Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu dilekçeyi nereye ve nasıl vermemiz gerek konuyla ilgili bilgi verirseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı Şaban bey 1 yıldır bekliyorsunuz son yakındır inşallah darısı başımıza gelişmelerden haberdar edin

• Arkadaslar merhaba kasım ayından beri karar bağlandı temyize gitti reddedildi defalarca makbuz kesildi en son subat 12 de ek karar gonderimi sağlandı ek dosyada karşı tarafin temyizi reddi belirtildi ve biz hayla baska bir dosya eklenecekmi diye bekliyoruz 5.hukuk istinafta olan bu dosya senelerdir beklememize rağmen değişiklik yok 6 sene oldu daha neyi bekleyecegiz bilmiyorum benim gibi basina gelen Var mi bilgisi olan sizce ne zaman sonuca bağlanacak paramı ne zaman alabileceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

AİHM dava devam ediyor,Türkiyedeki davada halen devam ettiğinden(2009-2019);uzun yargılamada bir hak ihlali bu sebepten dolayı ikinci kez AİHM dava açabilirim ama açmadım artık usandım diyorum.

Alıntıları Göster
    Anladım biraz şimdi , ama ilk dava zaten uzun dürdüğü için dğeil miydi yargılama, 2 .davayı nasıl açacaktınız aynı konuda? Neyse önemli değil.
    Ama AIHM'de de davanızın uzun sürmesi gerçekten inanılır gibi değil. Emsal davalardan hiçbir sonuç çıkmamış AIHM de açılan, AIHM TR ye bir ceza vermiyor davaların uzun sürmesi ile ilgili, umarım sizin davanız farklı sonuçlanır.

• Benim dosyam BAM'a ulaşmış...Ön İnceleme İçin Atama Bekliyor yazıyor...

5. Hukuk Dairesi 2019/9xx

daha 2018leri incelediklerini düşünürsek epey bekleyeceğiz sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozziem

Anladım biraz şimdi , ama ilk dava zaten uzun dürdüğü için dğeil miydi yargılama, 2 .davayı nasıl açacaktınız aynı konuda? Neyse önemli değil.
    Ama AIHM'de de davanızın uzun sürmesi gerçekten inanılır gibi değil. Emsal davalardan hiçbir sonuç çıkmamış AIHM de açılan, AIHM TR ye bir ceza vermiyor davaların uzun sürmesi ile ilgili, umarım sizin davanız farklı sonuçlanır.

Alıntıları Göster
    Aihm davanin konusu uzun yargilama süresi degil masumiyet karinesi ihlali ve adil yargılama ihlali...
    Yargılama süresi uzunluğundan dava açamazdim çünkü o zaman daha 2 sene olmuştu Tr deki dava görülmeye başlayalı...

• zuhalll87 kullanıcısına yanıt
    Dayan yüreğim dayan,
    Bugüne inan,
    Gün gelir zaman erir;
    Biter belki davan

....:)))
    Şaka falan ALLAH sabır versin 🖖

• Robotadam06 kullanıcısına yanıt
    :))))) artık besteler yapıyoruz iş o raddeye geldi demek :) belkide o zaman hic gelmez :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ;( 🖖

Belki de en iyisi hiç umursamamak :) insan sinirleniyor düşündükçe ve takip ettikçe 🤔

Senin avukatlar uyuz gibi bacım bana öyle geliyor karşı tarafla mi? Anlaştı naptı🤔

sanmıyorum avukatım iyi bu zamana kadar kendisine 5 kuruş bile odeme yapmadım babamın tanıdığıydı kendisi zaten :) ve girip baktığımda ödemesi gereken herşeyi de ödemiş bu zamana kadar bilirkişi ücreti vs vs İlk başladığımızda vekalet verdigimde bile noter parasını kendisi ödedi :) yerel mahkemede kazandıgımda 52 bin kazandım aradan Bi sure geçti konuştuğumuzda 60 70 bin alırsın dedi :)) bunun uzerinden de aylar geçti sanırım faiz işliyor bekledikce en son konuştuğumuzda çok yoğunluk var bekleyeceğiz dedi karşı tarafa icra da açmıştı onların tarafında olsa şimdiye coktan bırakırdı herhalde icra falan acmazdı :) kafamda deli sorular bilemiyorum :)

Nasıl yaaa 🤔🤔

:)))) HAYIRLI günlerin OLSUN

Teşekkürler sizin icinde insallah siz bana bi ozelden ulaşır misiniz ?

• 2017den bu yana para mı kovalıyorsunuz kaç para merak ettim

• Irina Spalko kullanıcısına yanıt
    şampıyon takımın kral taraftarı geldi:))))

Ben ozel msj atamıyorum 🤔🤔🤔

Bilmiyon mu? Kısıtlamamı var

Burayı hic anlamıyorum ki :) numaranizi guncellemeniz gerekiyor diye bir yazı çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.