Şimdi Ara

İtfaiye bölümü boy kilo şartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim itfaiye bölümü istiyor tercihlerini yaptı ama bazı okullarda özel koşullar arasında boy kilo şartı var. Bazı okullarda boy ile kilo arasında en fazla 10 fark olmalı diyor yani boyun 1.75 ise kilon 65 ile 85 arası olmalı. Kuzenim bu şarta uymuyor biraz zayıf

Kuzenimin bu şartın olduğu bir okulda okuyan arkadaşı o şarta bakmıyorlar kayıttan önce öyle bir şey istemiyorlar demiş ama yine de tam emin olamadı.

Bu konuda bilgisi olan var mı ? İtfaiye okuyan ya da okuyan bir tanıdığı olan cevaplarsa çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Sabah 4 tam yumurtaya 50g beyaz peynir, bir tutam çörek otu ve chia tohumu atıp tereyağında pişirip 2 dilim tam buğday ekmek ile yesin
    2 saat sonra bir avuç çerez + meyve + süt
    Öğlen yemeği Makarna + Köfte + Salata
    2 saat sonra süt yulaf
    Akşam yemeği evde ne çıkarsa allah ne verdiyse yesin
    Yatmadan önce kuru üzüm, dut, kayısı falan yesin

Günde 2L su içsin
  • Eger yag olarak almasini istiyorsan cok guzel bir teknik var. Sabah ve aksam bir bardak sutun icine 3-4tatli kasigi bal katip icmek. Gecmiste denemistim. Birkac hafta icinde 10 kiloya yakin almistim diye hatirliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ancak merak ettiğim şey bu koşullara bakılıyor mu yoksa önemsenmiyor mu ? Eğer bakılıyorsa kayıtlardan önce bakılır zaten. 5-6 kilo eksiği var kayıtlar tercihlerden hemen sonra başlıyordu diye hatırlıyorum. O zamana kadar yeterince kilo alamayabilir

Kuzenimin İtfaiye okuyan bir arkadaşı öyle yazmasına bakma bizim okulda o koşul yazmasına rağmen dikkate alınmıyor demiş ama diğer okullarda da öyle midir yoksa okuldan okula değişir mi diye düşünüyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.