Şimdi Ara

It (2017) | Bill Skarsgård (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
4
Favori
13.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • haxballldefans H kullanıcısına yanıt
    hocam bizim çocukların düşmanı olan grubun liderine

    bir tane erkekle (kızda olabilir ama erkek diye hatırlıyorum) oral ilişki yaptırdığı bir bölüm hatırlıyorum bizim kız şahit oluyordu gizli gizli izliyordu

    yani stephen çocukları anlattığı bir kitap için fazla ağır konular ele almış bu bölümleri büyüklüklerinde koymalıyıdı ya da hiç koymamalıydı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 16 Eylül 2017; 1:8:10 >

  • demek filmdeki o it çocuk taş atma sahnesinde boşu boşuna beverly'e karşı şeyini tutmadı pantolon'dan, ama filmde kız öyle birşey yapmadı bu yüzden çocuk o hareketi yapmasaydı iyidi


    ben hiç kitap okuyan biri değilim ama stephen kingi tanırım çok ünlü biri, neden böyle seviyesiz birşey yazmış acaba

    @camel paketindeki camel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxballldefans -- 16 Eylül 2017; 1:25:57 >
  • haxballldefans H kullanıcısına yanıt

    Doğru. Kitapta çocukken IT'in inine girdiklerinde "tünellerde kaybolmayıp yollarını bulmak için aralarındaki bağı kuvvetlendirmek ve herkesi bir araya getirmek" adına Beverly diğer altı arkadaşıyla sırayla cinsel ilişkiye giriyor. Kitaptaki bu sahne çok konuşuldu tartışıldı aslında, King'e sorulunca çocukluktan yetişkinliğe geçiş anı ve bu ikisinin buluşması diyor; insanların kitapta o kadar çocuk katliamı varken bu seks sahnesine takılmasına şaşırıyor ama bana kalırsa da savunulur bir yanı yok. Hem bağ ve yol bulma muhabbetinin bir mantığı yok hem de Beverly karakterine saygısızlık gibi oluyor biraz, babasının onun hakkında söylediği şeyi de haklı çıkarıyor ister istemez ki çocuk grup seksi fikrine girmiyorum bile.

    Kitapta seks fikri de bir anda alakasız bir şekilde Bev tarafından ortaya atılıyor zaten, belki çocukluk masumiyetinin sona erip yetişkinliğe geçişi vurgulamak istedi ama o haliyle de gereksiz, rahatsız olanı da çok haliyle. Alakasız olmak kadar aptalca da bir fikir, açıkçası ilk okurken çok şaşırmıştım ve King'in de bunu kitabına koyup tepki almasına şaşırmasına hala şaşırıyorum.


    ----

    Bu arada blu-ray sürümü Director's Cut olarak gelecekmiş ve sinema sürümüne ek 15 dakika daha olacakmış. Belki bu filmde görseydik iyi olurdu diyeceğimiz hikaye unsurlarının bazılarını o sahnelerde görebiliriz bir umut.

    Önceki mesajda da yazmayı unutmuşum ama bu filmde de bir öykünün filme dönüşürken Hollywood'laşmasından bir kez daha kaçamadık.
    Pennywise Bill'i aldığında Bill'in "beni bırakın siz gidin, ben sizi buraya soktum zaten" klişesi ve ardından bırakmayıp aralarındaki bağı vurgulayışları, Beverly'nin öpülüp kendine gelmesi, sondaki Bill-Bev öpüşmesi
    derken ne zaman vazgeçilecek bunlardan ya da daha doğru bir deyimle vazgeçildiğini görebilecek miyiz merak ediyorum. Kitabı hiç okumayan biri için bile bu tarz sahnelerin ve ucuz korkutma yöntemlerinin King'in kaleminden çıkma olmadığı o kadar belli ki.

    Bunların dışında da filmi çok daha iyi yapabilecek temel bazı şeyler orada duruyor ama nedense kullanmamayı ve derinleşmemeyi tercih etmişler; film de yer yer acelesi varmış ve bazı sahneleri birbirinden kopuk kopuk olmak pahasına yüzeysel geçilmiş, bazı karakterler hiç umursanmamış ve çocukluk öyküleri de haddinden biraz fazla kırpılmış hissi uyandırıyor. Bu yüzden de aslında çok iyi olma şansı olan bir film ancak iyi ile yetiniyor zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 16 Eylül 2017; 1:42:38 >





  • Filmde Beverly'nin çocuklarla öyle bir sahnesi olsaydı filmden ciddi anlamda tiksinirdim ve küfrederdim


    bu arada Beverly'i oynayan kızı masaüstüm yaptım, çok güzel kız ya harbi(kız 15 yaşında biliyom da kötü anlamda söylemedim zaten)

    @Maximum_Carnage



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxballldefans -- 16 Eylül 2017; 1:33:43 >
  • Beverly yeni yildizimiz. Bu filmden sonra çok rol teklif leri yağacak. Scarlett Johansson bitti artık. Bu var 3 -5 sene sonra şey filmlerinde de oynatırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freddy kabuslarina da benzettim sanki aynı tarz korku.

    Bence ikinci filmden sonra bu filmi de seri haline getirmeleri lazim . Freddy -chucky- leblecum-ailens- saw-hallowen filmlerinden sonra böyle bı korku kahraman serisine ihtiyacımız vardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt
    aman hocam ne diyorsunuz allah aşkına 2.film olsun ve bitsin sonra seri yaparlar 13.cuma gibi en sonunda uzayda geçen filmi çıkar
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    18₺ ye cinemaximum kodu satanlar var forumda almayanı dövüyorlar 31₺ sinemaya mı verilir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film hasılat rekoru kırarak ilgi toplamış bayağı konu guzel zaten palyaco kimligi altında korku ve dehset geceleri hep sevmişimdir bu tarz filmleri piyasada film yokken bunlar nimettir kacırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    18₺ ye cinemaximum kodu satanlar var forumda almayanı dövüyorlar 31₺ sinemaya mı verilir?

    Hocam sonda ki smile ile aptalmisin demek istediniz galiba evet aptalim

    Kredi kartı kullanmıyorum hiç bir şekilde onlara ödeme yapamam nasıl alayım

    Hem hocam ben bileti nereden ucuza alabilirmiyim dedim sanki ne bu tepki küçük görme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Kredi kartına gerek yok internet bankacılığın olması yeterli. Cinemaximum gibi milleti söğüşleyen kazıkcı firmalara gereksiz para ödemeyin demek istiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    imkanınız varsa imax izleyin. ben genelde pazar gününe ilk seans denk getirip imax izliyorum (işbank bankamatik kartıyla imax ilke seans 7 lira). Ama yarın çocukları kocaayak ve oğluna götüreceğime söz verdim. haftaya da bizim imaxe kingsman geliyor. artık onu imax olarak izlerim. Haa bu filmi diyorsanız, mecburen yakınımdaki sinemada 15:00'te istemeye istemeye dublajlı izleyeceğim (sevmiyorum dublajlı filmi).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt71 -- 16 Eylül 2017; 12:33:4 >
  • +15 mi ? Korku unsuru yok sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film gerçekten harika. Spoilersız yorumlarım için :

    https://www.youtube.com/watch?v=1RqWLLcLuqs
  • Şimdi çıktım. Bana göre güzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün izledim. bende başarılı buldum. pek korkmadım ama eğlenceliydi diyebilirim. film sıkmadı. 2. filmde korku öğeleri daha çok çıkabilir. bir çok yerde bütün olayların 2. bölümde yaşanacağından bahsediyor. bekliyoruz...
  • Arkadaşlar film sanırım kitabın tamamını anlatmıyormuş. Bende son çıkan 1k sayfalık kitabı var ama okumadım henüz. Filme gitsem sonra kitabını okusam kitaptan zevk alır mıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sp!deR

    Arkadaşlar film sanırım kitabın tamamını anlatmıyormuş. Bende son çıkan 1k sayfalık kitabı var ama okumadım henüz. Filme gitsem sonra kitabını okusam kitaptan zevk alır mıyım?

    Alırsın. Filme göre kitap yanına yaklaşılmayacak bir güzellikte ki romanın hikayesine de büyük ölçüde sadık kalınmamış zaten, belli başlı olmazsa olmazları sabit tutup kendi yollarını çizmeyi ama benzer sonuca varmayı tercih etmişler çoğu noktada. Film geneli itibariyle de O ve nedir ne değildir gibi konular hakkında birkaç şey dışında detay bile vermiyor zaten, o yüzden bunu öğrenmeseydim keşke dedirtecek türden kitabın sürprizini kaçıracak bir yönü de yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haxballldefans

    filmden geldim. 8.5/10 verdiğim süper bir film oldu
    evet korku tabiki var ama daha çok gerilim oldu

    özellikle çocukların oyunculukları mükemmeldi
    pennywise beklentimin üzerindeydi baya. eski pennywise'ı çok beğeniyorum ve bu da aynı iyiydi

    2. si umarım en yakın zaman da çekilir

    spoilerlerim

    pennywise yalnız biraz kolay yenildi çocuklara, sonunda çocuklar resmen pennywise'yın ağzına mıçtı ve biraz kolay kaybetti savaşı. ayrıca pennywise sahneleri biraz daha fazla olabilirdi


    ve filmdeki şu kız ne kadar güzel birşey öyle ya, o nasıl bir güzellik öyle
    It (2017) | Bill Skarsgård

    O kız ne ki sen bana bak hele.


    27 yıl önceki halim bu


    [simage]
    It (2017) | Bill Skarsgård
    [/simage]


    Karizmam hala yerinde çok şükür








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 16 Eylül 2017; 20:47:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Film mükemmeldi,korku filmi olmayı da aştı bence birçok filmin yapamadığını yaptı.Cidden filme doydum ben,aklımda soru kalmadı.Tam bitti derken pennywise olayını kapattılar.Salonda diğer insanlarla beraber cidden keyifli anlar yaşadık,2.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.