Şimdi Ara

İtfaiyeye çıkıp ağaçtan kedi kurtardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yarım saat önce falan buca belediyesinin orada ağaçta kedi kalmıştı. işte kaykay falan sürüyoruz orada arkadaşlarla, işte kedi sesi vardı. biz dışardan geliyor sandık bulamadık. sonra ağaçta olduğunu fark ettik. itfaiyeyi aradığımızda sıkışmamışsa gelmiyoruz dediler. işte yoldan geçenler orada duranlara söyledim arayın itfaiyeyi diye. hemen hemen herkes daha itfaiyenin numarasını bilmiyordu zaten, biz söyledik. neyse aradılar, bir kadın vardı yakınlarını aradı onlara da arattırdı itfaiyeyi. karşıda teyze vardı gördü o geldi sokaktaki kedilerin sahibi olan teyzelerdendi. meğersem dün akşamdan beri oradaymış kedi. itfaiye geldi, sonra kedi kaçıp ezilir diye (cadde tarafındaydı) polisi arattırdı, itfaiyedeki eleman konuştu. geldiler trafiği durdurdular..neyse o gelen teyze hayvan sever olunca iki hayvan sever sohbet ettik. işte sonra kediyi benim tutabileceğimi söyledim. o da söyledi adama sonra izin verdiler sen ışığı tut dedi. yok ben kediyi tutarım dedim, kabul etti adamda.çıktık öyle fazla sallanan bir şey değilmiş, demir boyu falan garipti yani normal zeminde duruyormuşsun gibi resmen. sonra kediyi tam yakalıcam dalı ayırıyorum bir aşağı kaçıyor öyle öyle en aşağı indi. sonra yola fıraldı karşı tarafa geçti. sonra peşinden çocuklar koşturdu kovaladı kediyi. sonra çocukları aradık. bulamadık teyze fena sövdü ama. şimdi kedi yine kayıp, ama caddeye değil iyice arka sokağa kovalamış park tarafına çocuklar o açıdan iyi. umarım yiyecek vs bulabilir. zaten teyze kafes falan indirmiş aşağı. teyze bakmak için istemişti kediyi. ama bulamayınca olmadı. yeni nesil çocuklar çok ayarsız, cana saygıları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 7 Eylül 2012; 22:48:43 >

• oha cevap gelmemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sokaktan Kedi Aldım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.