Şimdi Ara

İtem levelimi nasıl yükseltebilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

Off karater TN karakteriymiş. Silvermoon da TN de oynayanlara kötü gözle bakıyorlar

Şaka bir yana özellikle tek takılanlar için ilvl yükseltmenin en kolay yolu tank&healer oynamak. 3. relic açıldıktan sonra bir kaç günde 850-860 civarına çat diye çıkılıyor. DPS sen ve guild ile birşeyler yapamıyorsan. ilvl çakılıp kalıyor.

Aynen ben de shaman oynuyorum heal hayatta oynayamam ben o yüzden dps takılıyorum hep 1.5 ayda 871 olup kaldım şimdi dh kasıyorum tank için öğrendim neredeyse her dg yi falan yavaş yavaş olur her şey ama şu bir gerçek ki tanklar ne zaman isterse o zaman giriyor raide dg'ye falan beklemeden ve aşırı kolay oluyor ilvl yükseltmek yeri gelince

hocam tankın hatası da affedilmiyor , wod da tank oynamaya çalışıp hellfire citadelde bir kaç sıvadım , direk kovdular . dps uzaktan sallıyor bossa

Doğruya doğru ama healer için de geçerli aynısı hatta iyi dps olamazsan millet dikkat ediyorsa onda bile atıyorlar 1 defa atılmıştım ben shaman ile buraya yazdıktan sonra kastım 110 yaptım charı bakalım ne kadar sürecek shamana yetişmesi.

maininiz healer shaman mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

Off karater TN karakteriymiş. Silvermoon da TN de oynayanlara kötü gözle bakıyorlar

Şaka bir yana özellikle tek takılanlar için ilvl yükseltmenin en kolay yolu tank&healer oynamak. 3. relic açıldıktan sonra bir kaç günde 850-860 civarına çat diye çıkılıyor. DPS sen ve guild ile birşeyler yapamıyorsan. ilvl çakılıp kalıyor.

Aynen ben de shaman oynuyorum heal hayatta oynayamam ben o yüzden dps takılıyorum hep 1.5 ayda 871 olup kaldım şimdi dh kasıyorum tank için öğrendim neredeyse her dg yi falan yavaş yavaş olur her şey ama şu bir gerçek ki tanklar ne zaman isterse o zaman giriyor raide dg'ye falan beklemeden ve aşırı kolay oluyor ilvl yükseltmek yeri gelince

hocam tankın hatası da affedilmiyor , wod da tank oynamaya çalışıp hellfire citadelde bir kaç sıvadım , direk kovdular . dps uzaktan sallıyor bossa

Doğruya doğru ama healer için de geçerli aynısı hatta iyi dps olamazsan millet dikkat ediyorsa onda bile atıyorlar 1 defa atılmıştım ben shaman ile buraya yazdıktan sonra kastım 110 yaptım charı bakalım ne kadar sürecek shamana yetişmesi.

maininiz healer shaman mı?

Dps-ele. Beceremiyorum heali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Toad -- 7 Şubat 2017; 2:54:45 >

• Wod'da tanktım, legion'da healer'a döndüm, ondan önce bir süre dps oynamıştım. İkisininde zor yanları var. Kolay yanları var. Item toplarken ikisininde dps'lere göre avantajlı olduğunu söyleyebilirim. Fakat sorumluluk anlamında tanklar kesinlikle bir tık ötede. En ufak birşeyde herkes tanka yükleniyor. Düşük dps, hps yapanlar arada kaynayabiliyor. Kimse farketmiyor. Ama tank kötü oldumu, işi bilmiyorsa çok fazla dikkat çekiyor. Hemen kickliyorlar. O yüzden tank oynarken grup bulmak, item toplamak kolaydır ama boss mekaniklerini, dungeon yollarını hangi add'leri çekeceğini bilmen beklenir. Yeni başlayan biriyseniz tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.