Şimdi Ara

İtalya'dan Psp Aksesuarı isteyenler Buraya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar italya'dayım. Psp aldım burdan 165 Euro'ya slim aldım. Media MArkt tan. Burda aksesuarlar ucuz gibi geldi bana. Yine media Marktan 4 gb hafıza kartı aldım oyun için. Onuda 38 Eurodan aldım. Televizyon baglantı kablosu 15 Euro. Kılıflar(Umd ve hafıza kartı bolmesi falan var 10 euro. Filmler 10 Euro ve oyunlarda 19 Euro ve 40 Euro arasında degişiyor. Ama cogunlugu 19 Euro. Bana istediginiz bir aksesuar yada oyun varsa mail atın ben size fiyat bildireyim. 1 Ay sonra donus yapacagım. Gelirken getiririm. Gelince hesaplasırız... Herkese iyi aksamlar...

Tv bağlantı kablosu da 20 lira.

Ama diğer aksesuarlar da fiyat uygun gibi...

Orjinalden alıntı: cagataybas

psp slim kutusunda ve 2 yıl garantisi türkiye'dede gecerli olarak aldım ben. 280 liraya kutusu acılmamıs sanmıyorum. Tv baglantı kablosuda orjinal sony idi gordugum kadarı ile.

Malesef ki açılmamış...
  • neyseki zararımız yok ama :) 165 euro. Gumrukten 20 eurosunu geri alıyoruz vergi olarak. 145 euroya geliyor. o da 255 ytl yapıyor. :) Biraz kendini avutma oldu ama neyse... Ordaki 280 ytl olan psp teknosa yada media markt gibi yerlerde mi o fiyat(Evet derseniz intihar edecegim) Yoksa istanbulda su ufak dukkanlarda satılanlardan mı. Birde bendekinin versiyonu 3.95 versiyon. Bu model kopya oyun oynatılan versiyona cevrilebilir mi? Cevrilirse bana bi kaynak verebilirmisiniz... Teşekkurler arkadaşlar şimdiden...

neyseki zararımız yok ama :) 165 euro. Gumrukten 20 eurosunu geri alıyoruz vergi olarak. 145 euroya geliyor. o da 255 ytl yapıyor. :) Biraz kendini avutma oldu ama neyse... Ordaki 280 ytl olan psp teknosa yada media markt gibi yerlerde mi o fiyat(Evet derseniz intihar edecegim) Yoksa istanbulda su ufak dukkanlarda satılanlardan mı. Birde bendekinin versiyonu 3.95 versiyon. Bu model kopya oyun oynatılan versiyona cevrilebilir mi? Cevrilirse bana bi kaynak verebilirmisiniz... Teşekkurler arkadaşlar şimdiden...

Teknosa,Bimeks gibi mağazalarda 430 ytl den başlıyor.Spot satan yerlerde ise 280 ytl civarı.
    Çevrilir,Tr ye döndüğün zaman bu işi yapan yerlere götürürsün,15-20 ytl ye yaparlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

neyseki zararımız yok ama :) 165 euro. Gumrukten 20 eurosunu geri alıyoruz vergi olarak. 145 euroya geliyor. o da 255 ytl yapıyor. :) Biraz kendini avutma oldu ama neyse... Ordaki 280 ytl olan psp teknosa yada media markt gibi yerlerde mi o fiyat(Evet derseniz intihar edecegim) Yoksa istanbulda su ufak dukkanlarda satılanlardan mı. Birde bendekinin versiyonu 3.95 versiyon. Bu model kopya oyun oynatılan versiyona cevrilebilir mi? Cevrilirse bana bi kaynak verebilirmisiniz... Teşekkurler arkadaşlar şimdiden...

Teknosa,Bimeks gibi mağazalarda 430 ytl den başlıyor.Spot satan yerlerde ise 280 ytl civarı.
    Çevrilir,Tr ye döndüğün zaman bu işi yapan yerlere götürürsün,15-20 ytl ye yaparlar...

Eyvallah kardesim. BEn bulurum türkiyede bir yer olmassa :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal Memory Stick 8 Gblikler Nekadar Uygunsa Alablirim

Playstation 5 Digital Edition//Asus Vivobook Pro 14X OLED//TCL 55C728 QLED TV
  • hafıza kartından oyun oynatan versiyonu kendinde yüklersin google ı kullan bi ok
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.