Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2018 den sora dava acılanlarda belirtiyor miktar ilama girıyo eskiler oncesi tespit nıteligi odemezse tekrar dava edıon alacak İcin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torakor kullanıcısına yanıt
    13.02.2018 / 31. HUKUK
  • Yusufavşar Y kullanıcısına yanıt
    2.5 yıl yerel mahkeme sürdü. 5 aydır istinafta atama bekliyor. Benim dosya istinaf kararından sonra Yargıtay'a da gidecek daha çünkü tazminat 48.000 üstünde. daha çok sürteceğiz gibi :)
  • SAHIN9944 S kullanıcısına yanıt
    Siz sanslşsinz yine hızlı daireye gıtmıs 14 ay oldu hıc Bı islem yok bekliyorız

• Arkadaslar bi sorum var. Ise iade davasini 20 kasim 2016 da actim. 2018 yilinda yerel mahkemede kazandim sirket istinafa gitti. Istinaf dosyasi ocak 2019 da acildi. Simdi istinaftan karar ciktiginda yargitay yolu acik mi kapali mi? Malum 1 ocak 2018 den itibaren ise iade davalarinda yargitay yolu kapandi. Fakat bu durum 1 ocak 2018 den sonra acilan davalar icin mi gecerli yoksa devam eden tum davalar icin mi? Kazanirsam ve ise iade etmezse alacagim miktar 50 bin TL den fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramo 55

2018 den sora dava acılanlarda belirtiyor miktar ilama girıyo eskiler oncesi tespit nıteligi odemezse tekrar dava edıon alacak İcin
    cümleniz biraz karışık olmuş, tam anlayamadım.

şirketin istinafa başvuru yaptığı itiraz dilekçesinde tazminat rakamına itiraz edilmemiş, bu da zaten rakamı kabul ettikleri manasına gelmez mi?

ödemezse tekrar dava demişsiniz, rakama itiraz edilmediği için sanırım icra davası açılmasından bahsediyorsunuz.

bu arada işe iade alınmazsa faiz hak edilmesi söz konusu mu? ne zamandan itibaren hesaplanıyor?
  • Yusufavşar Y kullanıcısına yanıt
    47500tl altındaysa hayırlı OLSUN şimdi den

• kadir78 kullanıcısına yanıt
    İşe iadeler 25.10.2017 tarihinden sora ise yerel mahkeme kararı istınafta kesınlesıo yargıtay yok miktarlara itiraz edilebilir istınafta. tam bilmiyorum 50 mi 60 Bınmı asarsa yargıtay acık.

• tahsincinar06 T kullanıcısına yanıt
    Miktar sınırı asarsa yargıtay itiraz etmezlerse alırsın istınafta n sora. İşe baslatmadıgı tarihten baslio4+4 faiz hesabı. Kıdem ihbar v. S ıse ilk fesihten baslar.

• Arkadaşlar , bugün tam 31. Gün ve karar ilami yayınlandı. Kesin olarak karar verildi , darısı tüm bekleyenlerin başına

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadir78 kullanıcısına yanıt
    Kadir Bey,

Isveren isede cagirmaz ise ve odemeyide ypamaz ise , İlamsız icra takibi yapacaksiniz saniyorum.
    bu durumda devaminda istinaf vs de oluyor saniyorum. Ayni sey benim icinde gecerli olabilir , daha benim istinaf bitecek vs
    insallah isveren parayi oder. Diger turlu ekstra fazide odeyecek ama iste 1 sene en az daha icra icin beklenecek saniyorum.

Isveren insada bindiginde is odemek istemeyebilir..
  • Ramo 55 R kullanıcısına yanıt
    O tamam da benim öğrenmek istediğim, istinafta da kazanırsam şirketin yargıtaya itiraz etme hakkı var mı yok mu? Bölge adliye mahkemesinin kararı kesin karar niteliğinde mi? Kazanırsam şirket zaten gider yargıtaya hakkı var ise.

• Oktybykrn O kullanıcısına yanıt
    Dedim ya sana merak etme:))
    HAYIRLI OLSUN

• Robotadam06 kullanıcısına yanıt
    Sağol allah razı olsun , yarın kaleme gidip , karar ilaminin ciktisini alıp , iskura gidicem (:

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsincinar06

O tamam da benim öğrenmek istediğim, istinafta da kazanırsam şirketin yargıtaya itiraz etme hakkı var mı yok mu? Bölge adliye mahkemesinin kararı kesin karar niteliğinde mi? Kazanırsam şirket zaten gider yargıtaya hakkı var ise.
    48bin tl ya kadar kesin...(üstü yargıtaya aitiraz yolu açık)
    İşe iade ise kesin...

Yargıtay yolu kapalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 25 Şubat 2019; 17:23:43 >
  • Oktybykrn O kullanıcısına yanıt
    ALLAH sendende razı OLSUN
    Darısı öteki arkadaşların başına;(( 🖖

• zuhalll87 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum

• kuzey_kadir kullanıcısına yanıt
    Neden 2023 mü yoksa 😊

• 14 ay oldu istinafa gideli. Bi hareket olmadi. oyle bekliyor.

• aydın alper 34 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun alper bey işsizlik maaşını dava açtığımız yılın ve calistigimiz is yerinden aldigimiz brut maaşa gore mi hesaplıyorlar peki?

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.