Şimdi Ara

İSVEÇ DİYETİNE BAŞLIYORUM (17.02.2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hallelua -- 6 Nisan 2017; 1:42:31 >

• Ayrıca sigara kullanıyorum, etkiler mi diyeti?
  • Öğlen bırakmıştım ben çok zor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymer77

Öğlen bırakmıştım ben çok zor ya

Ben azimliyim, ben 13 günü tamamlayacağım umarım :).. Güzel sonuçlar alırsam, 13 günden sonra bir tur daha atacağım bu diyetle :)
  • bekliyoruz :)
  • Hadi diyelim 2 gün yaptın. 3. gün bifteki nasıl ödeyeceksin ? Bence biftek yüzünden daha çok kilo alacaksın. Verdigin para psikolojini bozacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: slashssnakepit

Hadi diyelim 2 gün yaptın. 3. gün bifteki nasıl ödeyeceksin ? Bence biftek yüzünden daha çok kilo alacaksın. Verdigin para psikolojini bozacak

Hocam yanlis bilmiyosam kilosu 35 lira biftegin 200 gr 7 lira yapiyor baska yedigi birsey yok nerdeyse bir gunde diger yediklerinede max 3 tl desek 10 tl ile bir gun gecirmis oluyor sanirim

Bu arada konu sahibi arkadasada sunu diyim diyetler hakkinda bi bilgim yok ama bu yedikleri az gibi geldi vucut bitkin dusebilir iyice arastirman gerek bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karatebilenkedi kullanıcısına yanıt
    Ya hocam. Üşengeçlikten ne diyetler yapar hale geldiler. Kaldırın totoyu çıkın yürüyün spor yapında bu diyetleri yapacak duruma düşmeyin ne diyeyim.
  • quote:

Ya hocam. Üşengeçlikten ne diyetler yapar hale geldiler. Kaldırın totoyu çıkın yürüyün spor yapında bu diyetleri yapacak duruma düşmeyin ne diyeyim.

Bende senle ayni fikirdeyim cok riskli bir iş vucudu ac birakmak bakarsin sekeri duser bayilir kalir biyerde

İnsulin direnci mi dersin geceleri açlıktan titrememi dersin. boşu boşuna ailesini telaşlandıracak başına bi iş getirip ona yanarım ben
  • quote:

İnsulin direnci mi dersin geceleri açlıktan titrememi dersin. boşu boşuna ailesini telaşlandıracak başına bi iş getirip ona yanarım ben

Aynen zaten ramazanda bile millet gece o kadar sey yiyip oruc tutup öğlen saatlerinden sonra sekeri dusup bayilanlari cok gordum en azindan yaninda insanlar vardida o sekil ambulans cagirabildiler bizde öyle ulasabildik. Hepside seker yuzunden bayginlik gecirdi herkesin vucudu bir degil. dedigim gibi cok tehlikeli bu çok az yeme diyetleri.

"Dengeli beslenme" herşey bu iki kelime ile başlar "düzenli spor" ile biter insan vücudu için.
  • quote:

"Dengeli beslenme" herşey bu iki kelime ile başlar "düzenli spor" ile biter insan vücudu için.

Zaten spor olmadan az yiyerek diyet yapilirsa yagdan cok kas gider 2 yumurta ve 200 gr biftek gunluk protein ihtiyacini karsilamaz enerji ihtiyaci karbonhidrat ihtiyaci falan derken vucudun calismasi icin gerekli olan proten vb. şeyleri kaslardan cekmeye baslar bunun sonucundada kilo gider ama yağ sabit kalir kaslar küçülur.

meme adı verilen varlık ortaya çıkar.... forumda en iyi ikili kurdugum adamsın ekliyom seni.
  • Eğer kilo vermek istiyorsan diyet ve spordan önce endokrine gözükmelisin hocam. İnsülin vs çok önemli bunlar. Spor yapsanda diyet yapsanda veremiyosun bozukluk olduğunda. Bu diyetle kas yakarsın ve bu sağlıklı birşey değil. Belki bi nebze metabolizman hızlanır ancak spor yapmassan bunu koruyamassın sana tavsiyem bulaşma hocam.
  • Diyet tamamen uydurma bir şey yapacağın şey çok açık basit ve net.Şeker tüketmeyeceksin yağı yeterli miktarda alıp spor yapacaksın

• Bir süre sonra salma ihtimalin çoook yüksek, bence yemeğini normal ye ama içeceği pek içme. Ekmeği de gerekirse bile az ye. Eğer halen zayıflayamıyorsan oturduğun yerden kilo vermeye çalışıyorsun demektir. Bu diyetler bana kalırsa acayip zararlı, haberin olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diyetin numarası ne ? Sporsuz mı??

• son durum ne hocam 1 hafta olmuş takibe almıştım
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    6 gündür girmemis. Ilk gunku listeyi yiyip hayata küsmüş olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.