Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim işe iade dosyam >>> Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 5. Hukuk Dairesine gönderilmiş
  • İstanbul Bam 9. Hukuk dosyam .2018/3*** trafik sipgırtası ile alakalı haciz , yerel mahkeme 2016 da oldu , ne zaman istinaf sonuçlanır , ayrıca İstanbul ban 9. Hukuk kaçta bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 33fth33 -- 27 Şubat 2019; 22:33:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 9.hukuk 2017/2600 lerde hala on inceleme icin atama bekliyor

• İst BAM 31. Hukuk / 2018/1896
    10 ay oldu hala ön inceleme için atama bekliyor.... Allah kurtarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sr20deTGT -- 28 Şubat 2019; 1:31:25 >
  • Öncelikle herkese mrb....bilgisi olan bı yardımcı olursa sevinirim...
    Benim 2016 Mayıs ayında tazminatindan dolayı davam vardı 4 celse sonunda hakim lehime karar verdi...ve dosyam 2017 temmuz ayında istinafa geçti ve halen on inceleme atama bekliyor yazısı var...Ankara 7 hukuk da dosyam....ve birde şirket icra davası açmış bir iki gün önce ve beni borçlu çıkarmış bu nedir bilen varmı...bu dosya nezmaan sonuç alir bilgisi olan yardımcı olur ise sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozziem

Yalnız 2011 den beri AIHM davası görülmek nedir onu anlamadım:) Hani geç sonuçlanıyor şeklinde dava açmışsanız ve AIHM'de de 8 yıl sürmüşse ki 10 yılı bulacak:), o zaman AIHM nasıl ceza verecek Türkiye'ye . Demezler mi kardeşim senin dava 10 yıl sürmüş, bizi nasıl yargılıyosun

Alıntıları Göster
    AİHM dava konusu masumiyet karinesinin ve adil yargılama hakkının ihlali nedeniyle...
    Türkiyedeki dava başladıktan 2 yıl sonra açıldı,geçen süre zarfında Türkiyedeki uzun yargılama süresinden dolayı aşırı derece hak kaybım oldu ve tekrar AİHM dava açma hakkım doğdu ama artık onu açmayacağım,usandım.

AİHM binlerce dava gidiyor bundan dolayı malesef onların yargılama süreside uzun oluyor ama tüm avrupa ülkelerinden oraya dosya gittiği için Türkiyeye göre yine iyi sayılırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 28 Şubat 2019; 9:0:1 >

• Arkadaşlar Merhaba. Ankara Bam 27. Hukuk Dairesinde dosyası bulunan var mı? Şuanda kaçları inceliyolar. Bilgilendirirseniz sevinirim.Saygılarımla.
  • Sr20deTGT S kullanıcısına yanıt
    Tahmini olarak yazıyorum. 4 ay süren var. Karara çıkması ve tüm sürecin kapanması ise 5 ay derim. Benim de 31. Hukuk şu an karara çıkmış olarak görünüyor. 9 şubatta çıktı. Hala bekliyorum.

• Ankara 5. Hukuk'da işe iade davası olan var mı? Şu an kaçtalar bilgisi olan var mı? En hızlı görülen dava işe iade derler ama bu ne iştir anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsincinar06

Ankara 5. Hukuk'da işe iade davası olan var mı? Şu an kaçtalar bilgisi olan var mı? En hızlı görülen dava işe iade derler ama bu ne iştir anlamadım.
    benim var,
    yani olacak şuan BAMa doğru postada...
  • İzmir BAM 7. Hukuk dairesinde 06/03/2018 dem beri davam bekliyor. Temmuz 2015 sen beri davam devam ediyor. Yaklaşık 6 aldır ön incelemede diyordu fakat bugün baktığımda tekrar ön inceleme için atama bekliyor diyor. Bu nasıl adalet lanet Olsun böyle adalete 4 yıl oldu neredeyse hala bir dava sonuçlanmadı.

• undersmoke kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum oldu. Ön inceleme yazarken ön inceleme için atama bekliyor oldu. 1 hafta sonra inceleme için atama bekliyor oldu. Dosya durumu net bilgiyi vermiyor. Bazı dairelerde ön inceleme için atama bekliyor derken birden karara çıkmış yazıyor. Bazı dairelerde aylarca incelemede olarak bekliyor.
  • Arkadaslar merhaba
    Istanbul 28.hukuk ise iade davasi icin bekliyorum 2018 mayis ayindan bu gune.
    Bi internet sayfasi var sanirim lexpa .. buraya baktim 28.hukuk dairesi aldigi en son karar nolari var sanirim ama hukuki terim kisaltmalari oldugu icin anlayamadim.
    Resim ekliyorum.bilgileri olan varsa buradan paylasabilirmi
    Tesekkurler herkese simdiden

• Ankara bam 5. Hukuk da dosyası olan varmı alacak davasi

• Hala on inceleme için atama bekliyor şafak karanlık

• Filizmelos12 F kullanıcısına yanıt
    Ayni daıredeyız 2020 gorcez oyle gorunuyo 14ay oldu ile iade

• Benim de İst. 32. hukuk da işe iade davam var. Geçen ay aradım kalem memuru "2018 dosylrına başladık" dedi, Bugün yine aradım başka bir kalem memuru "2017 dosyalarına devam ediyoruz" dedi. Hakikaten anlayamıyorum. Sanırım 1-2 seneye ancak biter bizim süreç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

AİHM dava konusu masumiyet karinesinin ve adil yargılama hakkının ihlali nedeniyle...
    Türkiyedeki dava başladıktan 2 yıl sonra açıldı,geçen süre zarfında Türkiyedeki uzun yargılama süresinden dolayı aşırı derece hak kaybım oldu ve tekrar AİHM dava açma hakkım doğdu ama artık onu açmayacağım,usandım.

AİHM binlerce dava gidiyor bundan dolayı malesef onların yargılama süreside uzun oluyor ama tüm avrupa ülkelerinden oraya dosya gittiği için Türkiyeye göre yine iyi sayılırlar.

Alıntıları Göster
    Dediklerinizden hiçbir şey anlaşılmıyor. Bir dava açtım AIHM ye diyorsunuz 2011 de, sonra bu devam ediyor diyorsunuzi sonra da açmadım diyosunuz. Mantıksal bir btünülük içermiyor dedikleriniz kusura bakmayın

• İstinafta dosyam 1 hafta önce karara çıktı.Gerekçeli karar yazma süresi 15 günmü?Ayrıca gerekçeli karar yazıldıktan sonra dosya alt mahkemeye ne kadar sürede gider?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozziem

Dediklerinizden hiçbir şey anlaşılmıyor. Bir dava açtım AIHM ye diyorsunuz 2011 de, sonra bu devam ediyor diyorsunuzi sonra da açmadım diyosunuz. Mantıksal bir btünülük içermiyor dedikleriniz kusura bakmayın

Alıntıları Göster
    AİHM dava devam ediyor,Türkiyedeki davada halen devam ettiğinden(2009-2019);uzun yargılamada bir hak ihlali bu sebepten dolayı ikinci kez AİHM dava açabilirim ama açmadım artık usandım diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.