Şimdi Ara

İtem levelimi nasıl yükseltebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar oyunda 2. ayım 110 level bi karakterim var hergün world questleri yapıp sandıkları açıyorum. heroic dungeonlar giriyorum item levelim 827 de kaldı oyle. dungeonlarda en fazla 840 level item düşüyor. item levelimi naseıl yükseltebilirim?

• Mythic dungeon ve lfr üzerinden raid girmeye başla. 840 olunca mythic keystone ile girilen dungeonlara girmeye bak. 860tan sonra karazhana girmeye bak.

Bütün bunları yaparken raid yapabileceğin guild bul ki adamların alt run'ları ile daha hızlı item level yükseltirsin. Yüksek level keystone mythic dungeon ve karazhan'a daha rahat girersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmopasa -- 25 Ocak 2017; 8:16:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane yüksek ilevel'lı arkadaşın varsa rica et boostlasın. Eğer yoksa zorlu bir süreç seni bekliyor, gene en kolayı bir guilde girip üyelerden mythic+ boostlamalarını rica etmen. Onun dışında ilk etapta item veren wq'ları farmlayıp upgrade'lemesi için dua et :) Legendary'lerde şuan 940 item level var. İki tane taktın mı baya bir yükseltir ilevel'ini. Yanlız ikinciyi takman için uzun bir class hall upgrade'i yapman gerekiyor. Takribi bir ay filan sürüyor o upgrade. Sadece ilevel değil bu arada paralel olarak silahınıda sürekli geliştirmen gerekiyor. Silah upgrade'inide en az ilevel kadar önemse.
  • premade grouplardan dungeonsda mythic dungeonlar var onların gruplarına gir, world quest yapabilirsin, meslekler ile 850+ item yapabilirsin , Raid finderdan raidlere girebilirsin , yine premade groupstan raidlere girebilirsin
  • Normal mythic yapacağımız zaman eksiğimiz varsa bilerek düşük itemlevel lı adamları alıyoruz. Her fırsatta teşekkür ediyolar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LemonEnergy

Normal mythic yapacağımız zaman eksiğimiz varsa bilerek düşük itemlevel lı adamları alıyoruz. Her fırsatta teşekkür ediyolar. :)

İşte gerçek adam

Tesadüf işte nickide lemon

Demek ki lemonlar adamdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: LemonEnergy

Normal mythic yapacağımız zaman eksiğimiz varsa bilerek düşük itemlevel lı adamları alıyoruz. Her fırsatta teşekkür ediyolar. :)

İşte gerçek adam

Tesadüf işte nickide lemon

Demek ki lemonlar adamdır

:D eyvallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Mythic dungeon ve lfr üzerinden raid girmeye başla. 840 olunca mythic keystone ile girilen dungeonlara girmeye bak. 860tan sonra karazhana girmeye bak.

Bütün bunları yaparken raid yapabileceğin guild bul ki adamların alt run'ları ile daha hızlı item level yükseltirsin. Yüksek level keystone mythic dungeon ve karazhan'a daha rahat girersin.

mythic keystone nerden çıkar
  • atillayavuz A kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız mythic seviyesinde ki ilk dungeon bittiğinde, son boss'un loot'undan +2 seviyesinde key çıkmakta. Başarılı bir şekilde yaparsanız o key'i, +4 yada +5 seviyesine çıkar. Yine başarılı olarak tamamlarsanız +8 dolaylarına yükselir. Eğer key'i depleted haline getirmeden reset gününe ulaşırsanız, haftalık chest üzerinden, +7 civarı key alırsınız. Resetten önce depleted olursa, key yükselmez artık. +2 den geri başlarsın. Depleted olan hafta, yaptığınız mythic dungeon size +2 atar. Emin değilim ama buna. Daha depleted key olmadı benim hiç.

Edit: Depleted oldugunda tekrardan +2'den baslamiyor imis. Sadece o haftalik artmasi duruyor; Bir sonra ki resette, yanmadan once ki haline yakin bir levellik key, haftalik chestten geliyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmopasa -- 3 Şubat 2017; 19:40:19 >
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    depleted olunca tekrar +2'den başlamıyor. Benim +15 depleted oldu ertesi hafta +10 key attı.
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    Duzeltme icin tesekkurler
  • En son yaptığın başarılı key in 2 level altını veriyor. 15 ten önce 12 yapmışsın herhalde, onun 2 altı olan 10 level key atmış

• Dün saat akşamüstü 6 da 110 level oldum, normal dungeon spamleyim wq yaparak ilvl 800e yaklaştı auction housetan 3-5k ya 2 tane 870 item aldım. 810 oldu. heroic dg spamlemeye başladım sonra emerald nightmare lfrı ordan gelen itemlarla tov lfrı derken ilvl 832 oldu. saat geç olduğu için bıraktım ama 1 günde yapabiliyor evet. 3.relic açılınca 850 küsür ilvl olduktan sonra da mythic dg giderim. bi önceki alt karakterim de 3 4 günde 872 olmuştu. yani nasıl 2 ayda yapamadın bu 1 günde yaptığımı garip. ha bu arada guildde falan değilim yada bi arkadaşım boostlamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Dün saat akşamüstü 6 da 110 level oldum, normal dungeon spamleyim wq yaparak ilvl 800e yaklaştı auction housetan 3-5k ya 2 tane 870 item aldım. 810 oldu. heroic dg spamlemeye başladım sonra emerald nightmare lfrı ordan gelen itemlarla tov lfrı derken ilvl 832 oldu. saat geç olduğu için bıraktım ama 1 günde yapabiliyor evet. 3.relic açılınca 850 küsür ilvl olduktan sonra da mythic dg giderim. bi önceki alt karakterim de 3 4 günde 872 olmuştu. yani nasıl 2 ayda yapamadın bu 1 günde yaptığımı garip. ha bu arada guildde falan değilim yada bi arkadaşım boostlamadı.

hocam class nedir , bg yapıyor musunuz?
  • nasıl bu kadar hızlı yapılıyor anlamıyorum. yeni 110 oldum normal dungeon giriyorum. item levelın yükselmesini bırak item bile düşmüyor. yanlış bir şeyler mi yapıyorum acaba?
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    dh tank açtım alt olarak. bg yapmıyorum 3 şubatta 110 olmuşum dün gece 862 oldum tov tanklıyordum

haftalık 2v2 pvp questini yaptım, weekly 4 mythic dungeon görevini yaptım trinket back wrist auctan zaten.

geri kalanlara recent activityden bakabilirsin

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Nlinã/advanced

• Off karater TN karakteriymiş. Silvermoon da TN de oynayanlara kötü gözle bakıyorlar

Şaka bir yana özellikle tek takılanlar için ilvl yükseltmenin en kolay yolu tank&healer oynamak. 3. relic açıldıktan sonra bir kaç günde 850-860 civarına çat diye çıkılıyor. DPS sen ve guild ile birşeyler yapamıyorsan. ilvl çakılıp kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

Off karater TN karakteriymiş. Silvermoon da TN de oynayanlara kötü gözle bakıyorlar

Şaka bir yana özellikle tek takılanlar için ilvl yükseltmenin en kolay yolu tank&healer oynamak. 3. relic açıldıktan sonra bir kaç günde 850-860 civarına çat diye çıkılıyor. DPS sen ve guild ile birşeyler yapamıyorsan. ilvl çakılıp kalıyor.

Aynen ben de shaman oynuyorum heal hayatta oynayamam ben o yüzden dps takılıyorum hep 1.5 ayda 871 olup kaldım şimdi dh kasıyorum tank için öğrendim neredeyse her dg yi falan yavaş yavaş olur her şey ama şu bir gerçek ki tanklar ne zaman isterse o zaman giriyor raide dg'ye falan beklemeden ve aşırı kolay oluyor ilvl yükseltmek yeri gelince

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Off karater TN karakteriymiş. Silvermoon da TN de oynayanlara kötü gözle bakıyorlar

Aynen ben de shaman oynuyorum heal hayatta oynayamam ben o yüzden dps takılıyorum hep 1.5 ayda 871 olup kaldım şimdi dh kasıyorum tank için öğrendim neredeyse her dg yi falan yavaş yavaş olur her şey ama şu bir gerçek ki tanklar ne zaman isterse o zaman giriyor raide dg'ye falan beklemeden ve aşırı kolay oluyor ilvl yükseltmek yeri gelince

hocam tankın hatası da affedilmiyor , wod da tank oynamaya çalışıp hellfire citadelde bir kaç sıvadım , direk kovdular . dps uzaktan sallıyor bossa

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

hocam tankın hatası da affedilmiyor , wod da tank oynamaya çalışıp hellfire citadelde bir kaç sıvadım , direk kovdular . dps uzaktan sallıyor bossa

Doğruya doğru ama healer için de geçerli aynısı hatta iyi dps olamazsan millet dikkat ediyorsa onda bile atıyorlar 1 defa atılmıştım ben shaman ile buraya yazdıktan sonra kastım 110 yaptım charı bakalım ne kadar sürecek shamana yetişmesi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.