Şimdi Ara

İtem Upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuyu pek bilmiyorum. Birçok yerde detaylı anlatımını okudum ama pek anlamadım. Arkadaşlar birazcık detaylı anlatabilir mi? Upgrade yapmasını biliyorum ancak hangi kağıtla neler basılır neyi + basarsan kullanıcaz hangi tür itemlerde şu şu kağıtlar kullanılcak kaç tane kullanılcak vs... gibi sorular var aklımda ?

Şu ana kadar sadece +2 ye 250 k lık upgrade sc ile item basabiliyorum bi tek bunu biliyorum ve bununla +2 ye %95 geçtiğini biliyorum. Tek bildiğim bu.

• İtemlerin altında
    İtem Grade:High Class yazıyosa blessed upgrade scroll 2.640.000 k dan satılan kağıtla basıcaksın
    İtem Grade:Middle Class ise middle class 110k dan satılan kağıtla basıcaksın
    İtem Grade:Low class ise 11k dan satılan low class kağıdıyla basıcaksın

Bu kağıtları anvilin yanında daha ucuza alabilirsin .
  • kardes anvil denilen yer item basma yeri mi?
  • evet kardeş moradon - elmorad ve lufersonda var anvil üstte yeşil küre var ordan tanırsın

250k lık upgrade high low middle farketmeksizin +5 e kadar götürür tabiki high class +5e kadar o kağıtla gelebilirse

daha merak ettiğin bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım
  • mesela aynı sc lerin bazen özellikleri farklı oluyor yan yana aynı sc den 4-5 tane var hepsinde farklı özellikler var mesela birince magic item vs. falan diyor bunları biraz açıklar mısınız?
  • sakın ola değerli itemlerini 240klık sclerle basma yanar yani kaybolur birdaha alamazsın.
    item +3 e kadar blessed upgrade scroll ( bus ) ile %100 geçer

o senin gördüklerin mesela bir shellin var +4 diyelim high classtır bu item. ona hp olan scyi basarsan hp bonus, stryi basarsan str bonus vsvs. olur. ama mesela shelle yani kıyafetlere elemental basamazsın doesnt match der , gene bir silaha da str hp int dex ile basamazsın. elemental basmak aslında poison basmaktır görmüşsündür silahlarda yazar poison damage diye. bazı silahlarda flame glacier olur bu silahın özelliğinden kaynaklanır senle alakalı değil.

her item basılırken 1 tane kağıt kullanılır 2.yi koyamazsın zaten. hangi itemi basmak istiyorsun?
  • deneme amaçlı olarak basmak için dd rogue +2 donluğum var bunu mesela basmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 4 Ağustos 2009; 1:18:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win trade
    10 yıl önce açıldı
    Cannot perform item upgrade!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rogue DD Pads' temi çıkmış
  • DD Pad yoktur sanırım arkadaş Ax demek istemiş netse +3e 240 k lık ile geçirmiştim +3'e kadar belki geçebilir ama +3ten sonra blessed upgrade scroll ile basman lazım

bide mesela upgrade yapıyorsun +3 +4 +5 falan ardarda upgrade yapmamanı tavsiye ediyorum bastıktan sonra biraz beklemelisin
  • Peki bu trina işi nedir? Ne basarken kullanılır? Özellikleri vs. nedir?
  • TRİNA İLE İTEM BASTIGINDA GECME ORANI DAHA COK ARTAR YANI YANMAMA ORANI ARTAR
  • hala bunlara inanan var mı
  • trina'nın tam adı nedir ve bide mavi trinma - trina diye bi ayırım var o nedir? Ve de +3 ten sonra bus'tan başka nelerle item basılabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovboy0095

trina'nın tam adı nedir ve bide mavi trinma - trina diye bi ayırım var o nedir? Ve de +3 ten sonra bus'tan başka nelerle item basılabilir?

Trinanın tam adı "Trina's Piece" dır kırmızı yıldıza benzer mavi trinanın adı "Shadow Piece" dir takı upgradesi ve yeni krowaz itemlerini oluşturma şansını arttırır.Yani upgrade için kullanacağın trina "Trina's Piece"dır. +3den sonra busun yanında Trina's Piece kullanabilirsin +5e kadar busun yanında Trina's Piece kullanırsan yanma ihtimali 0 a düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 5 Ağustos 2009; 13:41:22 >
  • Mavi Trina'lar Normal İtem basarken Şansını artırsın diye koyulmuyor.
    Onunla Değişik bir Silah Çeşiti yapılırken koyuluyor.( Rengarenk yanan Silahlardan )
    +3 ten Sonra En garantili Basma kağıtı BUS' tur.
    Birde Bizim Aramızda patlak diye Tabir ettiğimiz ucuz bir kağıt vardır en fazla +5 e kadar basabilirsin.Ama +2 den sonra Sonra Yanma ihtimali Başlıyor.Tavsiye etmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.