Şimdi Ara

istenmeyen olmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben herhangi bir ortama girince pasif kalıyorum ortama girmek zorundayım hava atmak gibi olmaz inşallah ortam içinde göze batacak kadar tipim var bayağı sevgilim oldu acaba bu yüzden mi kıskanıyorlar hep bir laf sokuşturmalar olsun önemsememeler olsun almış başını gidiyor ben de altta kalmam tabiki yüzüne söylüyorum ama birkaç kişi birden bana konuşunca olmuyor yani halbuki çok iyi bir insanım olan özgüvenim de gidiyor yardımcı olun bana arkadaşlar bu insanlar ergende değilim arkadaşlar yaş 19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mübalağa -- 2 Ağustos 2013; 2:53:47 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mübalağa

up

Benim sevgilim olmadı. Dindar biriyim. Bunun dışında aynı durumdan geçmişiz. Şu sahur bitsin daha uzun yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

quote:

up

Benim sevgilim olmadı. Dindar biriyim. Bunun dışında aynı durumdan geçmişiz. Şu sahur bitsin daha uzun yazarım.

bekliyorum burada yav anlamıyorum bozmaya çalışıyorlar hep yani ne bileyim tüm insanlardan tiksiniyor gibi oluyorum sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mübalağa -- 2 Ağustos 2013; 2:53:12 >
  • quote:

arkadaşlar ben herhangi bir ortama girince pasif kalıyorum ortama girmek zorundayım hava atmak gibi olmaz inşallah ortam içinde göze batacak kadar tipim var bayağı sevgilim oldu acaba bu yüzden mi kıskanıyorlar hep bir laf sokuşturmalar olsun önemsememeler olsun almış başını gidiyor ben de altta kalmam tabiki yüzüne söylüyorum ama birkaç kişi birden bana konuşunca olmuyor yani halbuki çok iyi bir insanım olan özgüvenim de gidiyor yardımcı olun bana arkadaşlar bu insanlar ergende değilim arkadaşlar yaş 19

Aynısı bana da oluyordu bir süre sonra anladım ki gerçekten bazı insanlara yav he he demen gerekiyormuş düşünme kimseyi bir kaç yıl sonra hepsinden kopucam
    düşüncesi bile rahatlatır insanı
  • düşünmek istemiyorum da ortama girince pasif kalmamam için neler yapabilirim
  • quote:

düşünmek istemiyorum da ortama girince pasif kalmamam için neler yapabilirim

sende onları takma telefondan oyun oyna birileriyle mesajlar cool ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sık Sık Başarısız Olmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belli bir yeteneğin var mı veya çok iyi olduğun bir konu?
  • Pasif kaldığın ortama girme arkadaş, Ortam mı yok sana sana laf koymaya çalışanlara acıma yapıştır geç, Kafana takmana gerek yok
  • birileriyle mesajlaşmak güzel fikir
  • valla hocam uzun yolculuk bisiklet sürerim seyahat ederim ve grafik web tasarımcısıyım vücut geliştirme yapıyorum ama bunlar yetenek blie sayılmaz işe yaramaz ki
  • quote:

valla hocam uzun yolculuk bisiklet sürerim seyahat ederim ve grafik web tasarımcısıyım vücut geliştirme yapıyorum ama bunlar yetenek blie sayılmaz işe yaramaz ki

Canın filan sıkılırsa yaz bana dertleşiriz
  • Tamam mustafa gel gel birde konu açmış
  • ailemle de konuşamam bu tip konuları
  • Gül geç sende onlarla dalga geç banada yapyıyorlar gülüp geçiyorum pasif kalmıyorum bende yapıyorum onlara
  • Hocam ben kendimden örnek vereyim. Ben espritüel biriyim gerekli yerlerde gerekli üslupları kullanmayı kendimce becerebilirim. Uzun boyluyumdur kiloyu orantılı bir biçimde alırım fakat eksi yön olarak kilom var ve diş yapım biraz bozuk. Kızlarla iyi muhabbet ederim güleriz söyleriz ama kezban tiplerden uzak dururum. En basiti her ortamın organizatör tipi ve onun kendibe rakip olarak görmediği kankaları vardır. Bu tiplerde odun değildir hani fakat öyle aman aman zekası çevikliği espritüelliği ve yakışıklılığı yoktur. Kilit nokta bu adamlar. Sen kızlarla gül eğlen haliyle bu gibi çakma karizmaların tepkisini çekersin. Mesela 3-4 kişilik bir kız grubu sınıfça vakit geçirmek isterlerse adres olarak bizim çakma karizmaya danışır. Tabi bizimkinin kafasında oluşturduğu grup belli bunun dışında kalanlardan da 1-2 tane araya espri anlayışı bozuk ota toka gülen yeşilliklerden de araya serpiştirir. Sen alınmazsın çünkü bu durumlarda gezilen kızlar o ortamdan alınabilecek en güzel ve en zeki kızlardandır. Espritüelliğin ve tipin rekabet havası oluşturacağından çoğunlukla erkek grubundan durup dururken sert ve alaycı bir üslupla uzaklaştırılırsın. Kızlarında sınırları gereği seni özel olarak davet edemezler. Gel zaman git zaman bu gezip tozmalar çoğalınca da aralarındaki ilişkiler iyice sağlamlaşır. Zamanla erkekler, kafalarındaki ön yargı ve rekabeti kızlara empoze ederler. Bir zaman sonra kız tayfasından anlamsız soğuklular gereksiz tripler baş gösterir. Bir zaman sonra sen de duygusal bir boşluğa düştüğünden kullanacak ortamın olmadığından espritüelliğin körelir. Bunu fırsat bilen tipler her konuşmanda seni ezmeye çalışır. O zamanında sallamadığın kezban tayfa popüler grupların gücü ve etkinliğinden etkilenir ve oradan ilham almaya başlarlar. Ve sana anlamsız bir şekilde tavır alırlar. Geri kalan erkeklerde kendi hallerindedir. Malesef seviye farkı baş gösterir onlarla samimi olabilirsin fakat sağlam ilişkiler kuramazsın. Böylece bütün yılların heba olur. Yani bi durumda bence en uygunu birliktelik kurduğun kızın grubundan uzak durmak. Yoksa bizim gibilerin işi zor. Bu anlattıklarım benim için geçerlidir belki bazı kesimlerde kendinizi görebilirsiniz fakat bu yorumuma tamamen saçma diyen yanlış konularda gezdiğini bilmelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.