Bildirim
İtalya'dan ne alabilirim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
upupupupup -
makarna pizza. -
ferrari -
Bol bol makarna ve pizza ye midan patlayacak kadar sonra bolca makarna ve parmesan peyniri al götürme amaçlı ama makarna ile pizzayı yemeyi unutma her öğün makarna ve pizza ye ikisini birlikte ye hatta, komaya girene kadar of canım çekti
-
sicilya dan ufakta olsa arsa al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gözlük alabilirsin, armaniden filan bol bol alışveriş yaparsın -
Çizme alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milanoda bi halt yok. Şansını tarih seviyorsan roma, sanat seviyorsan floransa dan yana kullan.
Hediye ; anahtarlık, kupa, tshirt, rengarenk makarna
roma dondurmasının tadına kesin bak:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekmek,su vs -
quote:
Orijinalden alıntı: Overtakes
Arkadaşlar merhaba.1 ay içinde italyaya gideceğim.Milano ve venediği dolaşacağım.ilk venedik ardından tren ile milano.sizce ne alınabilir neler yapılabilir milano ve venedikte ?
ufak butik tarzı giysi dükkanları olur orada ucuza kaliteli şeyler bulabilirsin ama genelde herşey pahalı italyada içki dışında. içki türkiyeye göre çok ucuz. ayrıca dediğim butiklerden lacoste d&g tarzı ayakkabıları komik fiyatlara bulabilirsin. ayrıca venedikte ortama girmek istiyorsan özelden yardımcı olabilirimiyi yolculuklar
-
makarna pizza ile yatıp kalkacağım zaten orası banko bakalım fiyatlar ucuz olursa bi ayakkabı mont vs patlatırız.daha çok teknolojiye yönelik dedim telefon vb fiyatlar bayağı pahalı türkiye ile 100 tl fark oluyor.en azından burdan garantili alırım yani.Ama beats almayı düşünüyorum burada 589 tl orada 99 euro ucuz geldi.
@senvo1 hocam içki konusuna bakarım venedikte çok kalmayacağım sabahtan akşama kadar gezeceğim sonra tren ile milanoya gideceğim asıl gecem milanoda geçecek ama ilgin için teşekkür ederim.. -
Benimde masraflarımı karşılarsan gelebilirim -
Boşuna ümitlenme İtalya'da herşey çok pahalı. 1 ay sonra ben de oralarda olacağım karşılaşırız belki avatardaki sen misin diyesim geldi... Eğer Venedik'te kalacaksan gece mutlaka dışarı çık ama dikkat et bütün sokaklar birbirinin aynısı geri dönerken oteli kaybetme. Venedik'ten festival maskesi alabilirsin. Her sokakta bir tane maske dükkanı var zaten. Evin duvarında güzel dekor olur. Milano'da Gelato denilen dondurmadan ye. Bu dondurmaysa bizim yediklerimiz neydi dersin. Renkli ip bileklik satanlarla fazla muhattap olmaz. İstemiyorum dersin bi bakarsın kendini 15 dakikadır adamla muhabbet eder halde bulursun. Bileklikler bedava derler nasıl olsa bedavaymış diye atlama... Eğer zamanın varsa Milano yerine Roma'ya gitmelisin. Lakin ki öyle değildir eyyollamam bu kadar. Hadi hayırlı işler -
hocam gitmişken sevdiğin bir italyan takımının formasını al. halı sahada falan giyersin havan olur. bizim üni.de bir çocukta partizan forması vardı orijinal çok fena gözüm kalmıştı. -
Miloano'da hiç bir şey alamazsın. Kıyafet filan gereksiz pahalı ancak müthiş şehirdir. Hele saint duomo klisesi müthiştir. İlk gördüğüde şok geçireceksin zaten. Hemen klisenin sol tarafında restoranlar vardır, en sağdaki restoranda bir margarita ye benim için :) Lazanya ben sevmedim ama belki sen seversin. Kapalı çarşısına bir uğra işte, meydanı baştan aşağı dolaş zaten başka da bir şey yok. İster Milan stadında tura çık ama bence boşuna para harcamış olursun.
ferrari alabilrsin kriz var ucuz -
Ezio Auditore'nin mezarını ziyaret et -
Venedikte dukkanlardan degil saticilardan alisveris yap, sakin pazarlik yapmadan bi dey alma 20 euroluk urunu 7 euroya aldigimi hatirliyorum
formayı bende düşünüyorum.milan değilde şöyle udinese forması falan bulabilirsem iyi olacak.makarna pizzayı bol tüketiyoruz beats alıyoruz.satıcılardan mal alırken bayağı bir pazarlık yapıyoruz başka önerisi olan
Benzer içerikler
- kız arkadaşa şiir
- kuzenimin çocuğu benim neyim olur
- yanlışlıkla 2 tane tansiyon ilacı içmek
- balıkesir gönen nasıl bir yer
- uzak gözlüğü ile yakını göremiyorum
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
- çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X