Şimdi Ara

İtalyan VESPA tarzı retro scooter motor istiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
23.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizce hangisini seçmeliyim.görünüm olarak eski italyan scooterlara benzemeli.vespa tadında alabileceğim yakıt + performans uyumlu bir scooter motor tavsiye edebilirmisiniz?



  • yeni lml marka motorlar var sanırım o modeli vespaya yapan firmaymış 6000 civarı fiyatları onun dışında sym fiddle 2 motoran vento ve karry kymko like 125 ve 200 bunlar vespaya benzer modeller.( pek retro sayılmaz daha çok yeni modelleri ) Çin malı düşünürseniz de asya nostalji ve mondial 125 zn güzel motorlar görünüm açısından.
  • piaggio fly 100 al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savkar

    Sizce hangisini seçmeliyim.görünüm olarak eski italyan scooterlara benzemeli.vespa tadında alabileceğim yakıt + performans uyumlu bir scooter motor tavsiye edebilirmisiniz?


    Merhabalar savkar,

    Bu konuda tecrübem olmadığı için şunu alabilirsin şeklinde öneremiyorum.
    Ancak bende Vespa'yı çok sevdiğimden yakın gelecekte bir tane almayı düşünüyorum. Halihazırda Scarabeo 200 ie scooter kullanıyorum, her yönüyle çok memnunum.
    Ancak Vespa başka bir sevgi gerçekten, bu sebeple bir kapımda bir Vespa bulunmasını yakın gelecekte sağlayacağım.

    Zannediyorum senin de Vespa'ya ve modellerine ilgin var.
    Bu sebeple benim de hoşuma giden PX 200 (klasik model olarak) modeli beğeniyorsun. Fiyatlar yüksek tutuluyor, haklısın ancak sevginin bedeli oluyor işte diyelim.
    Alternatif olarak LML 200 (Hindistan üretimi, eskiden Vespa'ya aynı modeli üretiyormuş) scooter hoş görünüyor. Fiyat olarak da sıfır motor sahibi olmuş olursun diyorum.

    Ancak LML 200 Scooter hem düz vitessiz hem de vitesli olarak iki alternatif var.
    Şahsen ben düz vitesliyi kullanım rahatlığı açısından tercih ederim, ancak vitesli için de aklım muhakkak tercih edilmelidir, diye düşünüyorum. Çünkü vitesliye bayır, rampa dayanmaz. Ancak anlamadığım kayış sistemi aynıysa, vitesli olması nasıl oluyor. Ya da vitesli olanın zinciri mi var, bilen arkadaşlar bilgilendirirse, daha faydalı olur

    LML 200 Scooter
     İtalyan VESPA tarzı retro scooter motor istiyorum ?




  • kardeş sen bu işlerden alıyosun gibi. ben de yazlıkta kullanmak için böle bişy düşünüyorum. bu ne kadar , link verebilirmisin? ama asvaltta kullanacağım gibi toprak yolda da işimi gören biişy olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.