Şimdi Ara

İstikbal Mobilya Bakırköy Doğa Bayii Defolu Ürün Getirdi Değiştirmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şikayet açacak yer bulamadım. Burası uygun değilse uygun yere taşınabilir konu.
    İstikbal Bakırköy İncirli şubesinden 1 ay öncesinde 180x200 çift kişilik baza için verdiğim sipariş ancak geçen hafta teslim edildi. Getirilen evde yazlık olarak kullanıyoruz. Baza kurulumundan sonra bu hafta eve gittik. Gittiğimizde bazayı kontrol ettim. Aşağıda ki fotoğraflarda göründüğü gibi iki kişilik bazadan bir tarafının yandan darbe almış olarak geldiğini gördüm.

Sikayetvar.com'a şikayet etttim. Değiştirilecek diye cevap verildi. Şimdi ısrarla tamiri kabul ettirilmeye çalışılıyor. Değişim için bayiyi arayın diyorlar. İstanbul Bakırköy İncirli DOĞA bayii telefonlara cevap verme tenezzülü göstermiyorlar. Her şey satana kadarmış.

Kesinlikle İstikbal Mobilyayı tavsiye etmiyorum. Sorunum çözülene kadar da bütün haklarımı kullanacağım. Bütün forumla da paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspez -- 8 Mayıs 2014; 18:22:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pspez

Şikayet açacak yer bulamadım. Burası uygun değilse uygun yere taşınabilir konu.
    İstikbal Bakırköy İncirli şubesinden 1 ay öncesinde 180x200 çift kişilik baza için verdiğim sipariş ancak geçen hafta teslim edildi. Getirilen evde yazlık olarak kullanıyoruz. Baza kurulumundan sonra bu hafta eve gittik. Gittiğimizde bazayı kontrol ettim. Aşağıda ki fotoğraflarda göründüğü gibi iki kişilik bazadan bir tarafının yandan darbe almış olarak geldiğini gördüm.
    Sikayetvar.com'a şikayet etttim. Değiştirilecek diye cevap verildi. Şimdi ısrarla tamiri kabul ettirilmeye çalışılıyor. Değişim için bayiyi arayın diyorlar. İstanbul Bakırköy İncirli DOĞA bayii telefonlara cevap verme tenezzülü göstermiyorlar. Her şey satana kadarmış.

Kesinlikle İstikbal Mobilyayı tavsiye etmiyorum. Sorunum çözülene kadar da bütün haklarımı kullanacağım. Bütün forumla da paylaşmak istedim.

4.ayda Mersin Harman Group tan aldığım İstikbal marka yatak,baza,başlık ürünlerinden başlık defolu çıkmış olup teslim tutanağına da bu durum işlenmiştir. O zamandan bu zamana bayi ve fabrika ile görüşmelerim sonucunda duyduğum tek şey haklısınız değiştireceğiz !! sözünden başka bir şey değildir.İstikbal firmasının politikası Her şey Satana Kadar zihniyeti olduğunu çok iyi anladım.Benim dilim yandı sizlerin de yanmasın sayın arkadaşlar.Bu firmadan alışveriş yapmayın.

• Değiştirmek zorundalar...Aldığınız yere gidin kabul etmediğinizi ve değiştirilmesini istediğinizi söyleyebilirsiniz...
  • Kaymakamlıklardaki Tüketici Hakem heyetine başvurun. 15 günü bulabilir ama kesin çözerler.
    İstikbal bayii yalvaracak lütfen şikayetinizi geri alın diye. Yaptırımı büyük Hakem heyetinin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.