Şimdi Ara

İşverenin kafasına göre kovma hakkı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmlerde dizilerde olduğu gibi kafasına göre kovabiliyor mu?

Bir yönetim kurulu, kuvvetler ayrılığı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 3 Ağustos 2021; 14:1:46 >

• Yani tazminatını veriri salar seni isterse böyle bir seçenek var.

Hatta patrona gerek yok birim amiri bile kovabilir isterse ben bu adamla çalışmak istemiyorum der biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 3 Ağustos 2021; 14:18:21 >
  • Her ülkenin işten çıkarma prosedürleri farklı .Türkiye de haklı nedenle yüz kızartıcı suç, kavga, hapis,taciz, kötü niyetli hareketler vb durumundan direk atabilir. Diğer durumlarda süreli fesih yapabilir. Sürelide performans düşüklüğü, işlerin azalması vb bahane edebilir ama tüm haklarını vermelidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kovabiliyor beni kovdular hak hukuk aramak yalan yok öyle bir şey paran olucak ki avukat falan tutasın paran yoksa bir gıdım yol alamazsın

• ottan boktan bir sebep gösterir tazminatsız çıkışını verir bana hakaret etti der başka yerde iş bile bulmana engel olur çıkardığı madde hak hukuk aramak zor ya içerden çalışan sana şahitlik edicek yada çok sağlam avukatın olucak oda baya para

• bence olmalı.

iş yeri benim olsa istediğim kişileri çalıştırmak hakkım olmalı derdim.

aynı şekilde kişilerin de o iş yerinde benimle çalışmayı veya çalışmamayı seçme hakları vardır tabii ki.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

İşsizliğin rekor kırdığı bir ülkede bunu yapman bencillik ve saçmalık olur tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.