.
    Babamdan nefret ediyorum.
    Bazen öfkeme hakim olamayıp kardeşimi tartaklayıp,vuruyorum sonra köpekler gibi pişman oluyorum kafamı ciddi ciddi duvarlara vurduğum oluyor.

Adınızı bilmiyorum ama @örinmicek hanım bunu genç birinden naçizane tavsiye olarak görün.Allah aşkına çocuğunuz dünyaya gelip 2-3 yaşlarına geldiğinde ne yaparsa yapsın bir fiske bile vurmayın.İlerde ne kadar kötü etkileyeceğini bilemezsiniz.Sadece vurmak değil kötü söz,hakaret,bir çocuğa denilmeyecek şeyler demeyin.Çünkü insanların mahveden tek şey aileleridir.

• evde kimse olmadığı zaman o iğrenç sesimle metal şarkılara vocal cover ve pet şişe ile bass cover yapıyorum
  • düşündümde,itiraf edecek bir şeyim yok lan
  • b.k gibi param var ama huzurum yok.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 19 Kasım 2011; 15:16:44 >
  • Itiraf ediyorum kilo kompleksim var, 1,82 75 kg'yum ama hala kendimi sisman olarak goruyorum ve kilo vermek istiyorum.. Cok ozeniyorum kaslı insanlara, kas yapmak istiyorum. Bunu cok kafaya takıyorum.

Itiraf ediyorum annem ve babam konusunda saplantiliyim, hep evde olsunlar istiyorum, telefonumu acmadiklari zaman baslarina bir sey geldi diye cok korkuyorum, annemin bir yere gidecegi gun eve donesiye kadar bana kabir azabi gibi geliyor.
  • Body buildingde 4. ayım yaşım 16 yaşıma göre vucudum çok iyi ama body salonundaki adamları kıskanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertS.Y

quote:

Orijinalden alıntı: Shqiponje Madhe

Itiraf ediyorum kilo kompleksim var, 1,82 75 kg'yum ama hala kendimi sisman olarak goruyorum ve kilo vermek istiyorum.. Cok ozeniyorum kaslı insanlara, kas yapmak istiyorum. Bunu cok kafaya takıyorum.

Itiraf ediyorum annem ve babam konusunda saplantiliyim, hep evde olsunlar istiyorum, telefonumu acmadiklari zaman baslarina bir sey geldi diye cok korkuyorum, annemin bir yere gidecegi gun eve donesiye kadar bana kabir azabi gibi geliyor.

1. Değil de 2. İtirafa gelince, bence de!

Her seyine bahse girerim ki tek cocuksun dostum, cunku bu takinti tek cocuklarda sikca olan bir sey.. Allah kurtarsin ne diyelim zor bi durum benim icin..

• "Itiraf ediyorum 18 yaşındayım kendimden 3 yaş küçük bir kızla çıkıyordum ve herkesten tepki alıyordum sübyancı diye" yazıcaktımki konudaki 16 yaşındaki kızla çıkan 27 yaşındaki adamı görünce içim rahatladı. Oha be abi o.O
  • İtiraf ediyorum; liseye başladığım ilk ayda aşık olduğum ve 6 ay çıktığımız kızı unutamıyorum Sık sık aklıma gelirdi ama düşünmemeye çalışırdım. Lise bitti, üzerinden 4 sene geçti ama ben hala unutamadım. Elini bile tutamamıştım doğru düzgün, bizim öyle diğer gençler gibi yakınlaşmalarımız olmamıştı. Ama ne olursa olsun unutamıyorum.

Not: Şuan biriyle çıkıyorum, çok da güzel gidiyor. Ama nedense o aklımdan çıkmıyor..
  • İtiraf ediyorum:

*Küçükken Yaşar Nuri Öztürk'ü Hz. Muhammed sanardım ve camiyi Allah sanardım.
    *Ebru Gündeş'in bir şarkısında ''Seni anan benim için yoğurmuş'' derdi. Ben de çocuk hamur gibi yoğurulur sanardım. Hatta rüyamda annem ve babamın hamur yoğurup beni Dünya'ya getirdiklerini görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doughnut -- 19 Kasım 2011; 10:06:58 >
  • itiraf ediyorum,

ev arkadaşımdan nefret ediyorum,
  • İtiraf ediyorum, sabah işe giderken otobüsteki o kötü koku benden yayıldı

Not: Çaktırmadan bende burnumu tıkayıp pencereye yaklaştım. Hani gazı salana kokusu gelmez derler ya, kim demiş. Leşşş gibi kokuyodu be hacı..
  • itiraf ediyorum her ne kadar tek kardeş olmaktan büyük zevk duyduğumu ve tek olmanın her zaman kazanılmış en iyi zafewr olduğunu söylesemde kendimi avutmayım keşke kardeşim olsaydı diyorum olsaydı neler neler yapardık yalnız kalmazdım lan
  • Tek çocuğum ve mutluyum ama gelecekte yalnız kalırım diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

Bazen öfkeme hakim olamayıp kardeşimi tartaklayıp,vuruyorum sonra köpekler gibi pişman oluyorum kafamı ciddi ciddi duvarlara vurduğum oluyor.

Adınızı bilmiyorum ama @örinmicek hanım bunu genç birinden naçizane tavsiye olarak görün.Allah aşkına çocuğunuz dünyaya gelip 2-3 yaşlarına geldiğinde ne yaparsa yapsın bir fiske bile vurmayın.İlerde ne kadar kötü etkileyeceğini bilemezsiniz.Sadece vurmak değil kötü söz,hakaret,bir çocuğa denilmeyecek şeyler demeyin.Çünkü insanların mahveden tek şey aileleridir.

teşekkür ederim mutlu bir çocuk olacak inşallah gözümün bebeği ilk göz ağrım

allah sizede sabır versin bağımsız olunca bunlar da unutulup gider inşallah allah gönlünüze göre versin

• quote:

Orijinalden alıntı: orinmicek

quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

teşekkür ederim mutlu bir çocuk olacak inşallah gözümün bebeği ilk göz ağrım

allah sizede sabır versin bağımsız olunca bunlar da unutulup gider inşallah allah gönlünüze göre versin

İyi dilekleriniz için teşekkürler.İyi forumlar.

• tek çocuğum kardesım yok dıye kardesı olan arkadaslarımı çok kıskanıyorum tmm herşey bana ama ınsan kıskanıyor kardeşlı olanlar tek olmak ıster kardeşşız olanlar kardeşlı olmak.. ıster ve annem ve babam bır yere gıddıklerınde eğer açmmazza telefonu baslarına bısıy geldımı dıye ağlıyorum

Not:lıse 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducatı corse -- 19 Kasım 2011; 12:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli

itiraf ediyorum burnumu karıştırıp pc masasının etrafına sağa sola ota boka süren adam benim

Kanepe arkasi bu is icin son derece uygun.
  • itiraf ediyorum ilkokullu olmama ragmen bazılarını ilkokullu ya da liseli diye ezdim
  • itiraf ediyorum edeceğim itiraflar kimsenin etmediği itiraflar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.