Şimdi Ara

İtalyan vizesiyle almanyaya gidebilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar babam italyan vizesi için başvurmuş benim için yazın Almanyaya kuzenimin yanına gitmeyi düşünüyorum İtalyan vizesiyle gidebilirmiyim bir sıkıntı çıkar mı bu vizeyle gitmemde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

Merhaba arkadaşlar babam italyan vizesi için başvurmuş benim için yazın Almanyaya kuzenimin yanına gitmeyi düşünüyorum İtalyan vizesiyle gidebilirmiyim bir sıkıntı çıkar mı bu vizeyle gitmemde ?

Evet girebilirsin... Tersi birkaç kez görülmüştür ancak beyana bakar. Nadir de olsa kapıda size vize İtalya'dan derlerse, evet buradan İtalya'ya geçeceğim deyin. Daha çok orada kalacağım için vizeyi oradan almam gerekmiş dersiniz biter.

Uçak bileti sorarlarsa da Avusturya üzeri trenle gideceğim, biletimi buradan alacağım dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkk77

quote:

Merhaba arkadaşlar babam italyan vizesi için başvurmuş benim için yazın Almanyaya kuzenimin yanına gitmeyi düşünüyorum İtalyan vizesiyle gidebilirmiyim bir sıkıntı çıkar mı bu vizeyle gitmemde ?

Evet girebilirsin... Tersi birkaç kez görülmüştür ancak beyana bakar. Nadir de olsa kapıda size vize İtalya'dan derlerse, evet buradan İtalya'ya geçeceğim deyin. Daha çok orada kalacağım için vizeyi oradan almam gerekmiş dersiniz biter.

Uçak bileti sorarlarsa da Avusturya üzeri trenle gideceğim, biletimi buradan alacağım dersiniz.

Almama gibi bir durum olmaz degil mi ordan geri dönmeyelim birdaha :D Eger öyle bir durum olabilecekse alman konsoloslugunada basvurabilirilm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 7 Mart 2014; 17:02:50 >

• quote:

quote:

quote:

Almama gibi bir durum olmaz degil mi ordan geri dönmeyelim birdaha :D Eger öyle bir durum olabilecekse alman konsoloslugunada basvurabilirilm

:) Hiçbir şey %100 değildir. Keza ALmanya'dan aldığınız vize ile %100 Almanya'ya girme durumu da teoride yok. Bizzat ben 4 kez ALmanya'ya girdim, hiçbiri Almanya'dan alınmış vize değildi, ikisi henüz ilk kullanımıydı. Çok da arkadaşım aynı şekilde girdi. KÜçük bir risk var ama yukarıdaki yöntemi kullanmanızı öneririm herhangi bir aksilik durumunda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

:) Hiçbir şey %100 değildir. Keza ALmanya'dan aldığınız vize ile %100 Almanya'ya girme durumu da teoride yok. Bizzat ben 4 kez ALmanya'ya girdim, hiçbiri Almanya'dan alınmış vize değildi, ikisi henüz ilk kullanımıydı. Çok da arkadaşım aynı şekilde girdi. KÜçük bir risk var ama yukarıdaki yöntemi kullanmanızı öneririm herhangi bir aksilik durumunda.

Peki teşekkürler bilgiler için

• Merhabalar Almanyada Bremen Üniversitesini kazandım vize alabilmem için gerekli dil kursuna da kayıt yaptırdım fakat iki kere vize başvurusunda bulunduğum halde alman konsoloslugu gereksiz sebeplerle vizemi kibarca red yazısyla vermedi.Bende 3. kere başvurmak yerine Mega italya turu aldım.İtalya turu için aldığım vizeyle turun sonunda almanyaya geçebilir miyim ? Niyetim gümrük kontrolu olmadığı için demir yoluyla almanyaya geçmek ve orda üniversite ve dil kursu evraklarımı göstererek vizemi değiştirimeye çalışmak olacak.Sizece İtalya vizesiyle Bremene geçtiğimde vatandaşlık polisi sıkıntı yapıp beni sınır dışına yollar mı ? ve bu olayın cezai yaptırmı nedir ? Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Mesut3435 M kullanıcısına yanıt
    Almanya'ya çok rahatlıkla geçebilirsiniz sorun olmaz.2 kere red yemeniz vize değiştirme konusunda önünüze çıkabilir o da tamamen orda ki eyalet görevlilerin insafına kalmış bir şey.Kesin bir şey söylemek hele ki bu Almanya olunca çok zor.
    Köln havaalanında ilk seferde pasaportlarımızı göstermemize ve polislerin sorun olmadığını söylemelerine rağmen yarım saat sonra yine polislerin gelip pasaport kontrolü yaptığı oldu.İyi şanslar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hollanda vizesi ile Yunanistan
    11 ay önce açıldı
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    Hollanda Vizesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Lucky kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için çok sağolun.
  • Ben de Çek Cumhuriyeti konsolosluğunda yaşadığım zorluk nedeniyle sonrasında geçeceğim Hollanda üzerinden vize başvurusu yaptım. Prag'a girişte hiçbir sorun yaşamadım ancak garantiye almak isterseniz vizeyi aldığınız ülkede ileri tarihli, sonradan iptal edebileceğiniz bir rezervasyon yapıp çıktısını yanınızda bulundurabilir ve pasaport kontrol memurları talep ettiği takdirde, daha sonra oraya geçeceğinizi ve rezervasyonunuzun bulunduğunu belirtebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.