Yapılan deneyden çıkan istatistikler doğrultusunda 3 KANGAL 1 ASLANI ALIYOR BEYLER Deneyde 300 Kangal ve 100 aslan kullanıldı. Kangallardan bir tanesi kuduz mod on olduğu için 3 aslan aldı. Kangallar 6 tanesi 2 açılı diş fırçası kullanmadığı için sonuca ulaşamadı. Kangallardan 3 tanesi 1 aslan + 1 gandalf aldı. Her 3 kangaldan birinin makinesinin rezistansı kalgon kullanmadığı için kireçlenmiş. Ayrıca bir deneyde bir bardak le colanın içine kangal dişi atıldı, diş erimedi!!! Ve yapılan araştırmalar bir tartışmayı da gündeme getirdi. 5 İsviçreli Bilim adamı mı alır 1 Einstein mı?
quote:Orijinalden alıntı: vito_scaletta ben hayır diyorum. yapmayın, bidahaki yarı finalde acayip şeyler yapıcam bak
Adam dalga geçiyor. 3 kangal 1 aslanı alıyormuş. DH'deki bütün üyeler 1 kangalın 1000 aslanı aldığını bilir.
bizim kangallarımız bile 1.90 boyunda kaslı ve okumuş kangallar ne diye gelmiş burda 3ün 1 inden bahsediyorsun
quote:Orijinalden alıntı: MeM-Tr Adam dalga geçiyor. 3 kangal 1 aslanı alıyormuş. DH'deki bütün üyeler 1 kangalın 1000 aslanı aldığını bilir. getir bilimsel raporlarını görelim yok öyle dogmatik düşünmek
quote:Orijinalden alıntı: .V. O değil de avatarın harbiden berbat. Aynen o ne læ öyle Avatar dediğin benimki gibi olur
quote:Orijinalden alıntı: iamburak quote:Orijinalden alıntı: .V. O değil de avatarın harbiden berbat. Aynen o ne læ öyle Avatar dediğin benimki gibi olur
quote:Orijinalden alıntı: iamburak quote:Orijinalden alıntı: .V. O değil de avatarın harbiden berbat. Aynen o ne læ öyle Avatar dediğin benimki gibi olur Benim ki nasıl kanka?
quote:Orijinalden alıntı: Reaktans quote:Orijinalden alıntı: iamburak quote:Orijinalden alıntı: .V. O değil de avatarın harbiden berbat. Aynen o ne læ öyle Avatar dediğin benimki gibi olur avatarındaki kim? aşık oldum kanımca. ayrıca evet diyorum.
quote:Orijinalden alıntı: MeM-Tr Adam dalga geçiyor. 3 kangal 1 aslanı alıyormuş. DH'deki bütün üyeler 1 kangalın 1000 aslanı aldığını bilir. yani.