Şimdi Ara

ALMANYA SATURN den ELEKTRONİK EŞYA İSTEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 Ağustos ta kısmetse Almanyaya gidiyorum ve 8 gün sonra dönüyorum

www.saturn.de
    www.mediamarkt.de
    www.promarkt.de sitelerinde tüm elektronik eşyalar mevcut
    Bakın inceleyin TR fiyatlarıyla karşılaştırın ciddi anlamda kafanıza yatan birşey varsa ve sizede uygunsa getirebilirim %5-%10 arası extra ücretle
    Amacım hem sizin işinizin görülmesi hemde ucundan azcıkta olsa uçak maliyetime merhem mahiyetinde olması

Almanyaya her yıl gittiğim için garanti konusunda birşey olursa almanyada 2 yıl garanti kapsamında olduğu için elimden geleni yaparım
    Ayrıca ulusrarası garantiside mevcut bazı ürünlerin

Dönüşüm 18 Ağustos Pazar,,İstanbuldan eldende teslim edebilirim
    Alıcanız ürünün euro karşılığı miktarını gitmeden teslim alırım
    7 yıldır forumdayım,Üyeliğime referanslarıma bakarak gönül rahatlığı ile alışveriş yaparsınız

Cep telefonu kontejyanım arkadaşlarımdan dolayı doludur
    Foto makinesi,tablet,kulaklık, laptop vs vs ürünler olabilir

İYİ FORUMLAR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkan_pp.1 -- 15 Temmuz 2013; 1:21:00 >

• Fıyatlara baktım. Kıyaslarsak sıze vercegımız komısyon ıle tr fıyatına gelıyor assagı yukarı. Tr den almak daha mantıklı benım gorusum

+ 250tl cıvarında. Foto makınası varmı guzel ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda sıfırı 200 , ikinci eline 150 lira istedikleri nokianın ucuz telefonları , orada 19 euro , şaka gibi. nasıl bir kardır, nasıl bir kazıklamadır arkadaş anlamadım gitti

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/NOKIA-100-phantom-schwarz,48353,464046,243115.html?langId=-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 14 Temmuz 2013; 23:05:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇUKUROVA35

Fıyatlara baktım. Kıyaslarsak sıze vercegımız komısyon ıle tr fıyatına gelıyor assagı yukarı. Tr den almak daha mantıklı benım gorusum

+ 250tl cıvarında. Foto makınası varmı guzel ?

Doğrudur hocam çoğu üründe TR deki fiyatlar daha mantıklı lakin üst düzey elektronik eşyalarda tatmin edici fiyatlar çıkabiliyor
    Belki birinin işine yarıcak şeyler olabilir bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

burda sıfırı 200 , ikinci eline 150 lira istedikleri nokianın ucuz telefonları , orada 19 euro , şaka gibi. nasıl bir kardır, nasıl bir kazıklamadır arkadaş anlamadım gitti

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/NOKIA-100-phantom-schwarz,48353,464046,243115.html?langId=-3

Aynen dediğiniz gibi 10 euro ya 20 euroya telefonlar var burda 150-200 tlye satılan cihazlar lakin pasaport ve 115 tl lik vergi işi bozuyor ve hiçbir mantığı kalmıyor
    Üst seviye cihazlarda durum farklı tabikide

• Giden gelen birisi olarak acizane tavsiye, kampanyalarına (flyer) bakın, zaman zaman müthiş fiyatlar oluyor. Özellikle ps3, xbox, kamera, pc aparatları vs. Gecen gün 100 küsür euroya xbox vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanyada varsa yoksa kindle , burda ise tabak çanak teflon.

ne kadar farkediyor kültürler. okuyan bir kültür ve sürekli yiyen bir kültür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Roma'da elektronik mağaza
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.