Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim hakan bey fakat ufaktan baktığımda hala göremiyorum acaba 5 ten sonra mi düşer sisteme? beklemeye devam yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzey_kadir -- 26 Şubat 2019; 16:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzey_kadir kullanıcısına yanıt
    uyap tan bölge adliye mahkemesi açık değil kapanmış olarak işaretle
  • İbrahimHD35 İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ibrahim bey,
    Cimere ne diye başvuru yapıyorsunuz ve nasıl.
    dairenin hangi dosyada olduğunu mu söylüyorlar
    merak ettim de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Ben yazsam çekerler herhalde normal dava süreci 10yılı geçti sonuçlanması şimdide BAM da dosya...
    Geçerli bir neden olur sanırım 10 yıl geçmesi

Alıntıları Göster
    3 yıldan sonrakiler anayasa mahkemesine dava açarlarsa, tazminata hak kazanıyorlar diye okumuştum. Avukatlar çok yüksek bir meblağ oolmadığı için çok uğraşmak istemiyor ama para paradır. (Anayasa mahkemesi herhalde 10 yıl sürmez dava:) , 10 yıl o da sürüp, bir karar verirse komik olur :) )
  • Oktybykrn O kullanıcısına yanıt
    Dün sana hemen gitme diye söyleyecektim unutmuşum 3 / 4 gün sonra git dicektim
    Arayan oldu unutdum kusura bakma

• Robotadam06 kullanıcısına yanıt
    Olsun ya öğrenmiş olduk . Şimdi benim ise iade davası olduğu için , 4 ay boşta geçen süre zaten iş yerinden alicam , geriye dönük primleride yatıracak . O yüzden iş verenin beni çıkaris tarihi ile karar tarihi arasında 4 ay 19 gün boş kalmışım . 4 ayın boşta geçen süresini zaten iş yeri verdigi icin geriye kalan 19 gün için hakediyormusum. Bu 19 günlük işsizlik odeneginide , iş yeri geriye dönük primlerimi yatirinca alabilecekmisim (: değmez ya uğraşmaya 19 günlük işsizlik için . Sence değer mi (:

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hiç uğraşma memurdan kesinlestirme şerhinden 2 nüsha iste (imzalı mühürlü )
    Birini işkura ötekini icraya verecen

Valla oktay kardeş işe iade hukuk süreci ile bir bilgim yok

Bu arada iskura başvuru yapabiliyorum çıktı ile gerek yok kesin serhine , fakat ufak mebla olduğu için uğraşmak istemiyorum , icra ile de suanlik isim yok , bu tür işlemler için zaten avukatım ilgileniyor , bugün noterden iş talebinde bulundu bakalım (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oktybykrn -- 26 Şubat 2019; 18:54:33 >
    Evet e devlet den işkur başvurunu yap🖒

650 tl falan yapıyor o kadar bekliyoruz başvurunu yap 1 takım çekersin altına: ))

E devletten geriye dönük işsizlik ödeneği için başvuru yapılmıyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oktybykrn

E devletten geriye dönük işsizlik ödeneği için başvuru yapılmıyor diye biliyorum.
    Doğrudur genede bi dene

• Gizod G kullanıcısına yanıt
    Evet 38. Hukukta dosyam elbette cevap gelirse paylaşırım.

• WhatsApp.com
    WhatsApp Group Invite
    https://chat.whatsapp.com/Btx71WpFEpN5atGYbvu5Be

Gelin arakadaslar..
    ANKARA BAM İŞE IADE GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.hukuk -- 27 Şubat 2019; 3:35:24 >

• Günaydın Arkadaşlar
    Bursa BAM 3 Hukuk dairesinde kaçıncı sırada oldukları hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozziem

3 yıldan sonrakiler anayasa mahkemesine dava açarlarsa, tazminata hak kazanıyorlar diye okumuştum. Avukatlar çok yüksek bir meblağ oolmadığı için çok uğraşmak istemiyor ama para paradır. (Anayasa mahkemesi herhalde 10 yıl sürmez dava:) , 10 yıl o da sürüp, bir karar verirse komik olur :) )

Alıntıları Göster
    BAM da karar kesinleştiği anda baya yüklü bir tazminat almaya çok yaklaşıyorum.
    Hangi avukatla görüşsem seninle çalışmayı çok isterim diyor.
    Aynı zamanda 2011 yılından beri AİHM davam görülüyor ve orasıda sonuçlanmak üzere Türkiye'nin son savunması filan alındı 1.5 yıl kadar önce ve şuan karar aşamasında...

• Arkadaşlar Merhaba. Bir süredir konuyu takip ediyorum. Benimde İstanbul BAM 4. Hukuk dairesinde bir dosyam var. 4. hukukta dosyası olan arkadaş var mı acaba aranızda? Dosya benim üzerime olmadığı için UYAP tan da takip edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

BAM da karar kesinleştiği anda baya yüklü bir tazminat almaya çok yaklaşıyorum.
    Hangi avukatla görüşsem seninle çalışmayı çok isterim diyor.
    Aynı zamanda 2011 yılından beri AİHM davam görülüyor ve orasıda sonuçlanmak üzere Türkiye'nin son savunması filan alındı 1.5 yıl kadar önce ve şuan karar aşamasında...

Alıntıları Göster
    Yalnız 2011 den beri AIHM davası görülmek nedir onu anlamadım:) Hani geç sonuçlanıyor şeklinde dava açmışsanız ve AIHM'de de 8 yıl sürmüşse ki 10 yılı bulacak:), o zaman AIHM nasıl ceza verecek Türkiye'ye . Demezler mi kardeşim senin dava 10 yıl sürmüş, bizi nasıl yargılıyosun

• WhatsApp.com
    WhatsApp Group Invite
    https://chat.whatsapp.com/Btx71WpFEpN5atGYbvu5Be

Gelin dostlar
    Ise iade grubu

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.