Bildirim
İtalyanlar fabrikada otomobil virüsü üretmişler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende yüksek dozda aldım hala etkisinden çıkamadım, mezara kadar bizimle artık yapacak bişey yok.
-
Kusura bakmayın ama hiç bir zaman bir alfa'yı hayal etmedim. Nedenini bilmiyorum. Bri 159'un yolcu koltuğunda bir süre seyehat ettiö özellikle havalandırma çıkışları gözüme batmıştı. O günden beri pek ısınamadım bu markaya. Bir şeyler eksik bir şeyler fazla bu arabada -
BMW aşkı varken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yıldızı yeter -
-
quote:
Orijinalden alıntı: DeepNote
Kusura bakmayın ama hiç bir zaman bir alfa'yı hayal etmedim. Nedenini bilmiyorum. Bri 159'un yolcu koltuğunda bir süre seyehat ettiö özellikle havalandırma çıkışları gözüme batmıştı. O günden beri pek ısınamadım bu markaya. Bir şeyler eksik bir şeyler fazla bu arabada
159 un sürücü koltuğunda olsaydın daha iyi olurdu
otomobilleri kullamadan değerlendirmek ya da ikinci eli canlı mı değil mi buna bakarak fikir yürütme gibi saçma sapan takıntılarımız var -
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
quote:
Orijinalden alıntı: DeepNote
Kusura bakmayın ama hiç bir zaman bir alfa'yı hayal etmedim. Nedenini bilmiyorum. Bri 159'un yolcu koltuğunda bir süre seyehat ettiö özellikle havalandırma çıkışları gözüme batmıştı. O günden beri pek ısınamadım bu markaya. Bir şeyler eksik bir şeyler fazla bu arabada
159 un sürücü koltuğunda olsaydın daha iyi olurdu
otomobilleri kullamadan değerlendirmek ya da ikinci eli canlı mı değil mi buna bakarak fikir yürütme gibi saçma sapan takıntılarımız var
+1907 -
Mk2 147'ye vurulmamla başladı herşey ve gerçekten geçmeyecek. -
Tasarımlar fena..
Ama kalite her markadaki gibi Alfa'da da düştü malesef..
-
159 3.2 Q4
-
-
adam türk milliyetçisi italyan ürününe taparım diyor.
valla terkedicem bu ülkeyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: atrix1212
adam türk milliyetçisi italyan ürününe taparım diyor.
valla terkedicem bu ülkeyi.
türk milliyetçileri araba üretsinler ona tapalım olmayan türk ürününemi tapalım? -
-
en öndekini versinler başka araca gerek yok -
Alfa ap ayrı bir dünya !
ah piyasası olsa varya Alfadan başka birşeye binmem süper bir araç ayrı bir bağlantı -
Tasarımlarına her ne kadar hayran olsam da Marka Logo'su yüzünden bi sevemedim şu markayı. Çok güzel bir hatun gibi ama alnının ortasında kocaman sivilcesi olduğunu düşünün -
Seat Leon ile beraber görünüşünü beğenmediğim arabalardan bir tanesi. Eminim performansı iyidir. Eminim konforludur. Fakat benim için görüntüden kaybediyor. -
Keşke 2.eli bu kadar zayıf olmasaydıda bizde binseydik Malesef 2.elde satışı yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- almanya sahibinden
- tramerde çarpma yazıyor fiyat yok
- alfa romeo amblem anlamı
- stajyer ehliyet alkol 6 ay
- esp ve abs ışığı neden yanar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X