Şimdi Ara

italya vizesi yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nişanlıma ve kendime İtalya vizesi almaya çalışıyorum. Ancak, nişanlımın çalıştığı dersane faaliyet belgesini ticaret odasına borçlu olduğundan ve üyeliği askıya alındığından vermiyor. Ticaret odasıyla görüştüm, onlar da çözemediler. Sonra idata denen aracı kurumu aradım ve bu belgenin zorunlu olduğunu söylediler. Ben de size arz ettiğim gibi durumu kendilerine anlattım. Bana "Şirket borcu olduğu için faaliyet belgesi alamadığını bir yazı ile size bildirsin." dedi. Bu konuda bilgisi olanlara sorum şu: Bu belgeyi almazsak ret yer miyiz? ya da Şirketten böyle bir yazı alsak ret yer miyiz? Ne yapacağım bilmiyorum

• Evrak olmazsa eksik evrak olur ve tamamlamanızı isterler ama şirketten kaşeli imza yetkisi olan birisi bu belgeyi verebilirse sorun olmayacaktır diye düşünüyorum . Ben 5 ay önce italya dan vize aldım şirket evraklarımın hepsinin kopyasını aldılar . 3 aylık multiple vize verdileri. İtalya vize konusunda cömert davranıyor. :)
  • Cevap soruda zaten mevcut , eksik belgede ret yeme olasılığı artıyor . Ama Şirket borcu olduğuna dair faaliyet belgesi alamadığınızı belirten bir yazı ile başvurabilirsiniz. Kasmayın , İtalya %93 oranla Türklere vize veren bir ülke. :)

İlave olarak :http://forum.donanimhaber.com/m_75363663/tm.htm konu da bize destek çıkarsanız , Donanım Haber ' de Turizm için ayrı bir bölüm açılmasını sağlamış olursunuz , İlginize şimdiden teşekkür ederim. Lütfen bir mesajda siz atınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 21 Mayıs 2013; 22:09:11 >
  • merhaba arkadaşlar... ben giresun da öğretmenim, italya vizesi için: idata istanbul harbiye şubesine kuzenim başvuracak benim adıma... başvuru sırasında kimileri onlarca saat beklediğini yazıyor, sabah gelin falan diyen de var italya vize başvurusu için deneyimleriniz neler paylaşırsanız sevinirim. onlarca saat bekleme durumu varsa giresundan istanbula gitmem gerekecek sanırım.
  • Bekleme yoğunlukla alakalıdır, o kadar süre beklemezsiniz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Bekleme yoğunlukla alakalıdır, o kadar süre beklemezsiniz diye düşünüyorum.

bu konuda deneyiminiz var sanırım. öğleden sonra başvuru yapabilir mi sizce
  • Şu an hangi aşamadasınız onu öğrenebilir miyim ? Belgenizi idata'ya gönderdiniz mi ? bundan sonra ki süreci mi merak ediyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SCHENGEN VİZESİ YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an belgeleri topladım kuzenime yolladım (ben giresun o istanbulda). o yoğun çalıştığı için cuma öğleden sonra müsait, belgeleri idata harbiye ye götürmek için. başvuru yapmanın zaman aldığı söyleniyo cuma öğleden sonra gitmesi saçma mı olur acaba
  • Ben işlemlerimi aracı şirket ile halletmedim, kendim bizzat gittim konsolosluğa , size de önerim bu olurdu aslında.
  • quote:

Ben işlemlerimi aracı şirket ile halletmedim, kendim bizzat gittim konsolosluğa , size de önerim bu olurdu aslında.

aracı şirket şimdi zorunlu malesef... teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta46

quote:

Ben işlemlerimi aracı şirket ile halletmedim, kendim bizzat gittim konsolosluğa , size de önerim bu olurdu aslında.

aracı şirket şimdi zorunlu malesef... teşekkürler.

Merhabalar

Hocam bence bir gün okuldan izin alıp bu işlemlerinizi halletmek için kendiniz gidin konsolosluğa . Aracı şirketlerde ki sürecin işleyişi hakkında çok teferruatlı bir bilgim yok. Size yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa lütfen çekinmeyin.

Şimdiden iyi tatiller dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.