Şimdi Ara

İsveçli bir kızla tanıştım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
9
Favori
8.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internetten bir tane harbiden çok güzel sarışın, isveçli bir kızla tanıştım kamerali felan konuştuk bayağı samimi olduk uzun zamandır konuşuyorduk kız benden hoşlanıyor bende nasıl olsa Türkiye'ye gelmez diyip kızı bayağı etkiledim galiba bu yaz Türkiyeye gelicem bana İstanbulu gezdirirsin diyor vallahi dakika başı mesaj atıyor ne yapıcam bilmiyorum işin bu kadar ciddiye bineceğini tahmin etmedim annemler kızar herhalde bula, bula yabancı kızmı buldun diye, kız birde Ateist, müslüman olduğumu söyledim ben karışmam o senin inancın dedi bilmiyorum ne olucak ben ilkten gırgır, şamataya aldım ama kız çok ciddi harbiden ne yapmalıyım sizce çıkmalımıyım kızın fiziği gerçekten çok iyi ayrıca çok güzel sarışın, yeşil gözlü ama ne bileyim ya lütfen yardım?

• isveçli diyor bir de soruyor
  • Gelsin bizde bos oda var sen bana yonlendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsveçli olunca ne oluyor kardeş?
  • Sen saf mısın yoksa CSB mi? Tak şapkayı 1 ay parti hem gezi hem parti :) bu yaz mutlu olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Arkadaşlar internetten..." sonrasını okumadım.
  • Hocam fake olmasın dikkat edin, tabi gerçek de olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Site hangisi hocam

• Beyler doğru konuşun harbi ya ben kızdan hoşlanıyorum ama karşımda görmediğim için tam sevemedim aslında onunla tam tanışmak istiyorum ama kız çok zengin kankalar yani babasında Audi A8, abisinde Volvo var bu kız beni aşarmı sizce? Maddiyata önem vermeyen bir kız ve gerçekten benim derdimden anlıyor, ona içimi döktüğüm oldu kesinlikle bana moral oluyor beni dinliyor yani güveniyorum aslında, çok tatlı ve şeker bir kız ve harbiden de çok güzel bir kız ama ne bileyim İstanbula gelirse kızı bize götürmem gerekicek annemler felan kıyamet kopucak , götürmezsem nerede kalacak kız arkadaşlara götüreyim diycem içerler sürekli kızı bozarlar, otel desem olmaz vallahi yandım ben ya çok erken oldu galiba.
  • Bana yollayabilirsin ben gezdiririm. İçinde :D isveclileri severim. Onlar da beni sever...

• liseli alert
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

Hocam fake olmasın dikkat edin, tabi gerçek de olabilir.

Yok hacı fake felan değik, kameralı konuştuk hatta kamerada fakedir diye denedim bazı şeyler yapmasını istedim, yaptı karşımda yalan söylicek bir kız değil.
  • No ss No guven

• Adam isveçli annem kızar diyor. Bro evlenip bir isveç vatandaşlığı alırsan yırtarsın.
  • affetme onu evlat

• quote:

Orijinalden alıntı: Slotz brick

No ss No guven

+1 ss siz olmaz boyle bir konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeem

Yaş kaç aile karışıyor diyosun

Yaşım 18, kızda 17 ama bunlar farklı hacı yani rahatlar bizim Türkler gibi değiller yani istedikleri yerlere babasına diyormuş, baba ben çıkıyorum diye izin veriyorlarmış İstanbula gelicem dediğinde sordum direk ailen izin verirmi diye neden vermesinler merak ediyorum, senide görmek istiyorum dedi ayrıca bunlar zengin hacı bu kız beni uçururmu maddiyatta? :/
  • buram buram csb kokuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veganityum

Sen saf mısın yoksa CSB mi? Tak şapkayı 1 ay parti hem gezi hem parti :) bu yaz mutlu olursun

ulan afsfsga

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS atarsan belki inanabilirim.Gerçekse ve kızı kaçırırsan kafanı taşlara vuracaksın ilerde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.