İstiklal caddesindeyim sabah saat 11 suları aşşağıya doğru yürüyorum taksim - istiklal girişinden D&R a girdim bir kaç birşeyler aldım sonra Demirören AVM gibi birşey vardı aşşağıda da saturn vardı bir girip bakayım dedim neyse Senhiser kulaklık aldım cıktım elimde D&R poşeti Instute French mi ne var orda oraya doğru bakarak okuyarak ilerliyorum önünde 2 -3 kız bir kaç da erkek var Kızlardan birisi yavaş ca yanaştı bana
Kız - Hi Do you speak english dedi Ben - Yes what happend dedim Kız - Where are you from dedi Ben - Sanane a**k dicektim turkey dedim Kız - Bir anda aaa türkmüsün die güldü sonra engelliler için gazete satiyorlarmiş yardımcı olmak istermisiniz diye sordu bende - Yok la yardım ne arar bizde devlet zaten yardım etmiyormu onlara diye sordum Kız - Evet yardım ediyorlar ama bizde ekstradan yardım etmeye calişiyoruz dedi Bende - yürüyün gidin ulan cebe atcaksınız değilmi paraları yardım mardım yok dedim bastım gittim
Arkadaşları hiç yormayalim seni üç hayırla yolluyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen Biri
Arkadaşları hiç yormayalim seni üç hayırla yolluyoruz.
hadi ya ozaman editliym bari
o degilde allahin kirsehirinde yasıyorum 3 ayda bir istanbula gidiyorum koyden indim sehire gibi.40 yılda bi taksime ugruyorum.onune gelen bana adres soruyor.yok finikuler e burdanmi gidilir.yok 4. levente burdanmi gidilir.cevahir nerde.bune la.
what happened
Son günlerde moda oldu bu, Atatürk resmi, din ile ilgili broşürler vs. vs. Önce uzatıyorlar sonra konuya giriyorlar. Bir ara kız arkadaşımla yürürken Atatürk resmi uzattılar aldık tabi haliyle. Tam ilerlerken bir dakika dedi sonra bir konuşmaya başladı. Kız yanında olunca insanın veriyor. Bilmem arkadaşının babası kanser hastasıymış falan filan :) Umarım öyledir.